Orjinal yazı sahibi: holoworm
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ?
Collapse
X
-
yalnız yalan atmak iyi değildir. yalat atmak, kendini ve başkalarını gerçeklerden uzaklaştırmaktır. psikolojik sorunlar, gerçeği olduğundan daha başka algılamakla başlar.Last edited by esintili24; 26-02-2012, 01:02 PM.... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
-
çarpıtılmış gerçeklerden bahsediyorum. mesela yalan atmak sorunu çözmez ve seni yanlış tanımalarına neden olursun. kendini açtığın ölçüde doğru tanınırsın. tanındığın ölçüde sana uygun dönütler verilir çevren içinde "kendin" olarak var olmayı başarırsın.Orjinal yazı sahibi: holoworm View PostZaten benden uzaklaşmalarını istiyorum.Gerçeği daha farklı algılamaktan kastınız nedir ?
yalanlar gerçeği çarptırır. yaklaşımlarda yalanlarına paralel olur. bu durumdan rahatsız olacak yine sen olursun.... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
bu şekide yönlendirme yaparsanız insanları kişilik bozukluğuna yönlendirirsiniz .şu an kişilik kazanma evresi asıl bu yaşlarda önlemini almalı ki rahatsızlığı kişilik bozukluğu düzeyine çıkmasın o zaman tedavisi güçleşir...Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post15 yaşında psikiyatriste gitme... sakın... vereceği ilaçlar beynini mantara çevirmekten başka bir işe yaramyacak
rahatsızlığı ciddi kendisi bunun ne kadar farkında bilmiyorum ama antisosyal kişilik bozukluğuna çevrilirse toplumla zıt bir duruma gelme olasılığıda var.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
15 yaş psikiyatr iin çok erken, henüz kişiliğin tam oturmadan kendi bilincine farkındalığına ulaşmadan, kapasitenin farkına varmadan psikiyatriste gitme, çünkü bür kere bulaştın mı bir daha kurtulamıyorsun, her şeyi ilaçlarda doktorlarda arıyorsun ama hayat dışarıda seni bekliyor bütün güzelliği ile, o güzellikleri ara, bulacaksın. bunları ilaçsız yap... ilaçların bir çok yan etkileri var - faydaları tartışılır. ne yaptığının farkında olmayan bir doktor gidip sana bir ilaç verip günü mantar igib geçirmeni sağlayabilir - bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. sadece insanlarla konuş - okulunda rehber hocana git konuş öğretmenlerinle konuş , sosyal olabileceğin bir yerlere sna söz hakkı verilecek seni dinleyecek insanların olduğu bir yere git, söz sırasının sana gelmesini bekle konuş konuş konuş - yaz hatta kafandan geçen her şeyi. sadece o kimyasal şeylere bu kadar çok güvenme - tek demek istediğim buGEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.
Yorum
-
konunun baslarında demiştim zaten sadece sorunumu öğrenmek istiyorumOrjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post15 yaş psikiyatr iin çok erken, henüz kişiliğin tam oturmadan kendi bilincine farkındalığına ulaşmadan, kapasitenin farkına varmadan psikiyatriste gitme, çünkü bür kere bulaştın mı bir daha kurtulamıyorsun, her şeyi ilaçlarda doktorlarda arıyorsun ama hayat dışarıda seni bekliyor bütün güzelliği ile, o güzellikleri ara, bulacaksın. bunları ilaçsız yap... ilaçların bir çok yan etkileri var - faydaları tartışılır. ne yaptığının farkında olmayan bir doktor gidip sana bir ilaç verip günü mantar igib geçirmeni sağlayabilir - bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. sadece insanlarla konuş - okulunda rehber hocana git konuş öğretmenlerinle konuş , sosyal olabileceğin bir yerlere sna söz hakkı verilecek seni dinleyecek insanların olduğu bir yere git, söz sırasının sana gelmesini bekle konuş konuş konuş - yaz hatta kafandan geçen her şeyi. sadece o kimyasal şeylere bu kadar çok güvenme - tek demek istediğim bu
ilaçları belki kullanırım bilemicem artık
Yorum
-
cevap evet gidersin, sosyal güvencen varsa -yoksa da bile- hastaneye gider erkenden sıraya girersin - gerçi erkenden sıraya girmene gerek yok psikiyatri klinikleri çok kalabalık olmuyor - sıra beklemezsin fazlaOrjinal yazı sahibi: holoworm View Postkonunun baslarında demiştim zaten sadece sorunumu öğrenmek istiyorum
ilaçları belki kullanırım bilemicem artıkGEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.
Yorum
-
18 yaş altına antidepresan vermiyorlar. psikiyatristlerde bilinçli bu konuda.Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post15 yaşında psikiyatriste gitme... sakın... vereceği ilaçlar beynini mantara çevirmekten başka bir işe yaramyacak... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
psikiyatrise gitmeden rehberlik ve psikolojik danışman öğretmeninle konuş bu konuları. sana gerekli yardımı gizlilik ilkesi içinde sunacaktır. sen istemeden ailene bir kelam bile etmez. gizlilik en hassas olduğu noktalarıdır rehberliğin.Orjinal yazı sahibi: holoworm View Postkonunun baslarında demiştim zaten sadece sorunumu öğrenmek istiyorum
ilaçları belki kullanırım bilemicem artık... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum

Yorum