Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk mı para mı ? :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
    Abla desen neysede kardeş brz yapmacık geliyor. okulda sinir olduğumuz insanlar birbirlerine yapmacık bi biçmde kardeş diyorduda o geliyor aklıma. Ya da bacım diyebilirsin. herneyse) Sen çok haklısın. Haa aşk konusuna gelince o konuya girmek dahi istemiyorum. Bazen insanlar insan olmayanlara değer verip aşık oluyor bnmkide öyleydi. o anları hatırlamak bile üzücüü Karşılıksız sevmeye gelince Sevdiğim çocuğun sevgilisi bana mutluluğunu anlatıyordu bnde dinliyor ona yardımcı oluyordm buda zor bşy inan bana. ama parasızlk kadr değil tbii
    Tabi liseden mezun olalı 11 sene oldu. Bu nedenden dolayı sana abla demem de çok gerçekdışı olur ama bacı onaylandı

Onaylıyorum. Bacı diyebilirim sana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
      Basevu seni çok seviyorum biliyor musun. Sen tatlı bir insansın. İçimden geldi söyliyeyim dedim kardeş.

Bu söylediklerin çok doğru. Yani ruh ve beden sağlığı aşk ve paradan tabiki de önce geliyor. Ruh sağlığı yerinde olan bir adamın yaşama sevinci de oluyor.

Dipnot: Geçen birisi demiş ya iletişim kuramıyorum. Sende sormuşsun ya "yüz yüze mi iletişim kuramıyorsun yoksa telefonda mı iletişim kuramıyorsun?" diye. Evde gülme krizine girmiştim var ya, o yorumun üzerine
      Ben de senin yorumlara gülüyordum karşılıklıymış demek ki.
      Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
        Ben de senin yorumlara gülüyordum karşılıklıymış demek ki.
        "Bende senin yorumlarına gülüyordum"

İntikam he

Evet bazı yorumlarım komik. Kabul ediyorum.

Yorum

Tabi liseden mezun olalı 11 sene oldu. Bu nedenden dolayı sana abla demem de çok gerçekdışı olur ama bacı onaylandı

Anlaştık o halde.
          Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
          Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

İsmi ile hitap et bence. Bacı, Abla, teyze filan. İsimlerin kader olduğundan ve hayatımızı etkilediğinden bahseden birine yaşı gereği ne diyeceğimi bilemeyerek "Hocam" diye hitap etmiştim ismimle hitap et bana demişti. İsimlerin çağrışımı varmış.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
              Anlaştık o halde.
              Asıl anlaşmamız para hususunda oldu. Banka hesabıma yatırdığın o 1150 tl gerçekten ilaç gibi geldi ama sen parasız yaşayabilirsin diye gönül rahatlığıyla kabul ettim bu parayı

Dipnot: Yarın, öbürgün parayı geri istersen vermem ha. "Parasız yaşayabilirim" demiştin çünkü.

Yorum

"Bende senin yorumlarına gülüyordum"

İntikam he

Evet bazı yorumlarım komik. Kabul ediyorum.
                O kadar çok gülücük( ) koyuyorsun ki insanın güleceği yoksa bile istem dışı gülüyor. Bir yorumda en az 3 gülücük.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ
                  Dostum bu da komikti
                  Durum o kadar mı vahim ya ben bu kez gayet ciddiydim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
                    O kadar çok gülücük( ) koyuyorsun ki insanın güleceği yoksa bile istem dışı gülüyor. Bir yorumda en az 3 gülücük.
                    Dostum doğduk doğalı ağlıyoruz. Artık gülme vakti.

Yakında bütün dünya gülecek.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
                      Asıl anlaşmamız para hususunda oldu. Banka hesabıma yatırdığın o 1150 tl gerçekten ilaç gibi geldi ama sen parasız yaşayabilirsin diye gönül rahatlığıyla kabul ettim bu parayı

Dipnot: Yarın, öbürgün parayı geri istersen vermem ha. "Parasız yaşayabilirim" demiştin çünkü.
                      Güle güle kullan ya Verdiğim malı geri isteme gibi huyum yoktur İNSANİ..Hoş ne ara gönderdim onuda bilmiyorum ama ;P
                      Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                      Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: basevu View Post
                        Durum o kadar mı vahim ya ben bu kez gayet ciddiydim.
                        Dostum isimlerle ilgili yorumunda yani kişiye ismi ile hitap etmek konusunda bir kelimeyi yanlış okumuşum. O yüzden komikti yazdım ama dikkatlice bir daha okuyunca okurken kelime hatası yaptığımı farkettim. Kısacası kişiye ismiyle hitap etmek hususundaki yorumun komik bir yorum değildir. Güzel bir yorumdur.

Dipnot: Her ismin bir ebced tarihi vardır !

