ben başlık açamıyorum üzülüyorum kimsenin üzülüp incindiği de şu anda umurumda değil
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Son Kez Rica Ediyorum !
Collapse
X
-
Evet benim de rahatsız olduğum bir konu, üyeler yardım için konu açıyor ama konu ciddiyetini kaybedebiliyor. 3-4 yıl önce forumda sadece psikolojik konular konuşulurdu bu bir forum kuralıydı, evet evet öyleydi inanın. : )Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Bu konunun memleket meselesi haline gelmemesi lazım.. Konuyu açan kişi rahatsız olduğu yorumlardan dolayı rahatsızlığını konu içerisinde belirtebilir. Hiç bir üye bu foruma insanların konularını geyiğe çevireyim diye üye olmuyor, konu içeriği veya konu içerisindeki yazışmalar istem dışı olarak farklı muhabbetlere kayabiliyor.
Sonuç olarak herkesi olabildiğince idare etmek, anlayışla karşılamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Yorum
-
bak arkadaşım memleket meselesiymiş değilmiş hiç alakası yok,kimse kimseyi idare etmek zorunda değil,o başlığı acanında ne durumda olduğunu kimse bilemez,istem dışı diye birşey kabul etmiyorum ben direk saygısızlıktır bu .rahatsız olmayan arkadaşlarıma gelince olmamaya devam etsinler olupta fikrini dile getirene karşıt cevap evrmesinler madem bunuda görmemezlikten gelsinler,diğer bir hususta geyik yapılan başlığın altına şikayetimi dile getirecekmişim öylemi yazsam görecekelrmiydi yazmadığımı nerden biliyorsunuz,ben rahatsız oldum saygısızlığı dile getirdim yapanlar bundan sonra daha dikkat eder umarım.Orjinal yazı sahibi: Absinthe View PostBu konunun memleket meselesi haline gelmemesi lazım.. Konuyu açan kişi rahatsız olduğu yorumlardan dolayı rahatsızlığını konu içerisinde belirtebilir. Hiç bir üye bu foruma insanların konularını geyiğe çevireyim diye üye olmuyor, konu içeriği veya konu içerisindeki yazışmalar istem dışı olarak farklı muhabbetlere kayabiliyor.
Sonuç olarak herkesi olabildiğince idare etmek, anlayışla karşılamak gerekiyor diye düşünüyorum.
Yorum
-
katılıyorum dostum size 3-5 tane ergenin geyiğine maruz kalmak kimse istemez.........zira atsan atılmaz satsan satılmaz heryerde varlar bunlar bir bitmediler yahu gerçi burda koca koca adamlar aynı davranısı takınabiliyolar bir bitmediler yahu anlayacağın....Orjinal yazı sahibi: Armagan View PostBazı arkadaşlarımızı uyarmak istiyorum,sorunlarını paylaşan arkadaşlarımızın başlıkları altında geyik yapmayın saygısızlık bu ya ne yapacaksanız ayrı başlık açın bu ne kayıtsızlıktır kaç kez daha dile getirmeliyim,bunun için illa ayrı başlık açmak zorunda bıraktınız...!
Yorum
-
Böyle bir davranış sergilenen konu altına konuyu açan rahatsızlığını dile getirip, yapmamalarını rica eder.
Ya da konu altında yazarla o konuyu tartışan başka biri de aynı biçimde "haklı olarak" rahatsızlığını dile getirir ve yapmamalarını rica eder.
Bunun çok sık olduğunu fark eden ve büyük rahatsızlık duyan biri ayrıca bir konu açabilir.
Bunlar hak ve özgürlük, düşüncelerini dile getirme vs vs gayet normal işlerdir. Ancak "Son kez rica ediyorum !" gibi tehditsel bir edada atıflarda bulunmak doğru değildir. Çünkü bu noktadan sonra başka birisinin hakkına ve özgürlük alanına girmiş oluyorsun.
Sakin, tatlı bir dille "gerçekten" rica et.
Yukarıdaki gibi böyle avukat gibisinden konuşmalara gerek kalmasın.
Bakış açısı önemlidir.
Yorum
-
Bu bana mıydı? Eh, ben ne yazmışım? Aynı biçimde, arkadaşın başlığında ne yazıyorsa yani; onu yazdım. Tehdit ediyor da demedim. Tehdit"sel" bi "edayla" dedim. Lütfen biraz daha dikkatli oku.Orjinal yazı sahibi: longines View Postyukarda ki arkadas farkındaysan arkadas son kez rica ediyorum diye bir kelime kullanmış yani son kez uyarıyorum gibi bir kelime kullanmamışBakış açısı önemlidir.
Yorum
-
nasıl anlamak istiyorsan öyle anla keza ne desem anlayışının değişeceğini sanmıyorum,bu yüzden kendimide yormayacağım.Orjinal yazı sahibi: Birazdahakoyusiyah View PostBöyle bir davranış sergilenen konu altına konuyu açan rahatsızlığını dile getirip, yapmamalarını rica eder.
Ya da konu altında yazarla o konuyu tartışan başka biri de aynı biçimde "haklı olarak" rahatsızlığını dile getirir ve yapmamalarını rica eder.
Bunun çok sık olduğunu fark eden ve büyük rahatsızlık duyan biri ayrıca bir konu açabilir.
Bunlar hak ve özgürlük, düşüncelerini dile getirme vs vs gayet normal işlerdir. Ancak "Son kez rica ediyorum !" gibi tehditsel bir edada atıflarda bulunmak doğru değildir. Çünkü bu noktadan sonra başka birisinin hakkına ve özgürlük alanına girmiş oluyorsun.
Sakin, tatlı bir dille "gerçekten" rica et.
Yukarıdaki gibi böyle avukat gibisinden konuşmalara gerek kalmasın.

Yorum
-
omen sen burda şu foruma geyiğe gelen ayarsız nerde espiri yapacağını nerede yapmayacağını bilmeyen tuzukuru şu portalın amacını bilmeyen toplumun ortalama zekasına hitap eden insanlara yol veriyosun resmen ben seni çözemedim bilader kusura bakma.........
Yorum

Yorum