Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşım saçmalamaya başladı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

katlan o zaman sende de var bi kararsızlık

Yorum

bi de benim hep yanlış anladığımı söyledi. Acaba gerçekten ben mi yanlış anladım?

Yorum

aynı bölümdekilerle arkadaş olmak yada herzaman ii anlaşmak zorunluluğun yok.eğer olmuosa olmuodur.başka bölümlerdende arkadaşın olabilir.zaten derse giriosun çıkıosun.bukadar.tavrını net olarak koy.böyle bi dengesiz tutumun içinde olmak manasız diilmi kaldıki bu dört sene.bırak onların derdi sen ol. sen nie dert ediosun.ayrıca böle dengesiz tiplerle çok karsılasırsın ünv. o yüzden silik durma.

Yorum

derste felan birlikte oturuyoruz irlikte kalkıyoruz ayrıca diğer bölümlerden arkadaşım yok nasıl arkadaş olucam ki ?
          Yurtta kimseyle doğru dürüst selamlaşmıyorum odam tek kişilik oda arkadaşlarım da yok.

Yorum

birlikte oturmazsınız bunumu düşünuosungidersin en öne oturursun yanına oturan biri muhakak olur kaldıki olmasın yani yurtta kalıomussun inersin lobie yada yemekhaneye nebilim tanışırsın ayrıca neden selamlaşmosunki.sen kendi kendini sadece onlara mecbur hisedecek düşünceler durumlar yaratıosun.eğeronlar sana değer verse bu durumda olmazdın.kaldıki üçlü gruplar hemen dağılır merak etme bir ay içinde onlarda atışır hepsi sap gibi kalır

Yorum

sınıfımızda kuvvetli bi gruplaşma var gerçekten. Yani bozulur mu bilmiyorum okul başladı başlayalı gruplarda hiç değişme olmadı.

Yorum

oooo o gruplaşmalar çok deişir.ya sevgili yüzüünden ya ev yüzünden yada kıskançlık yüzünden takılma

Yorum

Herkesin hoşlandığı kişi belli. Yani böyle bi ihtimal yok. Ayrıca sınıfın %70-80 i kız olduğu için hiçbirininki ötekiyle çakışmıyo.

Yorum

o hoşlanalar kaç kez deişir sınıfın çoğunluğu kızsa zaten dengeler sürekli deişir.

Yorum

şuan tek temenni insanların bozuşmasına kaldı sanırım.

Yorum

cevabın için teşekkür ederim. Konunun dışına çıkmadı kesinlikle çünkü yaşanmış olaylar kararımı daha sıkı yapar.

Yorum

İşleniyor...
                        X