evt merak ediyorum çünkü artık insanlarla muhatap olmak istemiyorum anlaşmakta istemiyorum hiç muhatap olmakta beni yalnızlığa götürüyor ama ben insanların içindede yalnızım zaten bir arkadaşlık yaptım zamanında aynı artık onun gibi oldum o hiç kimseyle tatışmazdı insanları aptal görürdü. onun için kavga etmenin tartışmanın boş olduğunu düşünürdü herkesle iyi anlaşırdı ama kimseyi sevmezdi ben de artık onun gibi oldum artık insanlarla konuşurken kelimelerime aşırı dikkat ediyorum pek fazla samimi olamıyorum samimi olursam kavga edebilirim çünkü ben aşırı kültürlü yumbiriyim artık yanımdaki insanların sohbetleri muhabbetleri bana boş geliyor aşırı dozda kız arkadaşımım olmasını daha doğrusu bir kızla sevişmek ilişkiye girmek istiyorum ama insanlardan soğudum bişey söylesem cümellerimi çok düşün meye başladım eskiden böyle biri değildim okul zamanı yıllarındaki bana takılan lakaplar ve tutumlar beni insanlardan ve o eski arkdaşım sayesinde insanlardan soğudum biriyle konuşsam mesala karşımdakine ne saçma sapan konuşuyorsun desem oda bana atar yapsa diklense bende karşılık verebilirim ama çok düşünüyorum kavga etsem mi etmesem mi diye giderek korkaklığa ve yalnızlığa gidiyorum devlet psikiyatrisine gittim doktor bana sorunlarına bir kağıda yaz dedi ama insanlarla anlaşsamda farketmiyor çünkü onların içinde yalnızım eskiden yalnız olmak isterdim ama bu yalnızlık beni öldürüyor birde bende insanlarla göz göze gelme sorunu var mesale durup dururken biriyle konuşmadığım zaman insanların gözlerine bakamıyorum baksam belki beni yanlış anlayabilir diye yada aptal ezik olduğumu ya da bilmiyorum artık bana yardım edin ne olur hafızamı kaybetmek istiyorum biraz burcumdanda kaynaklanıyor galiba balık burcuyum dün burcumla ilgili bişey okudum nerdeyse beni anlatıyor
Balık
Balık işte adı üstünde eşittir alık. Salağın tekidir vur kafasına al ekmeğini ağzından.
Maşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen balık çoktur. Söyleyecek pek bir şey yok. Çünkü cibilliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır
bu nedir ya ertuğ ergininde şarkısında dediği gibi bu bedene ben nerden tıkıldım
Balık
Balık işte adı üstünde eşittir alık. Salağın tekidir vur kafasına al ekmeğini ağzından.
Maşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen balık çoktur. Söyleyecek pek bir şey yok. Çünkü cibilliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır
bu nedir ya ertuğ ergininde şarkısında dediği gibi bu bedene ben nerden tıkıldım

ne kadar değerli olduğunu hissedeceksin.

Yorum