Duyuru

Collapse
No announcement yet.

15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: holoworm View Post
    Ailem bir kaç kez yeltendi evden kaçma olaylarında ama hepsi unutuldu gitti ve bu sorunlarımdan haberleri yok.Aslında önceden ben cok yufka yürekliydim ama ne oldu bilemicem böyle birşey oldum artık :S hem ayrıca insan psikolojisinden anlıyorum o yüzden yalanlarım güzeldir farkına varamazlar hem şimdi istediğim oldu artık karışmıyorlar kendi halimde odamda takılıyorum
    yalnız yalan atmak iyi değildir. yalat atmak, kendini ve başkalarını gerçeklerden uzaklaştırmaktır. psikolojik sorunlar, gerçeği olduğundan daha başka algılamakla başlar.
    Last edited by esintili24; 26-02-2012, 01:02 PM.
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Zaten benden uzaklaşmalarını istiyorum.Gerçeği daha farklı algılamaktan kastınız nedir ?

Yorum

Zaten benden uzaklaşmalarını istiyorum.Gerçeği daha farklı algılamaktan kastınız nedir ?
        çarpıtılmış gerçeklerden bahsediyorum. mesela yalan atmak sorunu çözmez ve seni yanlış tanımalarına neden olursun. kendini açtığın ölçüde doğru tanınırsın. tanındığın ölçüde sana uygun dönütler verilir çevren içinde "kendin" olarak var olmayı başarırsın.

yalanlar gerçeği çarptırır. yaklaşımlarda yalanlarına paralel olur. bu durumdan rahatsız olacak yine sen olursun.
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

öyle diyorsun ama şu an ben yalanlarımdan pişman değilim

Yorum

15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ? Kendi başıma yani
            15 yaşında psikiyatriste gitme... sakın... vereceği ilaçlar beynini mantara çevirmekten başka bir işe yaramyacak
            GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post
              15 yaşında psikiyatriste gitme... sakın... vereceği ilaçlar beynini mantara çevirmekten başka bir işe yaramyacak
              peki böyle mi devam ediyim ?

Yorum

bu şekide yönlendirme yaparsanız insanları kişilik bozukluğuna yönlendirirsiniz .şu an kişilik kazanma evresi asıl bu yaşlarda önlemini almalı ki rahatsızlığı kişilik bozukluğu düzeyine çıkmasın o zaman tedavisi güçleşir...

rahatsızlığı ciddi kendisi bunun ne kadar farkında bilmiyorum ama antisosyal kişilik bozukluğuna çevrilirse toplumla zıt bir duruma gelme olasılığıda var.

KuzuZade
                Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

15 yaş psikiyatr iin çok erken, henüz kişiliğin tam oturmadan kendi bilincine farkındalığına ulaşmadan, kapasitenin farkına varmadan psikiyatriste gitme, çünkü bür kere bulaştın mı bir daha kurtulamıyorsun, her şeyi ilaçlarda doktorlarda arıyorsun ama hayat dışarıda seni bekliyor bütün güzelliği ile, o güzellikleri ara, bulacaksın. bunları ilaçsız yap... ilaçların bir çok yan etkileri var - faydaları tartışılır. ne yaptığının farkında olmayan bir doktor gidip sana bir ilaç verip günü mantar igib geçirmeni sağlayabilir - bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. sadece insanlarla konuş - okulunda rehber hocana git konuş öğretmenlerinle konuş , sosyal olabileceğin bir yerlere sna söz hakkı verilecek seni dinleyecek insanların olduğu bir yere git, söz sırasının sana gelmesini bekle konuş konuş konuş - yaz hatta kafandan geçen her şeyi. sadece o kimyasal şeylere bu kadar çok güvenme - tek demek istediğim bu
                  GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

15 yaş psikiyatr iin çok erken, henüz kişiliğin tam oturmadan kendi bilincine farkındalığına ulaşmadan, kapasitenin farkına varmadan psikiyatriste gitme, çünkü bür kere bulaştın mı bir daha kurtulamıyorsun, her şeyi ilaçlarda doktorlarda arıyorsun ama hayat dışarıda seni bekliyor bütün güzelliği ile, o güzellikleri ara, bulacaksın. bunları ilaçsız yap... ilaçların bir çok yan etkileri var - faydaları tartışılır. ne yaptığının farkında olmayan bir doktor gidip sana bir ilaç verip günü mantar igib geçirmeni sağlayabilir - bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. sadece insanlarla konuş - okulunda rehber hocana git konuş öğretmenlerinle konuş , sosyal olabileceğin bir yerlere sna söz hakkı verilecek seni dinleyecek insanların olduğu bir yere git, söz sırasının sana gelmesini bekle konuş konuş konuş - yaz hatta kafandan geçen her şeyi. sadece o kimyasal şeylere bu kadar çok güvenme - tek demek istediğim bu
                    konunun baslarında demiştim zaten sadece sorunumu öğrenmek istiyorum ilaçları belki kullanırım bilemicem artık

Yorum

konunun baslarında demiştim zaten sadece sorunumu öğrenmek istiyorum ilaçları belki kullanırım bilemicem artık
                      cevap evet gidersin, sosyal güvencen varsa -yoksa da bile- hastaneye gider erkenden sıraya girersin - gerçi erkenden sıraya girmene gerek yok psikiyatri klinikleri çok kalabalık olmuyor - sıra beklemezsin fazla
                      GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

sorunun ne söyle biz yardımcı olalım ? çünkü doktorun o kadar ilgili olacağını sanmıyorum.

Yorum

18 yaş altına antidepresan vermiyorlar. psikiyatristlerde bilinçli bu konuda.

Yorum

psikiyatrise gitmeden rehberlik ve psikolojik danışman öğretmeninle konuş bu konuları. sana gerekli yardımı gizlilik ilkesi içinde sunacaktır. sen istemeden ailene bir kelam bile etmez. gizlilik en hassas olduğu noktalarıdır rehberliğin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: patient
                              bana vermişlerdi
                              bana da verdiler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arcatera View Post
                                sorunun ne söyle biz yardımcı olalım ? çünkü doktorun o kadar ilgili olacağını sanmıyorum.
                                Konun başlarında bahsetmişttim

Yorum

İşleniyor...
                                X