Orjinal yazı sahibi: Huysuz20
View Post
Onaylıyorum. Bacı diyebilirim sana.
) Sen çok haklısın. Haa aşk konusuna gelince o konuya girmek dahi istemiyorum. Bazen insanlar insan olmayanlara değer verip aşık oluyor bnmkide öyleydi. o anları hatırlamak bile üzücüü
Karşılıksız sevmeye gelince
Sevdiğim çocuğun sevgilisi bana mutluluğunu anlatıyordu bnde dinliyor ona yardımcı oluyordm
buda zor bşy inan bana. ama parasızlk kadr değil tbii

Güle güle kullan ya Verdiğim malı geri isteme gibi huyum yoktur İNSANİ..Hoş ne ara gönderdim onuda bilmiyorum ama ;P

burada atılan yorumların bir tanesının ıcınde farklı bir milletten yorum atan olmadıgına gore bulundugumuz bölgeyı kayle alarak yorum yazarsanız sevinirim .

bir önceki yorumumu yanlıs anladın ben orada acıyorum kelimesini kullanmamdakı amaç şurada basit bir yorumda bile bir kişi insanlık mutluluk dememiş para demiş herkez ben parayı bu yüzden sevmiyorum İnsanlıkdan bile üstün tutuyorsunuz bu parayı hoş sizdede deyil suç hayat şartları buna zorluyor fakat eger bılgısayrın basında burdan yorum atabılıyorsan bence paran var
demekdir karnın doyuyor demekdir diye tahmin ediyorum ha diyeceksın kı arkadas sen çokmu zengınsın hayır orta halli bir ailem var ama genede fazla param olsun istemem istemiyorumda yukarıdada yazdımya para pislikdir. İhtiyacın kadar olması kafidir . 
Yorum