Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok sık karar değiştiriyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok sık karar değiştiriyorum

evet arkadaşlar bi karar alıyorum üstünden gün geçmeden kararımdan cayıyorum güncel bir örnek; yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. şimdiden derslere çalışayım diye a anabilim dalında bir kitap aldım internetten. ertesi gün b anabilim dalında yapmaya karar verdim siteyi aradım aldığım kitabı değiştirdim. evet sonra yine karar değiştirdim tekrar siteyi aradım başka bir kitap aldım . hala kararsızım. sizce neden oluyor?

hepimiz mahvolduk

Yorum

Bende de aynı kararsızlık var, ben özgüven eksikliğine bağlıyorum bir de kafanın çok dolu olmasına. + Düşünmeden hareket ediyoruz bu da sonradan fikrimizden caymaya sebep oluyor.
      Last edited by enerji528; 12-11-2012, 11:16 PM.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

2 gün önce bulduğum ve sabırla okuduğumda saatler sonra kendımı daha farklı bır konumda buldugum çok ilginç ve çok derin bir yazı emınım bana katılcaksın http://www.mumsema.com/dini-guzel-ya...ontemleri.html

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

başka bir örnek: programlama çalışmaya karar vedim. ilk önce c++ çalışayım dedim sonra php sonra da java sonra tümünden vazgeçtim. bir arkadaşım sen çok abanıyorsun bu yüzden kararsızsın dedi. kafamda binbir türlü tilki dolaşıyor. kafamdaki gereksiz bilgileri atmak istiyorum bunun için evdeki gereksiz kitaplardan kurtulma iytiyacı hissediyorum. sanki onlar orada durursa bana ağırlık olacakmış gibi...

Yorum

okb var mı? takıntıdan gibi, "şunu yapsam pişman olur muyum yoksa bu mu daha iyi" vs. fazla takıyorsundur.
            ben benzerini alışverişte yaşıyorum aynı renk aynı beden giysiden iki tane olsa, "bunda buradan küçük bi ip çıkmış, bunun duruşu daha farklı sanki" vs. )

Yorum

bazen kıpırdayıp kıpırdamama konusunda kararsız kalıyorum

Yorum

İşleniyor...
              X