ben 3 yıl once bir kızı kandırdım. onunla erkek olarak konusmaya basladım. bu kız benim sevdigimle cıkıyordu cunku ve ben onları ayırmak istedigim icin yaptım bunu.ilk baslarda basite aldım plan istedigim gibi ilerledi kız erkek olarak tanıttıgım kisiye asık oldu. sonrasında ben sevdigim cocukla barıstım falan. daha sonrasında bu is ilerledi telefon numaraları falan kızla iyice konusmaya basladık.benim hic arkadasım kalmadı o yüzden onunla konusmak bana iyi geliyo.o yüzden onla konusmayı kesmedim. hala devam ediyo ama kız haklı olarak yanıma gel görmek istiyorm diyo. böyle birsey imkansız tabiki.gelmezsen biter konusmam yapıyo.konusma bitince ben bosluga düsüyorum hic arkadasım olmadıgı icin depresyona giriyorm.bu kızın aslında arkadaslıgını kaybetmek istemiyorum. sürekli aglıyorum.bu durumdan kurtulmak istiyorum ve bende normal insanlar gibi hayata devam etmk istiyorum. nolur yardım edin
artık aglamak istemiyorum
ne yapmalıyım o kızdan nasıl kurtulurum telefonu nasıl bırakırım bu duruma nasıl alışırım 
Kimsee bana yardım etmeyecek mi
artık aglamak istemiyorum
ne yapmalıyım o kızdan nasıl kurtulurum telefonu nasıl bırakırım bu duruma nasıl alışırım 
Kimsee bana yardım etmeyecek mi

Yorum