Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk mı para mı ? :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

iremea Nickli Üyeden Alıntı
    Siz hangisini seçersiniz aşk mı para mı ? kimler için hangisi değerli. hadi eğlenelim biraz
    İkisi de değil.

peki nedir?
    Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
      İkisi de değil.
      peki nedir sence?
      Gözlerinin icine baska hayal girmesin:105:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
        Para eninde sonunda biter. Sevgili eninde sonunda gider demek istemiştim. siz farkında değilsinz sanrm ama çoğu insan parasız geçiniyor bu ülkede. ve gerçekten kmse açlıktan ölmüyor.
        Parasız geçinilen tek bir mahalle hatta tek bir santimetrekare yok bu dünyada !

Babasından miras kalan adam da mirasın parasıyla geçiniyo. Babasından para alan adamda sonuç olarak babasından aldığı parayla geçiniyor. Yani herkese para lazım kardeşim. Ben zengin olun, köşeyi dönün, mutlu olun felan demiyorum. Olaya hemen duygusal ve muhalif yaklaşmayın. Anlatmak istediğimi anlayın. Tamam madem parasız geçiniliyo; hemen bütün birikimlerinizi çıkarın ortaya ve getirin bana. Sıfır parasız kalın, nasıl olsa siz parasız geçinirsiniz ama banknotları vereceğim adrese getirin

Adresi hemen özelden yazıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zöhre yıldızı View Post
          peki nedir sence?
          neden bu iki kelimeyi birbirine zıt şeylermiş gibi yanyana getirirler anlamış değilim.hem param olsun hemde aşkımm..bu daha mantıklı değilmi..parasız yaşanmaz sonuçta değilmi ama
          Aşk başlamadan güzel,
          Kalplerde heyecan
          Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
          Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
          Başkaları görmesin diye çabalayış,
          Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
          Aşk başlamadan güzel....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
            kızlar para varsa aşk zaten kendiliğinden oluşuyor merak etmeyin
            perfect !

[çeviri: Kusursuz !]

Yorum

İkisi de değil.
              Bipolar duygudurum bozukluğu olan bir kankam var. Adam çok şükür tedavi oldu. Muhteşem esprili ve sempatik-tatlı bir herif ama onun delirdiği dönemler geliyo aklıma yani ikinci uç. Korkunç birşey. Şimdi ona baktım bu akşam. Bizi gülmekten yerlere yatırdı esprileriyle. Sağolsun. Canım kardeşim benim ya.

Ve ona uzun uzun baktım ve şunu söyledim: ne aşk ne para, ruh sağlığı olmadan hiçbiri gelmiyor yanına !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
                Parasız geçinilen tek bir mahalle hatta tek bir santimetrekare yok bu dünyada !

Babasından miras kalan adam da mirasın parasıyla geçiniyo. Babasından para alan adamda sonuç olarak babasından aldığı parayla geçiniyor. Yani herkese para lazım kardeşim. Ben zengin olun, köşeyi dönün, mutlu olun felan demiyorum. Olaya hemen duygusal ve muhalif yaklaşmayın. Anlatmak istediğimi anlayın. Tamam madem parasız geçiniliyo; hemen bütün birikimlerinizi çıkarın ortaya ve getirin bana. Sıfır parasız kalın, nasıl olsa siz parasız geçinirsiniz ama banknotları vereceğim adrese getirin

Adresi hemen özelden yazıyorum
                birikimim yok çünkü para eninde sonunda bitiyor ) Dün 500 tl varken bugn 5 tl kalıyor cüzdanımda neden biliyormusun para tükeniyorrrrrrrrrrrrrrrr çnküüü..
                Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

birikimim yok çünkü para eninde sonunda bitiyor ) Dün 500 tl varken bugn 5 tl kalıyor cüzdanımda neden biliyormusun para tükeniyorrrrrrrrrrrrrrrr çnküüü..
                  Kardeeeeş. Sen parasız yaparsın ama aşksız asla. Aşkı da bulursun, bulacağına eminim. Ama dediğim gibi senin seçeneğin aşk. O yüzden eline ne geçerse ; özelden göndereceğim adrese bi zahmet canım

Yorum

Kardeeeeş. Sen parasız yaparsın ama aşksız asla. Aşkı da bulursun, bulacağına eminim. Ama dediğim gibi senin seçeneğin aşk. O yüzden eline ne geçerse ; özelden göndereceğim adrese bi zahmet canım
                    Ah cnm ya . ben parasızda yaparım aşksızda yeterki huzurum olsun. Ama benden sana tavsiye sakın paralarını harcama mazallah delirirsin. bu kadar önem verilmez bnce paraya.

Yorum

Ah cnm ya . ben parasızda yaparım aşksızda yeterki huzurum olsun. Ama benden sana tavsiye sakın paralarını harcama mazallah delirirsin. bu kadar önem verilmez bnce paraya.
                      Alakası yok alakası. Ben de paraya değer veren bi adam değilim ama hayatın acı gerçekleri var. Parasız kal, kimse yardım etmez. Marketten ekmek alamazsın ekmek.

Ben size "paraya aşık olun" demiyorum. Yarım saattir anlatmaya çalıştığım şu; parasız olmaaz. Para kazanmak zaruri. Zaruri abi. İlla kazanacaksın ki hayatını ikame ettirebilesin ama aşksız yaşıyo insan. Alışıyor bir müddet sonra. Ben bi türlü alışamadım ama alışıyo diyelim. Ama parasızlığa alışamazsın.

