Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce ne yapmalyım ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

arkadaşlar, aşağıdaki linki hiç gördünüz mü? internette şimdi gördüm , okuduklarıma sevindim tabii. ama siz ben de daha tecrübelisiniz belki deneyenleriniz olmuştur diye sormak istedim. depresyonu iyileşen hastalar felan yorum yapmış. Deneyen var mı bu metodu ???

http://www.emg-eeg.com/hastalarimizdan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: savaşçı35 View Post
      arkadaşlar, aşağıdaki linki hiç gördünüz mü? internette şimdi gördüm , okuduklarıma sevindim tabii. ama siz ben de daha tecrübelisiniz belki deneyenleriniz olmuştur diye sormak istedim. depresyonu iyileşen hastalar felan yorum yapmış. Deneyen var mı bu metodu ???

http://www.emg-eeg.com/hastalarimizdan
      aga hertarafa yazıyorsun aç bi konu sabit olsun

Yorum

belirsizlik insanı yer bitirir. bişeyleri göze almazsan daha doğrusu yenilgiyi göze almazsan kalırsın öyle acabalarla. bana kalırsa gemileri yak ve bi sonuca var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
          belirsizlik insanı yer bitirir. bişeyleri göze almazsan daha doğrusu yenilgiyi göze almazsan kalırsın öyle acabalarla. bana kalırsa gemileri yak ve bi sonuca var

aynen öyle vallaha ....
          kafamın içinde sürekli birileriyle kavga ediyorum tartışıyorum ve bu durum beni bitiriyor ...
          allah kahretsin ne var sanki benime limden tutan bana destek olan biris olsa bende hayatta bişeyleir başarsam bişeyler yapsam ben ne şnasız ne bahtsız adamım ki ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
            aga hertarafa yazıyorsun aç bi konu sabit olsun
            deniyorum ama konu açma yetkiniz yok yazıyor. Nasıl açacağım konuyu bilemiyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaybolanlar
              Böyle yapma bence geçici bir iş bulup 200-300 tl kadar biriktirebilirsin bu parayla da güzel bir tatil yapabilirsin. Muğla önerimdir emin ol tatil sana çok iyi gelecektir çalışamam diyorsan halk merkezinin gençlik kampları var ücretsiz üstelik harçlık ta veriyorlar bir hafta kafanı dinler açılırsın

ahhh begüzel kardeşim keike herşey senin deidğin kadar basit olsa ....

Yorum

İşleniyor...
              X