Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ramazan geliyor ne yapacaz ????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ramazan geliyor ne yapacaz ????

evet arkadaşlar 20 gün sonra ramzan geliyor sıcaklarda oruç tutacaz ve şüphe yok ki benim gibi hastalar baya zorlanacak .
    geçen sene ki ramzan benim için hem maddi hem mnevi baya zor oldu.
    hem sıcaklardan dolayı 2.si para sıkıntısı çok çektim gittim cep telefonumu sattım o derece .
    ben epilepsi hastasıyım açlık benim nöbetlerimi tetikliyor. şimdi madem hastasın tutma diyecenizi biliyorum . valla bana kalsa bende tutmam ama başımda öyle bir baba var ki şu hasta halimlşe bana zorla oruş tutturuyor.
    Bu sene en büyük hayalim ramazanı başka şehirde ailemden uzak bir yerde yaşamak tı ama olmadı bundan sonrada olacağı zor bilmiyorum ne yapacaz sizlerin bu konuda fikirleri nedir acaba ????

Orucunu tut...

Yorum

orucu uykuya tuttur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jüliet
        Bende epilepsi hastasıyım ve hastalığım yüzünden oruç tutamıyorum oruç tutmak ve uzun süre aç kalmak bizim gibiler için sakıncalı.Babanı doktoruna götürüp onunla görüştürsen senin için oruç tutmanın ne kadar sakıncalı olduğunu doktorun babana kısaca anlatsa belki baban ikna olur,böyle bi imkanın varmı?

babamı tanısaydın böyle demezdin ...
        bikere oruç tutmayayım deidm nerydese biribirimize girecektik .
        onun için bu sene ramazanı başka memlekette geçirmek istiyordum. bendekide şans. hem ben im en çok hastalndığım zamanlar ramzanda oruç tutarken hastalndığım zamanlar doktorda söyledi bunu amma velakin başımızda böyle anne baba olunca böyle oluyor işte ...
        zaten genelde paso uyurum. iftardan sonra otururum pc nin başına sahura kadar kalkmam
        sahurda bişeyler yer yatarım öğlene kadar .. D:

Yorum

Ne anne babalar var hayret ediyorum, sözde sana sevap kazandıracaklar kendileri günaha giriyorlar.
          Doktorun babanı ikna edebilir, baban ben doktora gitmem derse sen tutmam de inat et sen benim sağlığımı niye düşünmüyorsun de üstele.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

sayanamıyorum artık inanın dayanmıyoru bir gün biryerd epatlıyacam ama ne zaman bilmiyorum ?
            ya kendime bişey yapacam yada onlara ....
            valla ne babalar var imreniyorum arkadaş. babası geliyor oğlundan sigara istiyor. oğluyla karşılılıklı oturup rakı içen babalar var.
            bizim kisi evlat ayrımı yapar beni aşşalar. herkesin yanında olur olma zkonuşur.
            başıma kötü bişey gelince benim yanımda değil karşımda olur
            vallaha bazen bunlar benim öz annem babam değil diye düşünüyorum ....

Yorum

Neden içinde biriktiriyorsunki ilerde patlarsan hem sana hem onlara olur patlamasan bile beynini kemirir durur şu anki gibi. O yüzden içinde biriktirme sakin kafayla düzgün bir şekilde kendini ifade et anne babana karşı hakkını ara.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                Neden içinde biriktiriyorsunki ilerde patlarsan hem sana hem onlara olur patlamasan bile beynini kemirir durur şu anki gibi. O yüzden içinde biriktirme sakin kafayla düzgün bir şekilde kendini ifade et anne babana karşı hakkını ara.

Ah be güzel kardeşim keşke herşey senin dediğin kadar basit olsa ...
                sen benim annemi babamı tanısaydın hiç böyle demezdin içi seni dışı beni yakar.
                bilmiyorum bu işin sonu ne olacak ? eğer adam akıllı bir iş bulup bunların yanından gitmezsem vaziyet kötü...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
                  Ah be güzel kardeşim keşke herşey senin dediğin kadar basit olsa ...
                  sen benim annemi babamı tanısaydın hiç böyle demezdin içi seni dışı beni yakar.
                  bilmiyorum bu işin sonu ne olacak ? eğer adam akıllı bir iş bulup bunların yanından gitmezsem vaziyet kötü...
                  Valla arkadaşım bilmiyorumki ne diyeyim ama içinde biriktirip ilerde patlamaktansa ses çıkarıp rahatlamak daha iyi gibi. İş bul başka ev tut diyeceğim ama epilepsi hastasısın zor olur senin için. Babaannen falan yok mu onun evinde kalsan ya da evinde kalabileceğin başka bir tanıdık?
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                    Valla arkadaşım bilmiyorumki ne diyeyim ama içinde biriktirip ilerde patlamaktansa ses çıkarıp rahatlamak daha iyi gibi. İş bul başka ev tut diyeceğim ama epilepsi hastasısın zor olur senin için. Babaannen falan yok mu onun evinde kalsan ya da evinde kalabileceğin başka bir tanıdık?

var aslında alanyada söz de halamız var 20 senedir ama bizim sülalede bir tek ben gidip göremedim orayı
                    akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz dedikşeri çok doğru bir laf cins adamın teki
                    bazen diyorum alim elime küçük bir çanta çıkıp başka şehre gidim nasibimizde iş varsa gide rçalışırım ama deidğin gibi epilepsi hastasııyım pek gözüm kesmiyor. şimdi bir yerde hastalansam bu adam delimi ne yapıyor diyecekler başıma geldi çünkü ah ben ne yapim başımı alip nerelere gidim intihar mıe dim arkadaşlar siz söyleyin ... ????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nikola_tesla View Post
                      var aslında alanyada söz de halamız var 20 senedir ama bizim sülalede bir tek ben gidip göremedim orayı
                      akrabanın akrabaya yaptığını akrep yapmaz dedikşeri çok doğru bir laf cins adamın teki
                      bazen diyorum alim elime küçük bir çanta çıkıp başka şehre gidim nasibimizde iş varsa gide rçalışırım ama deidğin gibi epilepsi hastasııyım pek gözüm kesmiyor. şimdi bir yerde hastalansam bu adam delimi ne yapıyor diyecekler başıma geldi çünkü ah ben ne yapim başımı alip nerelere gidim intihar mıe dim arkadaşlar siz söyleyin ... ????
                      ARkadaşım çok klasik olacak ama sabretim dayanmaktan kendi ayakların üzerinde durmaktan başka çare yok gibi, ben sana bilinçaltı özgüven müziklerinden bahsetmiş miydim?
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

bıktım artık sabretmekten
                        sabır taşı çatladı artık neden herkes gibi benim hayatımdada bişeyler yolunda gitmiyor allah kahretsin şidmi inthar etsem suçlu ben oluyorum allah kahretsin adalate mi bu ha adalet mi ???

Yorum

asla asla asla tutma ailen sadist mi ne yahu ?!?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Superficielle
                            Gizli gizli ye sende.

şaka gibisin ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anduril View Post
                              asla asla asla tutma ailen sadist mi ne yahu ?!?

bende anlamadım valla ne oldukalrını ???

Yorum

İşleniyor...
                              X