Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sorunumu biliyorum ama çözüme gidemiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sorunumu biliyorum ama çözüme gidemiyorum.

sf olmamdaki sorun çocuklumdan buyanaki aileme olan aşırı bagımlıgım,diğer insanlardan korkaklığım,
    ama artık büyüdüm.hala aynıyım.izinsiz pek bişi yapamıyorum.yani nebiliyim.böyle yetiştirildim.başka doruları kafam almıo,diğer insanların doğrularını,sadece aileminkiler önemli.kendiminkiler bile değil gibi bişi,ailemi suçlamak için yazmıyorum bunları,ama hayatımda hiç kavga etmedim.hiç kimseye karşı gelmedim.ailemden başka,dışarda hep tırsak oldum.arada birilerini tersliyebiliyorum o kadar.hep böylemi olcam?ne yapmam gerek? nasıl arkadaş edincem kendi doğrularımda,çok zor durumum çok zor.kendimi nasıl tanıtcam topluma,hayatımdaki tek şey ev okul o bitince ev iş oldu.kuzenlerime bile ailemle gittim.tek başıma hiç bir etkinlige katılmadım gibi bişi.şimdi düğünlere fln gitsemde birileriyle slmlaşsamda muabbette etsem ileriye gidemiyorum,cünkü red edilmek ten tırsıyorum. onaylanmamaktan,çünkü ailem hep onayladı beni onlar gibi olmamdan dolayı.kafama yerleşti artık başka doğrular bizimkilerin doğrularından daha cazip gelmio sanki.sizin anlıyacanız gidip piçlik yapamıyorum.bi yerlerde takılamıyorum.onların ettiği muabbeti edemiyorum,piçlik derken yanlış anlaşılmasın. ama öyle işte.hiç bi halttan anlamıyorum.ne yapıcam yardımcı olun.önce gururumu devre dışı bırakmam gerek sanırsam,utanma duygumu,sonra aralarına karışmam gerek yavas yavas,

çalışıyorum evt ama işimden hiç memnun diyilim.çıkmayı düşünüyorum cıkamıyorum ailem istemediği için,yasım 27 baska işler arıom ama banka veya devlet memuru gibi ha daha fazlada ararım iş özel şirket fln,yeterki kurtuluyum şurdan.sen sorunuma çözüm bulabiliyomusun.

Yorum

murat058'e ne kadar benziyorsun. banlanmamış olsaydı onunla dertleşebilirdin.

Yorum

hm dert derte benzer imiş.niye banlandı bu murat

Yorum

varda yok,sevmiom kendisini pek.

Yorum

şöyle söyleyeyim.sayılır.tam olarak onlarla diyilde tanımadıgım için hani yanımda bi kaç sevenim olsa.kuzen olabilir,arkads olabilir gitsek bi yerlere takılsak,dertlşsek,kız tavlasak mesela,kız arkadasım bi le yokki

Yorum

Neyse giden gitmiştir biz önümüze bakalım.

Yorum

yapamam ki ya,gidip te elin adamıyla tanısamamki tek basıma,yanımda bir iki kişi olsa neyse,ama kuzen veya akraba bebeleri için öyle diyil tabi.onların yanına gidip konusmaya kalksam laflasam,bi laf deseler bozarır kalırım,yada souk davransalar,mesela cagırdımmı gelmeseler,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                  Ama nedense benim burnuma kötü kokular geliyor sana murat diyesim geliyor
                  o dedigin kişiyi tanımam etmem kardeş.istedini de.

Yorum

muratı severdik iyi çocuktu

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

omen suyu bulandırma üyeleri ifşa etme işine bak. sana özel mesat atmıştım yerine getirmemişsin?
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                      X