Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SELAM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SELAM

Ben bu siteye yeni üye oldum sanırım herkesin kendine göre sorunları vardırki burda oluna biliniyor benimde oldugum gibi az ve öz konuşmayı sevenlerdenim.kendimi anlatmak degil burda yazdıklarım sadece selamın ardında azda olsa kendimi tanıtabilmek hayatın en güzel yönü severek ve sevilerek tanışa bilmektir buda kendini nasıl tanıttıgından ibarettir gülmeyi hoş görüyü yalansız dostlukları unutmadıkça siyahla beyazı ayırt etmesini biliyorsak yüregimize sevgi yagmurları yağdırıyorsak hayata gülümseyerek bakıyorsak işte bana göre mutlulugun anahtarı budur bence sevgiyle kalın gülümsemeyi unutmayın.......ASENA...

dertlerinizi paylaşın başlığa altınada pek uygun olmamış

Yorum

Sen buna bakma aramıza hoşgeldin..

Yorum

teşekkür ederim güzel düşünenlerede kendinle barışık olamamış kişiyede hepinize sevgiyle hoşbulduk

Yorum

Aramıza hoş geldin asena .
          Paylaşımlarını bekliyoruz.
          Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
          Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

hoşbulduk hoşbulduk konuştukça beni tanıyacaksınız bende sizleri tanıyacagım arkadaşlar...

Yorum

Merhaba asena22 aramıza hoşgeldin
              KİŞİYİ NASIL BİLİRSİN? KENDİN GİBİ...

Yorum

merhaba hoşbulduk MEVSİMBAHAR

Yorum

Hoş geldin arkadaşım

İyi paylaşımlar

Sevgiler
                  Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

HOŞBULDUK ARKADAŞIM..

Yorum

Re: SELAM

Orjinal yazı sahibi: asena22
                      Ben bu siteye yeni üye oldum sanırım herkesin kendine göre sorunları vardırki burda oluna biliniyor benimde oldugum gibi az ve öz konuşmayı sevenlerdenim.kendimi anlatmak degil burda yazdıklarım sadece selamın ardında azda olsa kendimi tanıtabilmek hayatın en güzel yönü severek ve sevilerek tanışa bilmektir buda kendini nasıl tanıttıgından ibarettir gülmeyi hoş görüyü yalansız dostlukları unutmadıkça siyahla beyazı ayırt etmesini biliyorsak yüregimize sevgi yagmurları yağdırıyorsak hayata gülümseyerek bakıyorsak işte bana göre mutlulugun anahtarı budur bence sevgiyle kalın gülümsemeyi unutmayın.......ASENA...
                      hoşgeldiniz ...umarım sizde hep gülersiniz...
                      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

hoşbulduk gülmek bana yakışıyo umarım herkez benim gibi düşünür bir tebessümün yüzümüze ne güzellikler kattıgını görürüz tşk ederim arkadaşım

Yorum

İşleniyor...
                        X