Evet .. Yine ikilem arasında kaldım. Bi yanda sevdiğim bi yandada çıktığım zaman çok mutlu olduğum kişi var. Sevdiğim çocuk bana hayır barışamayız demiyor ama barışırızda demiyor. 1 yıldır onu bekliyorum bu zamana kadr hep hakaret ediyordu artık hakaret etmiyor normal konuşuyor. Hatta kendini aştı ve faceden istek göndermiştim onu kabul bile etti.. Bunlar beni umutlandırıyor belki barışırz diyorum. Ama bi yandanda diğeri var. küçük bi hoşlantı ve mutluluk. Benimle barışmak içn günlerdir yalvarıyor. Yarın görüşmek istiyor. Aslında bende görüşmekte sakınca görmüyorum ama diğerini severken bu çocukla çıkmam ne kadar mantklı ? ya da ne kadar doğru karar veremiyorm. Bi yanda kalbim bi yanda mutluluğum. Sizce hangisini seçmeliyim? Beni seven çocuğu seçersem diğerini tamamen kaybedeceğim. (Hoş zaten kazanmadımda..)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
NE yapmam gerekiyor.
Collapse
X
-
Hala i... diyor. Ama 1.5 yıl oldu benden sonra basşkalryla çıktı. Bi ara barışacak gibi olduk sonra yine barışmadı. Bilmiyorum..Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Postcnm benim kalbin ne diyo önemli olan oFırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
öyle birşey ki :S malesf ikiside arkadaş.. mtlu olmak istiyrmOrjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Postbak diğer çoçuğuda yazık ama bide o yönden düşün...kendne zaaman ver eğer 2.çoçuğa karşı bişeyin yksa en iyisi senin için
çok bunaldm yalnzlktan
Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..
Yorum
-
Doğru olan seni sevene gitmen, bulursan onda bulursun mutluluğu ama herkesin yaptıgı gibi sende kalbinin sesini dinliceksin çünkü herkes düşer o tuzağa bende düştüm zamanında aldım boyumun ölçüsünü ama hala akıllanmadım beni deli gibi seven defalarca bırakmama rağmen hala aşık olan kızla birlikte olmuyorum, olamıyorum.
Yorum

Yorum