Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sac yolma hastaligi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sac yolma hastaligi

Trikotilomani sanirim adi.Bende de sacimi yolunca degil ama kafamla oynayinca,kasiyinca,dolayli yoldan da sacimi yolarak bi rahatlama var.8nci sinifan beri farkeden kimse yok ben ta onlarin . . .
    Daha saclarim kafamda allahtan ama ne yapacagimi bilmiyorum.Hangi bolume nereye gidecem yani psikolog mu dermatolog mu biraz bilgi alsam iyi olcak.

Orjinal yazı sahibi: jüliet
    evet hastalığının adı trikotilomani aynı hastalık bendede var :/ bu arada psikoloğa yada dermatoloğa değil psikiyatriste gidiceksin :105:
    ne kadar ise yariyor tedavi.ben pek doktor sevmem de.

Yorum

yoldukça yenisi çıkacak boş işlerle uğraşıyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alivelialiveli View Post
        yoldukça yenisi çıkacak boş işlerle uğraşıyorsun
        ben yolmuyorum.elim istemeden kafama gidiyo.dikkat ettim sacimla oymayamazsam yuzumle oynuyom.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
          saçlarım dökülmeye başladığından itibaren çok değerlendi
          ler benim için 6 yıldır jöle kulllanmıyorum,, onlara çok iyi bakıyorum..

yolmakmı,, asla,imkansız...kel olamam )

nasi bakim yapiyon.ozelden yada burdan mesaj atsana.

Yorum

şampuanla özene bezene yıkıyorum,,, şampuanı saçımda 20 dk bekletiyorum.. sonra güzelce duruloyurum.. bu kadar.

minoksili sabah kalkınca ve gece yatarken masaj la saçıma sürüyüroum bu kadar...

herşşy kel olmamamk için..........
            şampuan da sonuçta kimyasal bi şey 20 dk bekletilir mi saçta (: bilgim olduğundan değil de öyle soruyorum

Yorum

boğulur insan

Yorum

çocukluktan, hatta bebeklikten gelen bir alışkanlık olabilir..

ama saçın olmasa başka bir oynayacak yer bulman farklı bakış açısından bakmamaızı gerektiriyor.. çok gergin olabilirsin,, farkında olmadan o halde yapıyor olabilirisn.
                7.siniftan beri boyleyim.Ama kendimi tutunca daha kotu oluyo.Hep yeniliyorum.Nasi bi istekse.elimi baglayacam bu gidisle.

Yorum

İşleniyor...
                X