Aman kardeş sen parasız yaparsın aşksız da yaparsın, bende sana diyorum ki banknotları bana gönder.

Anlamıyorsun ki beni

Yorum

Alakası yok alakası. Ben de paraya değer veren bi adam değilim ama hayatın acı gerçekleri var. Parasız kal, kimse yardım etmez. Marketten ekmek alamazsın ekmek.

Ben size "paraya aşık olun" demiyorum. Yarım saattir anlatmaya çalıştığım şu; parasız olmaaz. Para kazanmak zaruri. Zaruri abi. İlla kazanacaksın ki hayatını ikame ettirebilesin ama aşksız yaşıyo insan. Alışıyor bir müddet sonra. Ben bi türlü alışamadım ama alışıyo diyelim. Ama parasızlığa alışamazsın.

Aman kardeş sen parasız yaparsın aşksız da yaparsın, bende sana diyorum ki banknotları bana gönder.

Anlamıyorsun ki beni
                        Anlaşılan adresini yazmadan ya da ben tmm yaz demeden rahat edmiceksn. tmm kARDeşşşşşşşşşşşşşşşşş sen adresini yaz özelden. parasız olmaz bu hayatt . dünya varolalı para var çnkü demi.. bak anlaştık parasız olmaz. paramız olsun aşkıda satın alırız huzuruda sabancının o kdr parası olmasına rağmen çocuklarına alamadığı sağlığıda ) tmm mı anlaştkk

Yorum

Bipolar duygudurum bozukluğu olan bir kankam var. Adam çok şükür tedavi oldu. Muhteşem esprili ve sempatik-tatlı bir herif ama onun delirdiği dönemler geliyo aklıma yani ikinci uç. Korkunç birşey. Şimdi ona baktım bu akşam. Bizi gülmekten yerlere yatırdı esprileriyle. Sağolsun. Canım kardeşim benim ya.

Ve ona uzun uzun baktım ve şunu söyledim: ne aşk ne para, ruh sağlığı olmadan hiçbiri gelmiyor yanına !
                          Haklısın akıl sağlığı gibisi yok. Hatta hem akıl hem beden sağlığı olsun gerisi boş. Biraz da yaşama sevinci. Oh bu tarifin üstüne tanımam.
                          Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Anlaşılan adresini yazmadan ya da ben tmm yaz demeden rahat edmiceksn. tmm kARDeşşşşşşşşşşşşşşşşş sen adresini yaz özelden. parasız olmaz bu hayatt . dünya varolalı para var çnkü demi.. bak anlaştık parasız olmaz. paramız olsun aşkıda satın alırız huzuruda sabancının o kdr parası olmasına rağmen çocuklarına alamadığı sağlığıda ) tmm mı anlaştkk
                            Aşkı satın alamazsın kardeş. Aşk çok muhteşem birşeydir !

Bilmiyorum hiç aşk yaşadın mı ?

Aşk gerçekten önemli. O da gerçekten zaruri aslında. Muhteşem bir olay. Muhteşem ötesi bir olay. Bitse de güzel. Hatta karşılıksız sevmek bile çok ama çok mükemmel. 6 kişiyi karşılıksız sevdim. Karşılıksız aşk gerçek bir ızdırap ama o bile muhteşem ötesi.

Ama kardeş şimdi aşkı bu kadar güzel anlatmalarıma aldanıpta "aşk mı para mı ?" sorusuna kararımı değiştirerek aşk yanıtı verdiğimi zannetme. Ben hala para diyorum

Merak: "kARDeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş" yazmışsın. Sana kardeş demem seni gıcık mı ediyo ?
                            Last edited by İNSANİ; 12-07-2012, 12:52 AM.

Yorum

Haklısın akıl sağlığı gibisi yok. Hatta hem akıl hem beden sağlığı olsun gerisi boş. Biraz da yaşama sevinci. Oh bu tarifin üstüne tanımam.
                              Basevu seni çok seviyorum biliyor musun. Sen tatlı bir insansın. İçimden geldi söyliyeyim dedim kardeş.

Bu söylediklerin çok doğru. Yani ruh ve beden sağlığı aşk ve paradan tabiki de önce geliyor. Ruh sağlığı yerinde olan bir adamın yaşama sevinci de oluyor.

Dipnot: Geçen birisi demiş ya iletişim kuramıyorum. Sende sormuşsun ya "yüz yüze mi iletişim kuramıyorsun yoksa telefonda mı iletişim kuramıyorsun?" diye. Evde gülme krizine girmiştim var ya, o yorumun üzerine
                              Last edited by İNSANİ; 12-07-2012, 12:54 AM.

Yorum

Abla desen neysede kardeş brz yapmacık geliyor. okulda sinir olduğumuz insanlar birbirlerine yapmacık bi biçmde kardeş diyorduda o geliyor aklıma. Ya da bacım diyebilirsin. herneyse) Sen çok haklısın. Haa aşk konusuna gelince o konuya girmek dahi istemiyorum. Bazen insanlar insan olmayanlara değer verip aşık oluyor bnmkide öyleydi. o anları hatırlamak bile üzücüü Karşılıksız sevmeye gelince Sevdiğim çocuğun sevgilisi bana mutluluğunu anlatıyordu bnde dinliyor ona yardımcı oluyordm buda zor bşy inan bana. ama parasızlk kadr değil tbii

Yorum

İşleniyor...
                                X