Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Son Kez Rica Ediyorum !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Son Kez Rica Ediyorum !

Bazı arkadaşlarımızı uyarmak istiyorum,sorunlarını paylaşan arkadaşlarımızın başlıkları altında geyik yapmayın saygısızlık bu ya ne yapacaksanız ayrı başlık açın bu ne kayıtsızlıktır kaç kez daha dile getirmeliyim,bunun için illa ayrı başlık açmak zorunda bıraktınız...!

Eğer sizin açtığınız bir başlık altına, hoşunuza gitmeyen bir şeyler yazan olursa onları uyarırsınız elbette ama ayrıca bir başlık açıp bunu dile getirmeniz bence gereksiz olmuş.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek hoş bir şey değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Buğra View Post
      Eğer sizin açtığınız bir başlık altına, hoşunuza gitmeyen bir şeyler yazan olursa onları uyarırsınız elbette ama ayrıca bir başlık açıp bunu dile getirmeniz bence gereksiz olmuş.

İnsanlara ne yapacaklarını söylemek hoş bir şey değildir.
      dile getirdim bence gayet gerekli ister alır ister almazlar,sorunların altına yapılan geyiklerden daha hoş yazdığım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Armagan View Post
        dile getirdim bence gayet gerekli ister alır ister almazlar,sorunların altına yapılan geyiklerden daha hoş yazdığım...
        Söylemeye çalıştığım şey, konuların altına yapılan yorumların içeriği değil...

Bir polis edasıyla insanları uyarmanız. Bu hiç hoş değil bence...

Yorum

benim için böyle şeyler önemli saygı önemli istersizin için hoş şekilde olsun ister olmasın uyarmayı tercih ederim buda yeterince açık mı?

Yorum

Olmaması lazım ama oluyor işte,çok takılma sen de,devlet sorunu haline getirdin nerdeyse...
            Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Kimse rahatsız olmuyor herhalde sizden başka ....
              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
                Kimse rahatsız olmuyor herhalde sizden başka ....
                O rahatsız olmayanlar genelde bu hareketleri sergileyen arkadaslar
                ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Bence arkadaşın bahsettiği geyikten çok alay edilmesi yani hatta direk trollük yapan kişiler var, farketmemek imkansız..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
                    Bence arkadaşın bahsettiği geyikten çok alay edilmesi yani hatta direk trollük yapan kişiler var, farketmemek imkansız..
                    Arkadas konuyla ilgili yorum yapmayıp muhabbet eden kişileri kastediyor.Alay eden veya geyik yapan fark etmiyor, her ikisi de konuyu amacından saptırıyor
                    ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kirlicorap View Post
                      O rahatsız olmayanlar genelde bu hareketleri sergileyen arkadaslar
                      Ben rahatsız olmuyorum ama o hareketleri sergilemiyorum kirli .... dikkate almassın olur biter ...
                      GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
                        Ben rahatsız olmuyorum ama o hareketleri sergilemiyorum kirli .... dikkate almassın olur biter ...
                        sen istisnasındır o zaman
                        ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
                          konu sahibine katılıyorum,,, konuyu geyiğe çevirmemek lazım...

bende eskiden konular açardım,, geyik yaptıkları için artık onları protesto etmek anlamında konu açmıyorum..
                          ben de konu sahibine ve dolayısıyla size katılıyorum. geyik yapmak isteyenlere zaten başlık tahsis edilmiş durumda.

Yorum

sayin armagan beyin degindigi husus tum forum ve benzeri platformlarda karsilasilan oldukca onemli bir olumsuzluk olmasina ragmen internet camiasi tarafindan simdiye dek etkili bir cozum bulunamamasi, armagan beyin sikayetinin yine havada kalacagini gostermektedir maalesef. ben de armagan beyin vesilesi ile tum forum uyelerine seslenmek istiyorum. empati yapiniz. dehsetle sarsilacaginiz zamanlar yasayabilirsiniz ve gozleriniz dolu olarak foruma dokersiniz icinizi ki aglayacaginiz baska bir omuz yoktur. ellerinizin titreyerek ruhunuzu buyuk bir saflikla ortaya sermesine karsilik oldukca alakasiz ve dusuncesizce yazilmis ve hicbir amaci ve yarari olmayan kelimeler yiginlari ile karsilasmaniz durumunda nasil hissedeceginizi dusunun. boyle bir durumda icinde bulundugunuz bunalim hafiflemek yerine boyle bir manzarayi gordugu icin evrenin kaotik yonunu hatirlayacak ve boylece icinde bulundugunuz bosluk daha da karanliklasacaktir.

Yorum

bana söylüyorsanız açık söylenenlerden başkasını anlamıyorum ya da açık banlamalardan başkasını

Yorum

İşleniyor...
                              X