Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çıkışı yok gibi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Allahım böyle derin dondurucu yada nofrost gibi olan insanlardan uzak tut beni
    bidaha karşıma çıkarma yarabbim :evil:

son gülen ıyı gulermiş bu sözü çok sevdim :lol:

Yorum

yorumlarınıza bakıyorumda haklısınız sizde haklısınız ama sunu unutmayın bana dünyada bir insan gösterin ki yalnış yapmayan hata yapmayan sadece bir insan yokk olamaz bu insanoglunun fıkratında var yanlısı görenler eskisinden daha baglı oluyor ,ben yalnısımı kabul ediyorum ve acımı çekiyorum onu haklı görmesem böyle düşünmem zaten oda ben nasıl su an onun çektiklerini yaşayarak anlıyorsam oda benim çektiklerimi anlayacak belkide ama anlamı olur muu bilmiyorum kimse allaha büyük konuşmasın dönmem yapmam etmem demesin çünkü aşk acısı öyle pis bir şey kii

Yorum

liberta şahsına değil kinim kusura bakma elimde olmadan bu tür insanlara öyle nefret duyabılıyorumki içim kin dolu

ama bırakta mutlu olsun ve genede onu çoık sevdiğini pişman oldugunuda söylede bari egosuda tatmin olsun birazda öyle mutlu olsun :lol: :lol:

yani senın pişmann oldugunu görmesi emınım onu çok mutlu edecektr

Yorum

Re: çıkışı yok gibi

Orjinal yazı sahibi: liberta2323
          meraba arkadaslar ben 27 yaşındayım yaklasık 2 yıllık bir ilişkim vardı 9 ay önce ben bitirdim nedeni sorumluluk almama vede stres monotollaşma gibi gel gitler bundan 25 gün öncesine kadar bende bir sorun yoktu takii onu rüyamda gördüğüm ana kadar başka bir erkekle beraber uyuyordu o kendisini aradım ve bana hayatında başkasının oldugunu söyledi ve kafama donk etti 2 yıllık ilişkimde sürekli geride duran bendim hep kendisi geldi beni benden 5 kat daha fazla seviyordu ayrıldıktan sonrada defalarca birleşmek istedi ben hep relontide tuttum o kadar sevgisinden emindim ki bu 9 ay boyunca ondan kopmadım başkasıylada çıkmadım ama ona da bunu belli etmedim son 25 gündür deyim yerindeyse hayatımda bu kadar kötü aşk acısı çekmemiştim onu tekrar kazanmak iiçin aklınıza gelecek her şeyi yaptım konusmalarımdan anladıgım kadar beni hala seviyor ama 9 ay boyunca çektiği acılar onu o kadar etkilemişki bana güveni kalmamış ve su an kendine bir ilişki kurmuş onda mutlu oldugunu söylüyor ben bir yandan pişmanlık bir yadan vicdan azabı bir yandan sevdiğinin başkasıyla oldugunu düşünmeye dayanamıyorum kaldıramıyorum kendimi tanıyamıyorum sinirliyim huzursuzum çalışamıyorum ne yapsam olmuyor sanki ne zaman konussak canım daha cok acıyor ben onu bu kadar sevdiğimi şimdi anlıyorum psikologa gittim umutsuzca baktı bana beni teselli etti kendim aşmam gerektiğini biliyorum ama o gücü bulamıyorum artık olmıcagını biliyorum ama içim buna izin vermiyor kendi kendimi yiyorum bende hayatta bir ben bu kadar acı çekiyorum zannediyordum güçlü oldugumu biliyorum ama onun hala beni sevdiğini bilmem bile canımı acıtıyor yemek yiyemiyorum,kusuyorum,falan falan en önemlisi kişiliğimi kaybettiğimi kendimi aciz hissediyorum uyurken bile rüyamda artık, bu acıdan kurtulmak istiyorum eski günlerimi özlüyorum kafam rahatken ne yapsamm

Arkadasim derdini okurken uzuldum bir okadarda sinirlendim önce sinirimi çikariyim musade edersen!

