Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasıl Hafızamı Kaybederim bir yolu var mı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nasıl Hafızamı Kaybederim bir yolu var mı

evt merak ediyorum çünkü artık insanlarla muhatap olmak istemiyorum anlaşmakta istemiyorum hiç muhatap olmakta beni yalnızlığa götürüyor ama ben insanların içindede yalnızım zaten bir arkadaşlık yaptım zamanında aynı artık onun gibi oldum o hiç kimseyle tatışmazdı insanları aptal görürdü. onun için kavga etmenin tartışmanın boş olduğunu düşünürdü herkesle iyi anlaşırdı ama kimseyi sevmezdi ben de artık onun gibi oldum artık insanlarla konuşurken kelimelerime aşırı dikkat ediyorum pek fazla samimi olamıyorum samimi olursam kavga edebilirim çünkü ben aşırı kültürlü yumbiriyim artık yanımdaki insanların sohbetleri muhabbetleri bana boş geliyor aşırı dozda kız arkadaşımım olmasını daha doğrusu bir kızla sevişmek ilişkiye girmek istiyorum ama insanlardan soğudum bişey söylesem cümellerimi çok düşün meye başladım eskiden böyle biri değildim okul zamanı yıllarındaki bana takılan lakaplar ve tutumlar beni insanlardan ve o eski arkdaşım sayesinde insanlardan soğudum biriyle konuşsam mesala karşımdakine ne saçma sapan konuşuyorsun desem oda bana atar yapsa diklense bende karşılık verebilirim ama çok düşünüyorum kavga etsem mi etmesem mi diye giderek korkaklığa ve yalnızlığa gidiyorum devlet psikiyatrisine gittim doktor bana sorunlarına bir kağıda yaz dedi ama insanlarla anlaşsamda farketmiyor çünkü onların içinde yalnızım eskiden yalnız olmak isterdim ama bu yalnızlık beni öldürüyor birde bende insanlarla göz göze gelme sorunu var mesale durup dururken biriyle konuşmadığım zaman insanların gözlerine bakamıyorum baksam belki beni yanlış anlayabilir diye yada aptal ezik olduğumu ya da bilmiyorum artık bana yardım edin ne olur hafızamı kaybetmek istiyorum biraz burcumdanda kaynaklanıyor galiba balık burcuyum dün burcumla ilgili bişey okudum nerdeyse beni anlatıyor

Balık
    Balık işte adı üstünde eşittir alık. Salağın tekidir vur kafasına al ekmeğini ağzından.
    Maşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen balık çoktur. Söyleyecek pek bir şey yok. Çünkü cibilliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır

bu nedir ya ertuğ ergininde şarkısında dediği gibi bu bedene ben nerden tıkıldım

ben hep aranızdaydım zaten

Yorum

biri bişeyler yazsın

Yorum

amridiab

beyin naklini bekle.

ne vakit olursa

bende balığım bende bekliyorum

yalnız değilsin

Yorum

ya gerçektek bişeyler yazın herşeyin bende bitiyor kelimesinden herşeyin elimde olması sözündende bıktım hiç birşeyin benim elimde olmasını istemiyorum yarın biriyle konuşşup daha doğrusu insanların çevremdekilerin bildiklerinin benim bildiklerimim yanında fındık tanesi kadar olduklarınıı düşünüyorum böyle pasif duruncada benle takılıyorlar aslında yakışıklı biriyim ama bu dünyada beni anlayan birileri yok yarın bizim üniverseteki çocuğa dikleniyin mi diye düşünüyorum çünkü gerizekalı ve boş kafa ona ve atarlı konuşmalarına uyuz oluyorum onun ağzını burnunu kırmak istiyorum ama dayak yemek yiyeceğim yumruğun vücüduma bile zarar vereceğine kadar düşünüyorum dişim kırıla bilir mesala bilmiyorum ama kavga etmem lazım galiba bilmiyorum yaa tabiri caizse affala düzmek istediğim kızlar var bilmiyorum ya ne yapmalıyım zaten bana hitap etmiyorlar zaten bana hitap eden kimse yok ben lahmacunla pizza arasında kalmış bir insanım ben ne rock müzik dinliyorum ne de pop elektronik müzik arabesk ve soundrakler dinliyorum bilmiyorum yaa dinlediğim müzikleri bile takıyorum acaba ben bunları gerçekten seviyor muyum yoksa kültür göstergesi için mi dinliyorum yaa tabiri caizse 23 yaşındayım hala tık yok bende gerçekten bakıyorum nasıl böyle anlaşabiliyorlar mutlu olabiliyorlar eski arkadaşım beni insanlardan soğuttu ben onları cahil görüyorum ve öyleler

