slm arkadaşlar bu aralar berbat durumdayım özellikle son bikaç gündür. tanıyan tanır bilmeyende obsesyon, panikatak hastasıyım 3-4 yıldır tedavi olmaktayım ama son zamanlarda iyice nüksetti rahatsızlığım sebebi de yaşadığım ailevi problemler. nişanlımla 1 yıldır nişanlıyız ve yakında evlilik planları kuruoz ama annem ve nişanlım arasında kalmış durumdayım nişanlım çok alıngan ve ben napıcamı şaşırdım küçücük lafları problem edio ensonda annemle yaşadığı problem. annemin yaptığı espriyi fazla ciddiye aldı ve annemle görüşmüo. annem de haliyle olayların farkında ve ben arada kaldım. bu problemlerde beni iyice yordu. zaten benim rahatsızlığım bana yetio bi de bu durumlar. her b.. alınan bi adamla nasıl yaşanır anlamış değilim. yardımcı olun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
annem ve nişanlım arasında kaldım
Collapse
X
-
ben bayanım damat la kaynana arası problem. nişanlım buluttan nem kapıo. tamam bu olayda kendince haklı yönü olabilir ama fazla uzattı. annemde farkında arayı düzeltmeye çalışıo ama olay nişanlıma göre fazla abartı. annemle görüşmek istemio. nişanlımın bu durumları sinir edio beni. paranoyak mı die düşünmüo değilim acaip tuhaf kuşkuları var. yok sen öle demedin de şöle demek istedin aslında öle mi böle dedin falan filan gibi saçma düşünceler. ne yapmalı bilmiorum . fazla asabi, kuşkucu
Yorum
-
bi zamanlar bende çok alıngandım öyle böyle değil. zamanla çevremin esprilerine alıştım kendimle dalga geçer hale geldim. anneni ve nişanlını karşına alıp bu konuyu konuşman lazım bence. annen ayarını bilsin nişanlında saygısını yitirmesin. görüşmek istememesi doğru değil.
Yorum
-
sen nasıl bi insansın ki beni büyüten bu yaşa getiren bana kendinden hayatından fedakarlık yapan ANNEM i elin adamı ile(nişanlım)kıyaslıcamı düşünürsün. yazıyı bi kez daha oku bakalım ondan sonra bana ahkam kes.Orjinal yazı sahibi: N@RKOZsinirlenmemek için yazıyı okumadm ama şunu söylemeden de geçemiycm.. sen nasıl bi evlatsın ki annenle elin adamını kıyaslıyosun ? yazık
Yorum
-
tamam arkadaşım ailesinden görmediği sevgi ilgi alakayı sevdiğinde görmüş insanın yaptığı kıyaslamaya bişey demem kendince haklıdır. ama benim annemin beni büyütürken yaşadığı zorlukları verdiği emeği bilen vefasız bi evlat değilim. sağolsun nişanlımda değer verir değerli olduğumu hissettirir. ama annem mi sevdiğim mi die bi kıyaslama yapmam ben öle vefasız bi evlat olamam. yapmadımda yazımda ha dediğim gibi yapana da bişey demem. ama bazı arkadaşlar(n@rkoz) yazıyı okumadan veya okuyupta(kendince) anlamadan yargılamasını saçma buldum bunu belirtmek istedim.Orjinal yazı sahibi: FBYaprak View Postmüdahale etmeden duramadım kusura bakmayın. kıyaslamak niye bu kadar anormal? aileden görmediği ilgi şefkati eşinden gören nice kadın var. kimseyi yargılamak haddiniz değil bence.
Yorum
-
yazıyı ne boyuta getirdin bravo yani. ben nişanlımın alıngan yapı da bi insan olduğunu söledim evet olabilir belki evlenince görüşmek istemicek. ha yaşadığımız olayda nişanlımın haklılığı var mı dı evet vardı. bizim nişanlanana kadar yaşadığımz bi süreç vardı bu süreçte annemim nişanlıma haksızlık yaptığı da oldu nişanlımında anneme ben kusursuzmuyum benimde oldu. son yaşadığımz durumda nişanlım haklı dı sezarın hakkı sezar a ben burda nişanlımın doğrusu veya yanlışı değil alınganlığını olayı uzatıpta şuan anneme olan tavrını konuşuorum. benim annem bitanedir herkesin annesi kendine öledir ama ANNE die geçinipte(hani demişsinya hiç bi anne evladından evlat evlatsa şefkatini esirgemez) die hiç haber okumuosun galiba ya da sen farklı bi boyutta yaşıosun diorum malesef var ama.Orjinal yazı sahibi: N@RKOZyazını okudum..daha nişanlıyken koskoca kadına , sevdiği(?) kadının annesine ve daha da önemlisi bi anneye küsüp merhabayı esirgeyen bi insan ilerleyen zamanlarda o kadıncazla kavga etmeye de başlıycam 2+2=4...kendinde belirttiğin gibi nişanlınla nişanlılığını sürdürmekte kararlısın..annen nişanlına bi söz söylediyse vardır bi bildiği...diye düşünüyrm..ayrıca aşağıda bi yorum yapılmış ailenden görmediğin şefkatı nişanlısında görmüştür diye..babaya lafm yok ama istisnalar hariç hiç bi anne evladından şefkatini esirgemez evlat evlatsa...
