ya aslında ben bu siteye tesadüf diyebileceğim bir olay sonucu geldimdi.Ama baktım ki hakikaten güzel şeyler var.Dedim benim sorunlarada bir el atsınlar, bunlar işi biliyor
.Ya arkadaşlar benim sorunum insanlara güvenemiyor olmam.Kime dost dediysem (o hariç) sırtımdan vuruyor.Acaba bende mi bir problem var diyorum ama alınılcak kırınılcak birşey de yapmıyorum,kimseye güvenemez oldum gerçek hayatta.İnternet ortamına geleyim dedim.İlk önce bir arkadaş sitesi vardı oraya üye oldum.Gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım oldu.Sonra ortada hiçbirsebep yokken bana bir daha görüşmesek daha iyi olur dedi.Sebebini sorma ben de bilmiyorum dedi.Çok üzüldüm ama elimden birşey gelmedi.Daha sonra başka bir arkadaşla konuşmaya başladık.Onunlada çok iyi arkadaş olduk ya da ben öyle zannettim.Çünkü benim msn adreslerimin tamamını yürüttü, bunu ona söylediğimde inkar etti ve kanıtlayınca da beni sil dedi.Ona da eyvallah dedik.Sonra üçüncü bir arkadaşla konuşmaya başladım.Allah'ın hakkı üçmüş diyerekten.O da ortada hiçbir sebep yokken onu silmemi istedi ve bana çok kötü davranmaya başladı.Ya artık herkes bana böyle yapacakmış gibi geliyor.Bu olaylar beni çok vurdu,artık ağır geliyor kaldıramıyorum..Herkes beni çok neşeli zannediyor.Her gelen bir kazık atıyor.Kime ne tavır sergileyeceğime karar veremez oldum.Ne diyorsunuz bu işe :cry:

Yorum