Yorum

Dostum isimlerle ilgili yorumunda yani kişiye ismi ile hitap etmek konusunda bir kelimeyi yanlış okumuşum. O yüzden komikti yazdım ama dikkatlice bir daha okuyunca okurken kelime hatası yaptığımı farkettim. Kısacası kişiye ismiyle hitap etmek hususundaki yorumun komik bir yorum değildir. Güzel bir yorumdur.

Yok komik de olabilir benim için problem teşkil etmiyor. İstediğin yorumuma gülebilirsin hatta bu beni mutlu eder. Ağlatmayalım da.

Önceden isimleri ebced hesabına göre doğum tarihini belli edecek şekilde koyarlarmış fakat günümüzde o uygulama unutulmuş. Yine de ebced hesabı vardır isimlerimizin ama hangi amaca hizmet ettiği bilinmez.

Yorum

Yok komik de olabilir benim için problem teşkil etmiyor. İstediğin yorumuma gülebilirsin hatta bu beni mutlu eder. Ağlatmayalım da.

Önceden isimleri ebced hesabına göre doğum tarihini belli edecek şekilde koyarlarmış fakat günümüzde o uygulama unutulmuş. Yine de ebced hesabı vardır isimlerimizin ama hangi amaca hizmet ettiği bilinmez.

Yorum

Parasız yaşayamazsın. Ben "milyon dolarların olsun" demedim ki arkadaşım !

Ben, parasız yaşanmayacağını, para kazanmanın zaruri olduğunu söyledim. "Milyon dolarların olsun mutlu ol" felanda demedim ben. Bana sormuşlar aşk mı para mı ? Aşk bitecek. Ama paranın bitmemesi lazım.

Yani benim anlattığım ile senin anladığın çok farklı dostum. Para mutluluk getirmez. Mutluluğu getiren iman, ruh ve beden sağlığıdır !

Ama sen bana aşk mı para mı diye sorarsan ben para derim. Helal para. Ayrıca bugün parasız kal; bir ihtimal açlıktan ölme ihtimalinde var evet. Niye afrika'da ki insanlar açlıktan ölmüyor mu ? Mezar taşına bakmana gerek yok, google amcama "afrika'da açlıktan ölen insanlar" yaz görürsün. He şimdi dersin ki "burası afrika değil ki". Doğru burası 3. dünya ülkesi değil çünkü burda para var ama para olmasaydı birçok insan afrika'da ki gibi ölürdü.

Saygılarımla.

İNSANİ.

yazdıklarım Kişisel fikirlerimdir Yorumumu tekrar dıkkatlıce okumanı tavsıye ederım . tekrar belirtiyim ayrıca türkiyede yaşıyoruz ben yorumlarımda Yabancı Devleti katarak konusmuyorum türk oldugum ıcın buranın sartlarına uygun yorum atmam gerek yoksa olayı çarpdırmıs gibi oluruz burada atılan yorumların bir tanesının ıcınde farklı bir milletten yorum atan olmadıgına gore bulundugumuz bölgeyı kayle alarak yorum yazarsanız sevinirim .
                              Last edited by Yanlız38; 12-07-2012, 03:06 AM.

Yorum

• Güzel kardeşim sana birşey daha söyleyim ben paraya pul kadar tamah etmem para insanı insanlıgından cıkarır para insanı zalim eder ipe verir ipden alır para için 90 yaşında ninelerle evlenen sırf yurt dısı sevdası için insanlar gördüm paranın değeri gözümde yokdur zengın olmak hiç yokdur karnımı doyuracak kadar kazanayım yeter ayrıca bardagın hep aynı tarafından bakmayın yorumları bir oku Para Para Para napolyonu geçmişiz bir önceki yorumumu yanlıs anladın ben orada acıyorum kelimesini kullanmamdakı amaç şurada basit bir yorumda bile bir kişi insanlık mutluluk dememiş para demiş herkez ben parayı bu yüzden sevmiyorum İnsanlıkdan bile üstün tutuyorsunuz bu parayı hoş sizdede deyil suç hayat şartları buna zorluyor fakat eger bılgısayrın basında burdan yorum atabılıyorsan bence paran var demekdir karnın doyuyor demekdir diye tahmin ediyorum ha diyeceksın kı arkadas sen çokmu zengınsın hayır orta halli bir ailem var ama genede fazla param olsun istemem istemiyorumda yukarıdada yazdımya para pislikdir. İhtiyacın kadar olması kafidir .

Demek istedigim her yerde aklınıza ilk gelen para olmasın insanlıgınızın üzerine çıkartmayın su parayı tamam birinci ihtiyaçtır ama abarttıgınız kadar zor deyil . Bi kenarda simitte satsan karnın doyar önemli olan insanlıgını kaybetmemek hayatta mutlulugu sevgıyı aramak diye düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
                                X