Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşım yok

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşım yok

üniversite son sınıftayım. üniversite yıllarım boyunca kendime doğru düzgün arkadaş edinemedim. 2 sene önce bir arkadaş grubuna girdim. ama onlar eskiden beri arkadaş oldukları için sürekli birbirlerini övüyorlar, birbirlerini arıyorlar. beni de sadece doğum günlerinde vb hatırlıyorlar. onlara doğum günü yaparken beni de davet ediyorlar. neden ben bir türlü arkadaş edinemiyorum anlamıyorum. kötü birisi değilim iyi geçinirim insanlarla. benle de muhabbet ediyorlar. ama aramaya sıra geldi mi beni kimse aramıyor. ilkokuldan da samimi iki kız arkadaşım vardı. onları da hep ben arıyorum. bi tanesi banka sınavlarını kazanmış ötekisini arayınca duydum. kimse beni arayıp haber vermeye layık görmüyor. neden ben hep arkadaşsızım ne suçum var çok üzülüyorum(

Bendede benzer bir durum var, üniversiteden özellikle bölümden pek arkadaşım yok, ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil...
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Gel beraber intihar edelim. Hayat klozet suyunda kulaç atmak gibidir.Karşına her yıl başka pislik sunar.Bu pislikler bitmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tek_sayı View Post
        Gel beraber intihar edelim. Hayat klozet suyunda kulaç atmak gibidir.Karşına her yıl başka pislik sunar.Bu pislikler bitmez.
        güzel kardeşim neden sürekli intihardan bahsediyon intihar çözüm değil konulara yazıp durma.

Yorum

başka arkadaşlar bulmaya çalışsan...
          Last edited by paxera; 03-04-2012, 09:25 PM.

Yorum

Sıkıyor maalesef.yoksa şu anda bunu yazamazdın.
            intihar düşüncesini bu sebeple aklından çıkarman gerek.çünkü yapamıyorsun ve bahsettiğin insanları da üzüyorsun.Zamanını boşa harcıyorsun,hayatını bitiriyorsun intihar edeceğim diyerek.

Yorum

Ah yalnızlık ah! Belki de birçoğumuzun ifade etmekten utandığı bir konu...birçoğumuzun hastalığının temelinde de yalnızlık yatıyor sanırım...
              Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

başka arkadaş bulamıyorum malesef...

Yorum

benim sıkıntılarımın temelinde sanırım kalabalık içinde yalnız kalmak yani sevilmemek sevgi eksikliği var bunu farkediyorum ,istem dışı hayalini kurduğum şeyler bana bu sonucu gösterdi.sevgisizlik ve yalnızlık hissi herşeyi bozuyor.nekadar arkadaşının yada çevrenin olduğu önemli değil kalabalıktada yalnızlık oluyor
                  içindeki öküz e oha de.

Yorum

al benden de o kadar.. naapcaz yaa. bu yalnızlık çoğu zaman kötü..
                    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Benim de bir tane bile arkadaşım yok. Yaz geliyor herkes parklara, bahçelere oturmuş sohbet ediyor tek başıma gitsem olmuyor o kalabalığın içinde yalnızlık daha ağır geliyor.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

^^ Çözmüşsün işi kardeşim =)
                        Kalk, dik dur, ileriye bak. Arkandakiler artık çok uzakta.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
                          benim sıkıntılarımın temelinde sanırım kalabalık içinde yalnız kalmak yani sevilmemek sevgi eksikliği var bunu farkediyorum ,istem dışı hayalini kurduğum şeyler bana bu sonucu gösterdi.sevgisizlik ve yalnızlık hissi herşeyi bozuyor.nekadar arkadaşının yada çevrenin olduğu önemli değil kalabalıktada yalnızlık oluyor
                          Kalabalıkta yalnızlık insanın psikolojisini en ok bozan etmenlerden biri bence,kendi yalnızlığımı kalabalıktaki yalnızlığa tercih ederim..
                          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                          X