Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanları silmek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• insanları silmek

daha önceden bana paraonid teşhisi konulmuştu. şimdi düşününce insanların bana karşı olan tavırlarını şüphecilikmi yoksa gerçekmi hala ayırt edemiyorum, fakat beni ne arıyolar ne soruyolar halbuki daha önce ilişkimiz bu insanlarla böyle degildi. deminden hattı kırıp atmayı düşündüm kafamdan fakat lazım oldugundan sürekli vazgeçtim. kafamdan geçense bu insanları hayatımdan tamamen silmek. insanları bu şekilde hayatımından silerek yol alabilirmiyim çözüm bumu olmalı sizce?
    bu insanların bana mesafeli davranmasını başkalarının arkamdan ileri geri konuşmasına baglıyorum aslında en çok bu denilenlere kulak asmalarına kızıyorum. bu arkadamdan konuşulanlara nasıl itikat ederler delirtiyo beni. kendimi bu konuda savunmam kesinlikle ama aklıllarından bir ihtimallede olsa buna inandıklarını düşünmem dedigim gibi çıldırıtıyor beni sadece.

dagda mi yasiyorsun da insanlari sileceksin? bu dedigimi sakin yanlis anlama ama senin toplumda bir yerin var. iyi olsun kotu olsun bunun onemi yok. insanlari silmek telefon rehberindeki butun numaralari silmek demek degildir ya da simkarti kirmanin da bir anlami yok. bence sen ne yap biliyor musun? ailenin sevmesi yeter bence. ali veli deli seni sevmis cok mu onemli? benim su yasadigim mahallede gorsen ne dedikodular oluyor hocam, gulup geciyorum. cunku eger ki takarsam ben kendi hayatimi mahfederim, onlarin da istegi bu. aslinda onlarin umrunda bile degilizdir. insanlarin agzi torba degil ki buzesin.

bosver sen

Yorum

Kayıtsızlığın gücü sonsuzdur, taş bu güç sayesinde yıllarca sapasağlam durur demişler...

Her olaya ve her insana bin türlü mana yüklemeye çalışan, her fiili bir sebebe bağlamaya uğraşan ve kafasını sürekli insanlarla meşgul eden insan, hiç yoktan yere hayatı kendine zehir eder. Oysa senin yapman gereken, sadece kendin olarak yaşamaktır. Başkalarının neler yaptığı ya da neler yapmadığı seni ilgilendirdiği sürece asla kendin olamazsın...

Yorum

İşleniyor...
      X