Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşım saçmalamaya başladı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: sbsbsb View Post
    O zaman gittiği yere kadar Biraz dominant bi tip gerçekten.
    hadi bakalım, minimum zararla atlatırsın bu süreci umarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Buğra View Post
      Hayatta en zor va hatta imkansız olan şey insanları değitşirmektir...

Bir başkasını değitşirmeye, düzeltmeye vs. çalışan insanların hemen hepsi boşuna bir çaba içerisindedirler. Bu yüzden size önerim, siz de bu arkadaşınızı düzeltmeye falan çalışmayın. Eğer sizinle bu şekilde konuşuyorsa, onunla irtibatınızı kesmeniz bence en iyisi olacaktır.

Hayat, bir başkasını değiştirmeye ve düzeltmeye çalışacak kadar uzun bir şey değildir...
      Bunu yapamam ama diğer arkadaşlarımı kendi tarafına çeker ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
        hadi bakalım, minimum zararla atlatırsın bu süreci umarım
        İnşallah

Yorum

Bunu yapamam ama diğer arkadaşlarımı kendi tarafına çeker ..
          Sen birilerinden taraf olmaya ya da birilerinin yanında olmaya çalışma zaten...

Birilerinin yanında olmaya ve taraf olacağı kişi olmaya formatla kendini. Başka türlü bu arkadaşın değilse başka arkadaşın sebebiyle hep bu duruma maruz kalırsın...

Sen şartlarını ortaya koy ve sabit bir duruş sergile, bak o zaman seni sevmeyenler bile sana imrenirler, göreceksin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Buğra View Post
            Sen birilerinden taraf olmaya ya da birilerinin yanında olmaya çalışma zaten...

Birilerinin yanında olmaya ve taraf olacağı kişi olmaya formatla kendini. Başka türlü bu arkadaşın değilse başka arkadaşın sebebiyle hep bu duruma maruz kalırsın...

Sen şartlarını ortaya koy ve sabit bir duruş sergile, bak o zaman seni sevmeyenler bile sana imrenirler, göreceksin...
            Şuan fark ettim ki onun benden fazlası sadece sabit duruş sergilemesiymiş. Ama ben bunu beceremiyorum sanırım.

Yorum

sana diyebíleceğim şu ki ; gac canını kurtar aynı düşünceler içerisindydim söyleyip,söylememe knusunda ikileme düşüyordum 3 senenin snunda söyledimde ve artk haytmda olmamasnı istdim. Ben drek kestrip attım atarlı yanım fenadir bir senelik küslüğün ardından brıştık ama ne derrsen de,ne söylesen söyle bi insn neyse o,degşmiyor. Aynı dvam edyruz tek fark canıma okumaya kalktgnda iki kat tepkyle cnına okuyorum vesselam mutluyuz esir pskolojısi gbi bişey olsa gerek kızsam da kopamyrum
              Her insan yok olmayı kabullenmek Var olamamayı da göze almak zorundadır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panikizm3810 View Post
                sana diyebíleceğim şu ki ; gac canını kurtar aynı düşünceler içerisindydim söyleyip,söylememe knusunda ikileme düşüyordum 3 senenin snunda söyledimde ve artk haytmda olmamasnı istdim. Ben drek kestrip attım atarlı yanım fenadir bir senelik küslüğün ardından brıştık ama ne derrsen de,ne söylesen söyle bi insn neyse o,degşmiyor. Aynı dvam edyruz tek fark canıma okumaya kalktgnda iki kat tepkyle cnına okuyorum vesselam mutluyuz esir pskolojısi gbi bişey olsa gerek kızsam da kopamyrum
                Çok kararsızım dediğim gibi tepkimi koyarsam arkadaşsız kalıcam , diğer türlü de kötü olucak.

Yorum

Çok kararsızım dediğim gibi tepkimi koyarsam arkadaşsız kalıcam , diğer türlü de kötü olucak.
                  bi de bazı durumlarda beni öne sürmeye çalışıyor. Mesela arkadaşın biri bundan bişi istedi. Sen hayır de darılmaz darılsa da ben ayar çekebilirim ama sen çekemessin gibi konuşma stilleri var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RecepSolar
                    sbsbsb ;
                    nerde kalıyorsunuz yurttamı , yoksa 4 arkadaş beraber ev tuttunuz o şekildemi kalıyorsunuz ?

Birde senin boy ve kilon kaç ?
                    Onun boyu ve kilosu ortalama kaç ? Bir bakalım fiziksel imkanları ön plana çıkararak ilkel dürtülerinin esirimi oluyor
                    yoksa psikolojik sorunları olan bir insan mı daha iyi anlarız. Böyle davranan birisi zaten ruhsal sorunları vardır da , fiziksel yönden de dürtülerimi yönlendiriyor bir anlamaya çalışalım ona göre bazı şeyler yazarız.
                    Daha kalıplıyım ama o benden yaşça daha büyük yani güçlüdür de . Ayrı yerlerde kalmıyoruz ben yurttayım o 4 kişi(bizim grup değil) eve çıktı ark.larıyla.
                    Ama psikolojik sorunarı da var eminim.

Yorum

Bu üstünlük kurma havaların da ve ona bu imkanı farknda olmadan eline vermş durumdasin. Böyle dvam edrsen pskolojin fazlasıyla yıpranır.

Yorum

Daha kalıplıyım ama o benden yaşça daha büyük yani güçlüdür de . Ayrı yerlerde kalmıyoruz ben yurttayım o 4 kişi(bizim grup değil) eve çıktı ark.larıyla.
                        Ama psikolojik sorunarı da var eminim.
                        ben hep kız olduğunuzu düşünmüştüm ) neyse yine de sonuç değişmiyor bencil biri.

Yorum

ben hep kız olduğunuzu düşünmüştüm ) neyse yine de sonuç değişmiyor bencil biri.
                          niçin böyle bişi düşündün yani sebep neydi

Yorum

niçin böyle bişi düşündün yani sebep neydi
                            benim bahsettiğim arkadaşım kızdı ondan herhalde )

Yorum

sen kız dğl msn ? Valla bende öyle sandm

Yorum

benim bahsettiğim arkadaşım kızdı ondan herhalde )
                                o da güzel . İşte böyle ama kesin bi karara gerçekten varamadım hala..

Yorum

İşleniyor...
                                X