ya iyii değilim ben ya gözlerim dolu

ya gerçekten hafıza kaybetmenin yolunu söyleyin kimseyi tanımak istemiyorum

başkalarının ne söylediğini takmamam lazımda bilmiyorum dilimim kemiği yok aklıma acayip şeyler geliyor saçma şeyler söyleyeceğimi düşünüyorum
          Last edited by amrdiab; 14-03-2012, 08:51 PM.

Yorum

gönüllü hasta bakıcı olarak bir gün bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatan hastalara hizmet et ne kadar değerli olduğunu hissedeceksin.

KuzuZade
            Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
            BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
            Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ya burda doktor olan biri yok mu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                gönüllü hasta bakıcı olarak bir gün bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatan hastalara hizmet et ne kadar değerli olduğunu hissedeceksin.
                Beyzade akıl hastanesinde yattın mı ? Bakırköy K2'de yattım Ordakileri (adam yaralama vs) gören bir daha uğramak istemez Bazıları resmen suç makinesi gibi Sabıkalanmış zaten aynı suçları işlemeye meyilli kişiler.Aslında senin değerli dediğin şeye çıkıyor Allah yardımcıları olsun; ıslah etsin amin !
                Last edited by Anticipation; 14-03-2012, 09:24 PM.
                :19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar

Yorum

kavga etmeninde bir anlamı yok etmemeninde
                  tartışmanında bir anlamı yok tartışmamanında

neyin anlamı var çok zayıfım fitness gitmeyi dşünüyorum hiç arkadaşım yok olsada farketmiyor

akrep burcunda biri olmak istiyorum

gerçekten biri yazsın hafıza nasıl kaybedilir

belki başka biri olabilirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: amrdiab View Post
                    kavga etmeninde bir anlamı yok etmemeninde
                    tartışmanında bir anlamı yok tartışmamanında

neyin anlamı var çok zayıfım fitness gitmeyi dşünüyorum hiç arkadaşım yok olsada farketmiyor

akrep burcunda biri olmak istiyorum

gerçekten biri yazsın hafıza nasıl kaybedilir

belki başka biri olabilirim
                    Burçlarla ilgisi yok... sadece fazla rijidsin okadar
                    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

tüh yazık seni evire çevire biri dövmeli bak nasıl kendine geliyorsun.Aslında sen bir korkaksın. kızlardan korkuyon, dayak yemekten korkuyon bi at korkunu bak değişmeyecenmi

Yorum

kafanı sağlam bi yere çarp

Yorum

evet ben de hafıza kaybından istiyorum. herşeyi unutmak istiyorum ama herşeyi

Yorum

bence sen kendini tanımıyorsun. kendine güvenin yok hiçbir konuda. ne kişiliğine ne görünüşüne. üstüne gitmelisin bi sihirli değnek bekliyorsun. ayrıca hafızanı sildirsen ne olacak? beyin aynı beyin. vücut aynı vücut. sen aynı sensin. şuan düşündüğün ne varsa yine düşünebilirsin. kaçtığın korktuğun herşeyin üstüne gitmelisin zor değil çünkü bahsettiğin şeyler somut şeyler. kavga etmek vs. bunun başka çaresi yok hiçbir şey yapmadan geçmesini bekleyemezsin.
                            Dün sabaha karşı kendimle konuştum. Ben hep kendime çıkan bir yokuştum. Yokuşun başında bir düşman vardı. Onu vurmaya gittim ve kendimle vuruştum.

Yorum

harbiden ben nasıl mutlu olucam cidden soruyorum insanların yanında artık konuşmak tartışmakta boş geliyor bana bu terabiler işe yarıyacak mı herşeyin elimde olması sözünden de nefret ediyorum kimseyle artık samimi olamıyorum bana göre tek çarem var olursa hafıza mı kaybetmek istiyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X