Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk mı para mı ? :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: iremea View Post
    sohbete girmezsin olur biter canım allah allah
    Çocukca sohbetin içine girmeyi düşünmüyorum zaten ....
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
      Çocukca sohbetin içine girmeyi düşünmüyorum zaten ....
      çok sevinirim
      Kendin ol yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
        konu başlığına sadık kalınmazsa konuyu kilitleyeceğimi belirtirim
        İkili muhabbetleri özelden yapalım lütfen.
        Teşekkürler..
        evet kantarın topuzunu kaçırmayalım bende dahil

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          evet kantarın topuzunu kaçırmayalım bende dahil
          kaçırmayalım ben hem aşkk diyorum hem para
          Kendin ol yeter.

Yorum

ben aşk diyeceğim. çünkü aşk olmadan paranın anlamı yok bana göre.. yeterli ölçüde param olsun ama gerisi hep aşk olsun:RpS_love:

Yorum

Paran olunca tok ve ölmeden önce istediğin şeyleri yaparak huzurlu ölebilirsin ama maalesef aşkta öyle olabileceğini düşünmüyorum özellikle böyle bi dünyada maalesef paranla aşkı kazanabilirsin ama aşkla para kazanamıyorsun o yüzden açıkcası mantıklı bi soru değil bence..
              ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Ben Aşk ' ı akıl bir tutulması, akıl hastalığı olarak bilirim. Yok eminimde
                Onun için para.
                Genelde yanlış kişi oluyor, bir erkek maymuna dönebiliyor eee tedavi içinde para lazım
                Soru sevgi mi para mi olsaydı, kesinlikle Sevgi derdim..

Yorum

Aşk olsun tabi ki para
                  Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

paran olmazsa aşkta olmaz,aşk olmazsa para olur..kim ne derse desin maddiyat birçok şeyin önüne geçiyor herşeyin değil ama birçok şeyin..

Yorum

İkiside gelip geçici şeyler bu yüzden ikiside değil.
                      Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                      Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
                        İkiside gelip geçici şeyler bu yüzden ikiside değil.
                        Gerçekler acıdır !

Yani tamam aşk geçicidir lakin para asla geçici değildir !

Düşünsene birgün diyorsun ki "amaaan para da geçiciymiş ya." Ve bankada ki 200 milyon tl'nin hepsini bir kalemde çekip sobada yakıyorsun. Sonra karnın acıkıyo tabi bi dönerciye gidiyosun ve yarım ekmek döner yiyorsun ve tam dönerciden çıkarken "hooopp hemşerim dönerin parası ?" nidasıyla hayatın gerçeklerini farkediyorsun yani paranın geçici birşey olmadığı gerçeğini tecrübe ve tasdik ediyorsun

_________

Aşk geçicidir, para asla !
                        Last edited by İNSANİ; 11-07-2012, 09:09 PM.

Yorum

Konuya atılan yorumlara bakıyorumda acıyorum sadece milyonlarca dolar param olsa mutlu olmadıkda sonra ne anlamı var ? demişlerki bazı yorumlarda 1 sene aşksız kalırım bişey olmaz ama 1 sene parasız kalırım açlıkdan ölürüm tarzında yorum atmış arkadaşın biri merak ettim Kimin mezar taşında açlıgından öldü yazıyor ? yada kaç zengin kişi öldüğünde yanına para demıyorum bak dikkat edin DON götürebiliyor ? hangi mantığa göre yazmıssınız bu yorumları aklım almadı şayet her insan çalısır ekmeğini taşdan cıkarır bu zengın içinde geçerlidir fakir içinde ama her insan mutlu olamaz . Demişlerki yorumlarda Paran varsa aşk gelir kusura bakmayında babayı gelir gelen aşk mutluluk sevgi saygı için deyil senin paran için gelir bu işler böyledir . Kişisel fikirlerimdir .

Bu arada aşk kelimesi bana göre bay veya bayan içinde mutluluk demekdir .

Levent yılmaz
                          Last edited by Yanlız38; 11-07-2012, 11:18 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iremea View Post
                            Siz hangisini seçersiniz aşk mı para mı ? kimler için hangisi değerli. hadi eğlenelim biraz
                            İkisi de değil.
                            Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Para eninde sonunda biter. Sevgili eninde sonunda gider demek istemiştim. siz farkında değilsinz sanrm ama çoğu insan parasız geçiniyor bu ülkede. ve gerçekten kmse açlıktan ölmüyor.
                              Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                              Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yanlız38 View Post
                                Konuya atılan yorumlara bakıyorumda acıyorum sadece milyonlarca dolar param olsa mutlu olmadıkda sonra ne anlamı var ? demişlerki bazı yorumlarda 1 sene aşksız kalırım bişey olmaz ama 1 sene parasız kalırım açlıkdan ölürüm tarzında yorum atmış arkadaşın biri merak ettim Kimin mezar taşında açlıgından öldü yazıyor ? yada kaç zengin kişi öldüğünde yanına para demıyorum bak dikkat edin DON götürebiliyor ? hangi mantığa göre yazmıssınız bu yorumları aklım almadı şayet her insan çalısır ekmeğini taşdan cıkarır bu zengın içinde geçerlidir fakir içinde ama her insan mutlu olamaz . Demişlerki yorumlarda Paran varsa aşk gelir kusura bakmayında babayı gelir gelen aşk mutluluk sevgi saygı için deyil senin paran için gelir bu işler böyledir . Kişisel fikirlerimdir .

Bu arada aşk kelimesi bana göre bay veya bayan içinde mutluluk demekdir .

Levent yılmaz
                                Parasız yaşayamazsın. Ben "milyon dolarların olsun" demedim ki arkadaşım !

Ben, parasız yaşanmayacağını, para kazanmanın zaruri olduğunu söyledim. "Milyon dolarların olsun mutlu ol" felanda demedim ben. Bana sormuşlar aşk mı para mı ? Aşk bitecek. Ama paranın bitmemesi lazım.

Yani benim anlattığım ile senin anladığın çok farklı dostum. Para mutluluk getirmez. Mutluluğu getiren iman, ruh ve beden sağlığıdır !

Ama sen bana aşk mı para mı diye sorarsan ben para derim. Helal para. Ayrıca bugün parasız kal; bir ihtimal açlıktan ölme ihtimalinde var evet. Niye afrika'da ki insanlar açlıktan ölmüyor mu ? Mezar taşına bakmana gerek yok, google amcama "afrika'da açlıktan ölen insanlar" yaz görürsün. He şimdi dersin ki "burası afrika değil ki". Doğru burası 3. dünya ülkesi değil çünkü burda para var ama para olmasaydı birçok insan afrika'da ki gibi ölürdü.

Saygılarımla.

İNSANİ.

Yorum

İşleniyor...
                                X