Duyuru

Collapse
No announcement yet.

aşk acısı nasıl geçer

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• aşk acısı nasıl geçer

herkese günaydın 2 hafta önce kızın birine aşık oldum aramız hep iyi oldu boş zamanlarda hep yanyanaydık ve şimdi işi bitti ve gitti kızın sevgilisi vardı ama benlede ilgiliydi unutamıyorum onu söylemedimde ona karşı hissettiklerimi kafam o kadar dolu ki ne yapacağımı bilemedim

kıza sevdiğini söylersen alacağın olumsuz cevap seni rahatlatır
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

binlerce yılın olayını nasıl geçer diye sorarak çözemezsin bu kadar saçma bir soru olamaz eğer aşık olacak irade zayıflığını gösterdiysen sonuçlarına katlanacaksın

Yorum

aşık olmak irade zayıflığı mı? enteresan bir tesbit ama bence güzel bir duygu sonunda acı var tabi ki ama acı çekmeyeceğin aşkı dibine kadar yaşayabileceğin biri karşına çıkarsa... acısı da 2 sene zaten hadi zorlasan 3 diyelim herşey zamanla unululup gidiyor yaşarken anın keyfini çıkar derim ben bırak acısın oran buran ama kızın erkek arkadaşı var ve sen asla ona açılma hem ne demişler kaçan kovalanır sen kaç o sana mutlaka döner

Yorum

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
          aşık olmak irade zayıflığı mı? enteresan bir tesbit ama bence güzel bir duygu sonunda acı var tabi ki ama acı çekmeyeceğin aşkı dibine kadar yaşayabileceğin biri karşına çıkarsa... acısı da 2 sene zaten hadi zorlasan 3 diyelim herşey zamanla unululup gidiyor yaşarken anın keyfini çıkar derim ben bırak acısın oran buran ama kızın erkek arkadaşı var ve sen asla ona açılma hem ne demişler kaçan kovalanır sen kaç o sana mutlaka döner
          son gün açılsam mı diye düşündüm ama vazgeçtim ama kendimi çok kaptırmışım ona 4 senedir böyle olmamıştım bana ilgisi varsa döner diyorsun yani

Yorum

Keşke Antidepresan gibi Antiaşk ilacıda olsa içsek unutsak herşeyi, aşık olmasak acı cekmesek.
            Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
            Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

insanın elinde olmuyor ki işte fark etmeden olmuşum dün son günüydü nerdeyse gözlerimden yaş gelecekti keşke erkek arkadaşı olmasaydı

Yorum

ben bu kızı nasıl unutacağım kaç gündür aklımdan çıkmıyor bir türlü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bipolarokb
                  merhaba kardeşim.Allah yardımcın olsun.psikologlar genelde şunu önerir.aşk acısı için önce yas tutun.duygu boşalımını sağlayın.sonra da hoşlandığınız şeylere yoğunlaşın(hobilerinize vs..).ve bu kişiyi aklınızdan çıkarmdana bir başkasıyla sevgili olmayın.zaten duygu boşalımından sonra insan kendine söz geçirebiliyor.böylece onun aslında sana uygun olmadığını anlıyorsun.çünkü uygun olsaydı zaten birlikte olurdunuz.yani doğadi uyum gibi düşünürsek eğer böyle olmuşsa doğru olan budur.yani bu kişi senin doğru kişin değildir.vazgeçmen gerekir.buraya da içini dökerek yas sürecini hızlandırabilir duygularını köreltebilirsin.
                  teşekkür ederim dediklerini yapmaya çalışacağım

Yorum

kızında bana karşı ilgisi var ama birazda ondan kafam karışık

Yorum

kalbinle aklın arasında ki elektrik kablolarını kes akıl duygu iletişimi sağlayamadığı için kendi aldığı kararları uygulayacaktır ve sen aklın mantıklı seçimler yapacağını biliyorsun

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

en güzeli onun kötü yanlarını tespit edip ondan nefret eder duruma gelmek en güzeli mantıklı olan budur

Yorum

aşk acısı zamanla geçer. unutmak için uğraşmayacaksın. enerjini unutmaya çalışmakla harcarsan daha çok mutsuz olursun. herşeyi zamana bırakacaksın. ayrıca inancın nedir bilmiyorum ama Allah'a daha yakın olabilirsin. bir diğer önerim ise ayrıldığın kişiyle kesinlikle görüşmeyeceksin, ondan bir haber almaya çalışmayacaksın. hatta mümkünse sana yaptığı kötü şeyleri düşünmekle işe başlayabilirsin.

Yorum

Yeni şeylerle uğraşmaya ve kendini gerçekten kaptırmaya çalışırsan birini unutmak çok kolay olacaktır. Bu denenmiş ve gerçekten işe yarayan bir taktik. Ama önemli olan unutmak istemek, o acıdan kurtulmak istemek. Bunlar olmadan sana aşk acısının ilacını da versek fayda etmez. Önce inanç lazım

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

teşekkür ederim yorum yapan herkese şimdi biraz daha iyiyim 1 haftadır konuşmuyorum da

Yorum

İşleniyor...
                              X