hadi ilginc rüyalarımızı anlatalım olmamı.... ben dün gece rüyamda fotograf çektirdimi gördüm.fotografı kimin cektini bilmiyorum,ama yanımda sinema sanatcısıyla cektiriyorum.fotorafa bakıyorum nasıl cıkmısız diye,yanımdaki sahız cıkmamıs sadece ben cıkmışım,olmamış bi daha cektiriyorum fotografı yanımdaki kişi cıkmamıs diye bi daha cekio yine yanımdaki kişi fotografta cıkmıo,sanki cinle fotograf cektiriyom resimlerde gözükmüo öylede uyandım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Rüya
Collapse
X
-
Çok yorgun oldugumda uyurken rüya gördüğümü anlayabiliyorum.Ve rüyada istediğimi yapabiliyorum.Bu yasıma kadar 2-3 defa basıma geldi birinde uçtugumu diğerinde ise bir binanın tepesinden atladıgımı hatırlıyorum.Rüyada oldugumu bildiğim için yere çakılırken yavasladıgımı bile biliyorum yanı :RpS_thumbsup: Ama ucmak bambaska bir duygu.Hayatım boyunca böyle bir hissi yasamamıstım.Bunu size nasıl tarif edecegimi bilmiyorum, keske her gun uçabilsem.Ayrıca böyle bir olay gerçekten var isterseniz arastırabilirsiniz.Hatta Inception ve Existance filmleri de bu konuyu ele almışlarALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
lise zamanlarında çok hastalandığım bir gün. ateşim var ve gece boyunca uyanıp tekrar uyuyorum. ve ardarda (böyle mi yazılıyor
) şu rüyaları gördüm :
1. rüya: gece karanlığında birinden kaçıyorum, cani gibi bir şey yakalanırsam kesin öleceğim. derken köşede bir adam duruyor, alakasız masum biri, elimde de bi bıçak oluyor o sırada ve ona saplayıp yine kaçıyorum. kurtulmak için böyle yapmam şartmış rüyama göre.
2. rüya: annemle otobüse biniyoruz ve annemin bir arkadaşını görüyoruz. anneme önceki rüyamdaki olayı kastederek "kızın çok akıllıymış çok takdir ettim" diyor. ben de "yok simge abla o rüyaydı" diyorum, "olsun gene de çok akıllıca" diyor
3. rüya: ertesi gün olmuş okula gitmiştim, sınıftaki bir arkadaşıma bu 2 rüyayı anlatıyorum (:
4. rüya: yok artık ama gerçek, yine ertesi gün olmuş bu kez aynı arkadaşıma yukarıdaki 3 rüyayı anlatıyorum
ertesi gün okula gidip aynı arkadaşıma bu 4 rüyayı anlattım
Yorum

Yorum