Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mutlaka GÜNLÜK tutun

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Mutlaka GÜNLÜK tutun

Sevgili Dostlar ;
    Bazen en yakınınızın bile sizi dinlemediği,anlamadığı,sizden usandığı anlarda
    ne kadar yalnızlık çekersiniz demi.
    Belki sadece bir kaç kelime konuşmak için neler yapmazsınız !
    İşte bu anlarda içinizi en içten açabileceğiniz dostunuz GÜNLÜĞÜNÜZ olsun.
    Doyasıya içinizdekileri yazın dökün
    Ve bir gün onun sayfalarına baktığınızda ne kadar çok yol aldığınızı
    göreceksiniz.
    SAĞLIK ve HUZUR dolu günler dilerim.
    Her şeyden önce sağlık diyenlerdenim

Yıllardır günlük tutuyordum. Günlüklerim hayalini kurduğum şeylerle doluydu. Aradan 10 yıl geçmişti ve tekinin bile gerçek olmadığını farkettim, her gün aynı kısır döngüler içerisinde, aynı şeyleri yazıp durmaktan bıktım. Acımadım, hepsini yaktım!!! Ben hayal kurup yazıyorum, çabalıyorum ama başkaları yaşıyor. Kendi yaşadıklarıma bakıyorum, olmak istediğim yerde, olmak istediğim kişi değilim. Özellikle bunalımdayken yazmak, beni daha fazla strese sokuyor. Günlüğe çocukluğumuzdaki gibi arkadaş diliyle konuşacak halimiz yok, acı gerçekleri yazıyoruz, birkaç silik mutlu anı dışında günlük oluyor trajedi :P

Yorum

yav ben en fazla 2-3 gün tutuyom bırakıyom.burada yazmak daha hosuma gidiyo hem okuyan biri de oluyo

Yorum

18 yaşına kadar günlük tuttum.Tam 3 tane ajanda bitirmiştim.İlk tutmaya başladığım zaman 7 yaşındaydım Okumaya geçer geçmez yazmıştım.İçine kapanık bi çocuktum.Şimdi ise tam tersi.Ama 17 yaşına kadar ne kadar da içim temizmiş,şu anda eser yok.
        Eski günlüklerimi okumayı çok severdim.Çünkü her seferinde ne kadar temiz biri olduğumu farkederdim.Belki de hiç üstünde durulmayacak mevzular hakkında günlerce yazmışım bilhassa aşık olduğum zamanlar,karşılıklı bakışmaların,gülüşmelerin olduğu o salak zamanlar.Şimdi ise bunların zerre kadar önemi kalmadı benim için.
        Lise sonda tutmaya başladığım günlüğümü ise yaktım.Diğerlerini de,daha önceden ev ahalisi okuduğu için atmıştım.
        Herhalde en son yazdığım tarihin üstünden 8 ay geçti.Neler neler değişti..

Yorum

Katılıyorum, her gün yazmanıza da gerek yok mutlu anlarınızda ya da huzunlu anlarınızda hemen birşeyler yazabileceginiz bir defter olmalı basucunuzda.İnanın çok faydası oluyor
          ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

küçükken iyi ki günlük tutmuşum, aşırı komik bi şey en son kuzenlerimle okuduk da gülmekten sarhoş olduk )

ama sonrakileer, yani üni-1'de filan tuttuklarım, yine çok komikler ama bu sefer komik olmaması gerekiyor ciddi ciddi yazmışım kaç yaşıma gelip
            okumaya utanıyorum yemin ediyorum ya bu ben miyim olamaz diyip 9. kattan atlayacak oluyorum sonra neyse kolayı var diyip günlüğü atıyorum :d

bir de hayatımda neler neler olup geçiyor, hani piyango da çıksa, ölümden de dönsem ben bi tek şeyden bahsediyorum günlükte o da aşk meşk ) yazmasam da olur yani (:

Yorum

en son ağrı doğubeyazıtta askerlik yaparken tutmuş ve şiir yazmıştım

sevdiğime sonrası yok..

Yorum

şizofreni ne yapsın ?

Yorum

İşleniyor...
                X