15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ? Kendi başıma yani
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
15 Yaşındayım Ailemden Habersiz Psikiyatriste Gidebilme gibi bi durumum var mı ?
Collapse
X
-
Öncelikle olmayan sesler duyuyorum bir kaç müzikte.öyle bir konu açmıştım şşşşş diyordu birisi sanki.Ayrıca paranoya.biri beni takip ediyor ve sanırım bu bir psikolog ve ben delirince yanıma gelecek.yada bir ajan bilemicem.Sürekli düşünüyorum öyle sabit bir noktaya bakakalıyorum istemsiz bir şekilde ve hayal gücüm oldukca yüksek birisi mesela konusurken birşey diyor aniden hayallere dalıyorum hayal ediyorum orayı ayrıca bircok kişi benim sinsi oldugumu düşünür ama öyle değilim sadece aklıma ilk gelen şeyi yapıyorum oda farklı şeylere yol açıyor.Herkesi analiz ederim ve oldukca basarılıyım.başkalarının mimikleri jestleri dikkatimi ceker hemen nefret ederim ondan özellikle ailem.İnsanları sevmem.Hemen bi anda soğuyuveririm yani.Mesela duvardaki herhangi birşeyi bir yüze bir maskeye hayvana vs.. benzetiyorum.Tek duvar değil tabiki herşey olabilir.Sanki istemsiz yaptıgım şeyleri birisi yaptırıyormuş gibi.Belkide bilinç altım.ama çok hızlı düşünürüm.Hemen kurgularım kafamda.Heran her zaman her saniye düşünüyorum.Ayrıca bir katilin potansiyeline sahibim ama bastırmaya calısıyorum.Sigara kullanıyorum uyusturucuda.ama Uyuşturucudan uzagım artık.en son 6 ay önceydi sanırım.Alkol arada.sosyal içiciyim.Odamdan dışarı cıkmam ben odamda iyiyim ben takılıyorum kendi halimde.5 kez evden kaçtım tekinde karakolluk oldum.annem-babamla kavga ettim.apartmanın kapıısının camını kırdım ve kapı tahta oldugu ıcın tekme attıgımda kocaman bi delik acıldı.Şimdi kendi aralında ben düzeldi oldum ama hala eskisi gibiyim.Sadece bana bulasmadıkları için duruyorum.Ama öldürülecek o kadar çok insan var ki ve aklıma ünlü bir katilin sözü aklıma geliyor.İnsanlar küçük kör kurtçuklardır.Last edited by holoworm; 25-02-2012, 02:18 PM.
Yorum
-
Odamdan dışarı cıkmam ben odamda iyiyim ben takılıyorum kendi halimde.5 kez evden kaçtım tekinde karakolluk oldum.annem-babamla kavga ettim.apartmanın kapıısının camını kırdım ve kapı tahta oldugu ıcın tekme attıgımda kocaman bi delik acıldı.Şimdi kendi aralında ben düzeldi oldum ama hala eskisi gibiyim.Sadece bana bulasmadıkları için duruyorum.Ama öldürülecek o kadar çok insan var ki ve aklıma ünlü bir katilin sözü geliyor.İnsanlar küçük kör kurtçuklardır.Sakın bana dışarı çıkın felan demeyin iyice nefret ediyorum insanlardan.Ayrıca her zaman müziğim felan acıktır ve wc ye gittigimde ailem benim sesimi duymasın diye sifonu sürekli çekerimOrjinal yazı sahibi: KıyametSenfonisi-Olmayan sesler bende duyuyorum dostum,ayrıca olmayanlarıda görüyorum;halüsinasyon...Çok zor bir durumdur.Bir işe hiçbir zaman bu durumda kendimi veremiyorum.Odamda otururken kapının hemen dışında birileri konuşuyor duyuyorum kapıyı açıyorum kimse yok..Kesinlikle yardım alman,gerek daha kötüye gitmeden.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: holoworm View PostÖncelikle olmayan sesler duyuyorum bir kaç müzikte.öyle bir konu açmıştım şşşşş diyordu birisi sanki.Ayrıca paranoya.biri beni takip ediyor ve sanırım bu bir psikolog ve ben delirince yanıma gelecek.yada bir ajan bilemicem.Sürekli düşünüyorum öyle sabit bir noktaya bakakalıyorum istemsiz bir şekilde ve hayal gücüm oldukca yüksek birisi mesela konusurken birşey diyor aniden hayallere dalıyorum hayal ediyorum orayı ayrıca bircok kişi benim sinsi oldugumu düşünür ama öyle değilim sadece aklıma ilk gelen şeyi yapıyorum oda farklı şeylere yol açıyor.Herkesi analiz ederim ve oldukca basarılıyım.başkalarının mimikleri jestleri dikkatimi ceker hemen nefret ederim ondan özellikle ailem.İnsanları sevmem.Hemen bi anda soğuyuveririm yani.Mesela duvardaki herhangi birşeyi bir yüze bir maskeye hayvana vs.. benzetiyorum.Tek duvar değil tabiki herşey olabilir.Sanki istemsiz yaptıgım şeyleri birisi yaptırıyormuş gibi.Belkide bilinç altım.ama çok hızlı düşünürüm.Hemen kurgularım kafamda.Heran her zaman her saniye düşünüyorum.Ayrıca bir katilin potansiyeline sahibim ama bastırmaya calısıyorum.Sigara kullanıyorum uyusturucuda.ama Uyuşturucudan uzagım artık.en son 6 ay önceydi sanırım.Alkol arada.sosyal içiciyim.Odamdan dışarı cıkmam ben odamda iyiyim ben takılıyorum kendi halimde.5 kez evden kaçtım tekinde karakolluk oldum.annem-babamla kavga ettim.apartmanın kapıısının camını kırdım ve kapı tahta oldugu ıcın tekme attıgımda kocaman bi delik acıldı.Şimdi kendi aralında ben düzeldi oldum ama hala eskisi gibiyim.Sadece bana bulasmadıkları için duruyorum.Ama öldürülecek o kadar çok insan var ki ve aklıma ünlü bir katilin sözü aklıma geliyor.İnsanlar küçük kör kurtçuklardır.
yoğun stres ve bunalım yaşıyor musun? arkadaş ilişkilerindeki doyum seviyen nasıl?... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
Evet yogun stres yasıyorum saçlarımda beyaz kırmızı hatta turuncu saç var sanırım.15 yaşındayım ama saçlarım ne kadar açıldı görseniz bi.Arkadaşlarımla ilişkilerim iyi ama tam bana göre bi arkadas bulamadım hiç hepsi mal.Tek takılmayı dusunuyorum zaten yavas yavas işleme koyuyorum
Yorum

Yorum