Yorum
-
alıngan bir adamla bir ömür nasıl geçirilebilir ki. nişanlılık ayrı evlilik çok daha farklı gözlemlediğim kadar yazabiliyorum;evlilik emek, fedakarlık, toleresans gerektiren bir şey. belki şimdi hastalığınızdan dolayı tahammül güzcünüz de azalmıştır. tedavinizi tam olarak görün ondan sonra evliliğinizi gerçekleştirin. ama evlenmeden çok iyi düşünün ben onu böyle olduğu gibi kabullenebir miyim diye. bir ömür birlikte olacağınız kişiye ne kadar katlanabilirim diye düşünün tabi sağlıklı bir şekilde.Orjinal yazı sahibi: farfara View Postslm arkadaşlar bu aralar berbat durumdayım özellikle son bikaç gündür. tanıyan tanır bilmeyende obsesyon, panikatak hastasıyım 3-4 yıldır tedavi olmaktayım ama son zamanlarda iyice nüksetti rahatsızlığım sebebi de yaşadığım ailevi problemler. nişanlımla 1 yıldır nişanlıyız ve yakında evlilik planları kuruoz ama annem ve nişanlım arasında kalmış durumdayım nişanlım çok alıngan ve ben napıcamı şaşırdım küçücük lafları problem edio ensonda annemle yaşadığı problem. annemin yaptığı espriyi fazla ciddiye aldı ve annemle görüşmüo. annem de haliyle olayların farkında ve ben arada kaldım. bu problemlerde beni iyice yordu. zaten benim rahatsızlığım bana yetio bi de bu durumlar. her b.. alınan bi adamla nasıl yaşanır anlamış değilim. yardımcı olun
Yorum
-
yaşadığın sorunu pek çok insan yaşıyor ne yazık ki. ister nişanlın, ister eşin, ister çocuklarının babası olsun; arada kalman çok doğal. sonuçta o aile kurmak istediğin insan. annenle iyi ilişkileriniz olması çok önemli, bu hal devam ederse çok yıpranırsın; ama böyle olmasın diye adayları dizip "bakalım annemle de kimyanız tutacak mı" diye test yapamazsın ki
nişanlınla olan ilişkinizi ve gelecekteki evliliğinizi annenle olan sorundan bağımsız olarak bir düşün önce. içinden gelerek onunla evlilik hayali kurabiliyor musun? kendi ilişkinden emin olduktan sonra annenle olan durumu zamanla düzeltmeye çalış; gerçi pek kolay düzelecek gibi görünmüyor. ama ilişkin için değeceğini düşünüyorsan bu çabayı göze almalısın.
Yorum
-
Kolay gelsin özellikle erkeklerin alınganlığı daha bir kötü ya...Kadınların tripleri zaten meşhurOrjinal yazı sahibi: farfara View Postben bayanım damat la kaynana arası problem. nişanlım buluttan nem kapıo. tamam bu olayda kendince haklı yönü olabilir ama fazla uzattı. annemde farkında arayı düzeltmeye çalışıo ama olay nişanlıma göre fazla abartı. annemle görüşmek istemio. nişanlımın bu durumları sinir edio beni. paranoyak mı die düşünmüo değilim acaip tuhaf kuşkuları var. yok sen öle demedin de şöle demek istedin aslında öle mi böle dedin falan filan gibi saçma düşünceler. ne yapmalı bilmiorum . fazla asabi, kuşkucu
Annen neyi nasıl söyledi bilmiyoruz ama nişanlın bunu herkese karşı yine aynı şekilde abartılı bir şekilde yapıyorsa ya kendine çok güvensiz ya da belki psikolojik bir sorunu var.
Yorum
-
adamcağızı bir psikiyatriste çıkartın düzelir ne şiş yansın ne kebap

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
ben bir yerde yanlış anlaşılmışım anne-nişanlı kıyas konusunda ama neyse bunun üstünde durmaya çok gerek duymuyorum. neticede yüzyüze konuşmadan düşüncelerini ifade etmek zor oluyor
ama nişanlın sırf alıngan diye ondan vazgeçmeyi düşünme eğer öyle bir düşüncen varsa. çünkü gerçekten zamanla düzelip alışıyor insan ki özellikle onun ailenize yeni girdiğini göz önünde bulundurmalısın böyle şeyler yapması çok normal. ben sevgilimin ailesiyle tanıştım konuşuyorum ama ufacık bir şeyde bile acaba beni istemiyorlar mı diye düşünüp alınganlık yapıyorum
sonrada öyle olmadığını anlıyorum. evliliğe giden süreç zor. o yüzden size alışmasını beklemelisin bence. ama yine de bu seferlik sorunu halletmek için ikisini karşına alıp konuşmalısın bence.
Yorum

Yorum