Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uyduruk konulara rabet daha fazla

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• uyduruk konulara rabet daha fazla

siz eglenirken ben git geller yaşıyorum.kararsızlıklar belkide hastayım evt burdaki herkes gibi.belki yönlendirilmeye belki daha çok yardıma ihtiyacım var.daha cok çözüm önerisine.dikkate alınmaya,söylediklerimin anlaşılmasına dinlenilmeye ihtiyacım var.ama açtım konulara rabet cok az.uyduruk konulara mesela sf yüzünden hiç sevgiliniz oldumu gibi konulara cok

herşey öyle bulanıkki doruyla yalnıs arasındaki baglantıyı öylesine kaybettimki.burdaki msjım doru bi msj herkes gibi ilgiye ihtiyacım var.psikolojik yönden.

Yorum

murat açtığın başlıklara onlarca mesaj atıldı ... senin ihtiyacın olan bir çok öneri var kanaatimce ama uygulamada sorun var sen bunu pratiğe dökemiyorsun bu durumda içsel eleştiri yap kendine ben ne yapmak istiyorum benim derdim ne bi sor kendine ne istiyorsun amacın ne ne yani biz onu anlayamıyoruz. eğer sınava çalışmak istiyorsan o işyerinden ayrılman lazım senin durumun bunu kaldırmıyor belli otur evinde dersine çalış . sınava yoğunlaş senin yargı sistemin faal değil insanlarla olaylarla başedemiyorsun bu seni zaafiyete uğratıyor. senin yapacağın en güzel iş sınava hazırlanıp memurluğu kazanman ...

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

evt cünkü karar veremiorum bir türlü,orda sıkıntı var.kafamda agrıo orda sıkıntı var. annem istemio orda sıkıntı var.dostum yok orda sıkıntı var.var oglu var.kendim ne istedimi biliom ama cok kötü elestirilerden özgüven kaybı var.mesela baska iş bulaman gibi.ben kötü birimiyim ya (( dengesiz psikopatmıyım yoksa.kafam karısık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat058 View Post
          siz eglenirken ben git geller yaşıyorum.kararsızlıklar belkide hastayım evt burdaki herkes gibi.belki yönlendirilmeye belki daha çok yardıma ihtiyacım var.daha cok çözüm önerisine.dikkate alınmaya,söylediklerimin anlaşılmasına dinlenilmeye ihtiyacım var.ama açtım konulara rabet cok az.uyduruk konulara mesela sf yüzünden hiç sevgiliniz oldumu gibi konulara cok
          neyden şikayet ediyorsun tam olarak? 3 güne bir açtığın ve hepsi birbirinin aynısı olan konularına bence yeterince cevap geliyor, senin için bunun asgarisi nedir? yani en az 40 yorum gelmeliydi gibi bir sınırın mı var? ya da başkalarının konularına bakıp bakıp gelen yorum sayılarını mı karşılaştırıyorsun? tam olarak ne olursa senin konularının da rağbet gördüğünü düşünebilirsin? bana sorarsan senin için bunun sınırı yok. hiç bir şekilde tatmin olmazsın. genel olarak da böylesin sanırım hayatında. birisi sana değer verse niye daha fazla değer vermiyorsun diye üstüne gidersin, ya da yarıştığın birisi vardır; onun gördüğü ilgiyi toplayamadığın sürece hayatın bir kabus.

benim konularıma rağbet az diyorsun da, daha önce sorduğum şeyi soracağım yine. senin başkalarının sorunlarına olan ilgin nasıl? şu milangazdaki kocasından şikayet eden, akşama kadar konuşan kızdan başka bir konuda konuştuğun oluyor mu hiç?

o konuya "uyduruk" diyerek başlığı açan kişiye ve oraya yazan insanlara saygısızlık ettiğinin farkında mısın? her eleştirildiğinde "ama benim psikolojim bozuk" diyerek tolerans bekliyorsun, sence bu tavrın toleransı hak ediyor mu?

Yorum

Kesinlikle!!!
            "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
            X