iyi olmus sana! çek acini çok iyi olmus..! sorumluluk almamakmis:! zaten sizin sorumsuzluklariniz ilgisizliginiz yuzunden kizlarin içindeki aski hevesi bitiriyorsunuz..Bendede ayni olay oldu erkek arkadasim sorumsuzdu terk ettim sonra uzuldum geri dondum istemedi o geri dondu ben istemedim boyle bir ikilemde kaldik..ama sevindim kiz arkadasinin mutlu olmasina sensiz mutlu olabiliyorsa birak mutlu olsun bencil dusunme..kendini dusunme kizin hayatinida dusun! belki acisini unutmak için baskasini buldu..kiz gelmis sana niye kabul etmiyorsun?E tabi farkinda degildin elinden yitirdiginde kiymetli oluyor ne oluyorsa;; o kiz baskasini bulmassaydi yine sana gelseydi yine simarip elinle geri iticektin..pfffff

Yorum

he sunuda soyleyim ..Gururu bir kenara birakicaksin seviyorsan adam ibi seviyorum de ..o ne dusunucek intikam alip mutlu olucak..senin uzuldugunu gorunce sevinecek telasinda olma arkadasim kalbinde ne varsa tavirlarinda o olsun önleme kendini..Sen gerçek olmus o yalan olmus olur..

Yorum

durdurun dünyayı inecek var ..................

Yorum

ya sen kendinden eminsen ondanda eminsen mutlu edeceğine inanıyorsan sevginin peşinden git ama sıkmadan ona zaman tanıyarak...

başka yapabileceğin bişey yok

Yorum

Bu kadar üstüne gitmemek lazım arkadaşımızın..Tamam bütün insanlar hata yapabilir ama düşene bir de biz vuralım olmamalı bizim buradaki yaklaşımımız..

liberta2323, evlilik teklifiyle git dedim..Ancak işin diğer boyutu da var..Şu an duyguların çok taze..Belki de hissettiğin sadece bir rekabet duygusu ve sen bunun farkında değilsin..Duygular bazen öyle hain oluyor ki bırak onu karşındakinin anlamasını, kendimiz bile anlamıyoruz kendi duygularımızı..Şimdi diyelim kız döndü sana..Hani hep imkansız caziptir ya belki tekrar o cazip durum yok olacak ve sen bu kez pişman olacaksın..Keşke izin verseydim de mutlu olsaydı diye..Ve belki tekrar döndüğü için bu kez büyük bir sorumluluk hissedip bırakamayacaksın da..

Sen onu her şey mümkünken, tüm koşullar uygunken istememisin..Benim kafama takılan bu..Sen onu o durumda istememişsen bu işte bir iş var..Demekki ona o kadar yoğun değildin..Belki de sen onu değil, onun sevgisini seviyordun ve o igi azalınca onu tekrar alma mücadelesi doğdu içinde..

Kendini iyi sorgula..Bu gerçekten çocuk oyuncağı değil..
                  Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: liberta2323
                    durdurun dünyayı inecek var ..................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                    Allahım inşallah özgür olmak isteyen benımkıde sevmediği bu siteye ben gıdınce üye olurda böyle der :lol: :lol:

he ama deyınce nolursunuz iyi bişey yazmayın ona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

heheheheh yaşasın kötülük :lol:

Yorum

ya arkadaslar günler acımı dindiriyorda onu msn den yada facebooktan görünce tekrar başa dönüyorum dün facebook ''hani gitmesen diyorum ''yazmış sonrada '' hayat senin taa.. '' diye yazmış ya 25 gündür bu tür yazılar yazıyor aşk ayrılık video klipleri koyuyor bende ona karsılık video klip koyuyorum ama ona yaklaşmak istediğimde tekrar sertleşiyor sanki o yazıları yazan kendi değil,bana acı çektirmek mi amacı yoksa hala seni seviyorum mu diyor veya artık birleşmemiz imkansız uzaktan sevdiğini bilyim yeter mi diyor yada zaman ver mii diyo .... ne ? biliyorum mutlu değil ve ben ondan daha mutsuzum ....allah ikimizinde yardımcısı olsun

Yorum

İşleniyor...
                      X