Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntihar etmek istiyorum ..... :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İntihar etmek istiyorum ..... :(

evet arkadaşlar intihar etmek istiyorum bıktım artık herşeyden herkesten bıktım usnadım yaşamak haram bana. 20 senedir içmediğim kullanmadığım ilça kalmadı ne iş hayatında nede okul hayatında başarılı oalbildim . 8 -9 senede liseyi ancak bitirebildim. herşeyden herkesten ümidimi kestim hergün bir avuç dolusu ilaç içmekten bıktım bir gün bırakacam bu ilaç içmeyi bir keresind ekızıp bırakmıştım çok kötü olmuştum başım ağrımıştı bilmiyorum nereyte kadar gidecek böyle ...

hangilerini kullanıyordun

Yorum

16 yaşında depresyona girdim, 16-24 yaş arası boyunca kendimi saf, salak olarak yorumladım ve bu yüzden hep eziklik hissettim iki yıldır o yıllardan çok farklıyım, özgüvenim var kendimi değersiz ya da salak olarak yorumlamıyorum. Yani her kışın ardından bir bahar doğar sabret diyorum. Aynı şekilde ben de ne iş hayatında ne sosyal hayatta başarılı olabildim ama okul hayatında başarılıydım senin gibi tembel değildim.
      Ciprarexle ilgili yorumu mu okudun mu, ne kadar süredir kullanıyorsun?
      Her şey güzel olacak...

Yorum

ben 23 yaşındayım epilepsi hastasıyım + dermansız depresyon hastasıyım + migrenim var
        yani şu yaşımda hastalık hastası oldum ...
        20 senedir içmediğim ilça kalamdı
        tegretol ,efexsor sülpir akinetyon v.s........

Yorum

Epilepsi hastası olmana inan çok üzüldüm, inşallah doğru ilaçla hastalığını en aza indirirsin. Allah acil şifalar versin, sabret pes etme.
          Bir kaç yıl önce 17-18 yaşlarında bir kız çocuğu görmüştüm iki kolu da omzundan itibaren yoktu. Geçen ay yine gördüm hala eskisi gibi enerji dolu düşün o bile o haliyle hayat dolu olabiliyorsa bizim hayata küsme lüksümüz yok.
          Depresyon dermansız değildir migren sürekli bir hastalık diye biliyorum ama ilaçla onun da şiddeti azaltılabiliyor herhalde.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

intihar ettiğin zaman kabir azabı yaşıyacaksın ve cehennemde yanacaksın bu çözüm değil.biraz güçlü olmak lazım hayatla inatlaşmak gerekiyor kolay hiçbirşey yok .

sana kişisel tavsiyem: namaza başla islama yönel ve "daha sağlıklı düşüneceksin" daha sonra sevdiğin dallar nelerdir wiki ansiklopedi bilim dallarında kendini geliştir.karşına kapılar çıkacak ve yolunu çizeceksin.

düşünün insan oğlu ne için yaratılmıştır? herkesin hayatı bir olabilir mi? şans yada şansızlık herkes de eşit olabilir mi? buna inanıyormusun?

Yorum

ilginiz için tşk ederim arkadaşlar ama inanın artık ben herşeyden herkesdne ümidimi kestim inanacımı kaybettim...
              artık içtiğim ilçalrada fayda etmiyor. bunun için çok sıkıntı yaşıyorum.
              şu genç yaşımda hastalık hastası oldum saçlarım ağrıdı. çekmediğim dertler çile kalmadı feryatsız gündüzüm gecem olmadı ...

Yorum

buraya bu yazıyı yazdıysan bile hala umudun var demektir.... paylaşş hep paylaşmaya devam et anlat inan rahatlıycaksın ve kendine iyileşmek adına iyi bir yol bulucaksın...
                Allahın izniyle inşallah...

Yorum

ruh yaşarken ölmüşşe beden yaşsa ne fark eder ????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
                    ruh yaşarken ölmüşşe beden yaşsa ne fark eder ????
                    ruhu kurtarabilirsin ama beden arıza yaptımı kurtarmak zorlaşır çünkü biri somut varolur yok olur biri soyut var etmek yok etmek senin iradendedir... kendine objektif ve pozitif yaklaş kendini kurtar bu buhrandan

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Nikola insan 21-22li yaşlarda ergenliği tamamlıyor iki üç yıl sonra daha olgun düşünüyor ve daha olumlu oluyor artık Ferdi Tayfur dinlemiyorum Tom Jones sex bom.
                      Son cümlen arabesk bir şarkıya ait herhalde, oradan çıktı.
                      Last edited by enerji528; 28-06-2012, 12:19 PM.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

evet genlde hep arabesk dinlerim orhan gencebay ferdi tayfur , hakan taşıyan ..

Yorum

Ferdi Tayfur, Bergen, Kamuran Akkor.... Sen Bergen dinleme depresyonun dibine vurursun. : )
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

bergen kim öyle birini hiç duymadım ?
                            ne yapim bu şarkılar teselli ediyor beni.. ümit besen ...

Yorum

Arabeskçi bir kadın, artık yaşamıyor.
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                              X