Duyuru

Collapse
No announcement yet.

NE yapmam gerekiyor.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• NE yapmam gerekiyor.

Evet .. Yine ikilem arasında kaldım. Bi yanda sevdiğim bi yandada çıktığım zaman çok mutlu olduğum kişi var. Sevdiğim çocuk bana hayır barışamayız demiyor ama barışırızda demiyor. 1 yıldır onu bekliyorum bu zamana kadr hep hakaret ediyordu artık hakaret etmiyor normal konuşuyor. Hatta kendini aştı ve faceden istek göndermiştim onu kabul bile etti.. Bunlar beni umutlandırıyor belki barışırz diyorum. Ama bi yandanda diğeri var. küçük bi hoşlantı ve mutluluk. Benimle barışmak içn günlerdir yalvarıyor. Yarın görüşmek istiyor. Aslında bende görüşmekte sakınca görmüyorum ama diğerini severken bu çocukla çıkmam ne kadar mantklı ? ya da ne kadar doğru karar veremiyorm. Bi yanda kalbim bi yanda mutluluğum. Sizce hangisini seçmeliyim? Beni seven çocuğu seçersem diğerini tamamen kaybedeceğim. (Hoş zaten kazanmadımda..)
    Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
    Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

cnm benim kalbin ne diyo önemli olan o

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
      cnm benim kalbin ne diyo önemli olan o
      Hala i... diyor. Ama 1.5 yıl oldu benden sonra basşkalryla çıktı. Bi ara barışacak gibi olduk sonra yine barışmadı. Bilmiyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Huysuz20 View Post
        Hala i... diyor. Ama 1.5 yıl oldu benden sonra basşkalryla çıktı. Bi ara barışacak gibi olduk sonra yine barışmadı. Bilmiyorum..
        bak diğer çoçuğuda yazık ama bide o yönden düşün...kendne zaaman ver eğer 2.çoçuğa karşı bişeyin yksa en iyisi senin için

Yorum

seni seveni sec senin sevdigin belki seni sevmiyordur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
            bak diğer çoçuğuda yazık ama bide o yönden düşün...kendne zaaman ver eğer 2.çoçuğa karşı bişeyin yksa en iyisi senin için
            öyle birşey ki :S malesf ikiside arkadaş.. mtlu olmak istiyrm çok bunaldm yalnzlktan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hatice23 View Post
              seni seveni sec senin sevdigin belki seni sevmiyordur
              1 yıl çıktık ayrıldk.. evet sevmiyor..

Yorum

hoşlandıgın erkekge dön bence

Yorum

ayrıldığın adama geri dönme bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lusty View Post
                    ayrıldığın adama geri dönme bence
                    yani ne diğerini bekleym ne de diğeri ile barışym öylemi? aslnda en mantklısı bu gibi

Yorum

mutlu olmayı dene eğer senden hoşlanıyosa buluşcağın çocuk, sende biraz hoşlanıyorsan bi şans ver bence sonra pişman olma . Eski sevgilinide gelince tekrar barışsanız bile aynı şeyi yaparmı şüphesiyle bi ilişki yaşamak daha kötü gibime geliyor sanki.

Yorum

Doğru olan seni sevene gitmen, bulursan onda bulursun mutluluğu ama herkesin yaptıgı gibi sende kalbinin sesini dinliceksin çünkü herkes düşer o tuzağa bende düştüm zamanında aldım boyumun ölçüsünü ama hala akıllanmadım beni deli gibi seven defalarca bırakmama rağmen hala aşık olan kızla birlikte olmuyorum, olamıyorum.

Yorum

"ikisinden birini seçmeliyim boş kalmamalıyım" düşüncesinden kurtulman gerekiyor. biri seni istemiyor, diğerini sen istemiyorsun. bu kadar. niye seçim yapman gereksin ki...

Yorum

İşleniyor...
                          X