Merhaba ben bu foruma 2 dakıka önce üye oldum içimdekini kusmazsam çıldırıcam ..4 yıldır birlikte olduğum beni deliler gibi sevdiğini söyleyen insan meğer iki ay önce başka bir kızla evlenmiş ve bana benden ayrıldığını söyleme gereği bile duymadan bana bir açıklama yapma gereği duymadan benim haberm olmadan evlenmiş ..üstelik ben hala birlikteyiz sanıyorum çünkü balayındayken banada seni seviyorum tatile geldim dönücem diye utanmadan sıkılmadan mesajlar yazdı..hiç bir şekilde asla hissettirmedi bu nasıl insan bu açıklaması olan varmı hasta ruhlumu şizofrenimi yoksa sapıkmı Varmı böyle bir şerefsizlik yaa çıldırma noktasındayım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
4 yillik sevgilim sözlüm başkasiyla evli çikti
Collapse
X
-
olayları tam olarak bilsen öyle profosyonel bir oyuncuymuşki ben asla başkasıyla birlikte oldunu şüphelenmeyi bırak hissetmedim bile antalyaya iş için gidiyorum aşkım dedi meğer balayına gitmişOrjinal yazı sahibi: longines View Postsilahın varsa 2 el ateş et kafasına gebersin gitsin yaşamasının bir önemi yok öyle tiplerin....fakat senin saflığında söz konusu burada.......nasıl bir tipsen anlamış değilim..........
Yorum
-
Yasemin o senin hiç bir zaman olmamış ki zaten.Sen bir rüyayı sevmişsin.Bırak o rüya yine en güzel yerde dursun fakat o adam artık senin için öldü,ölmeli.Hayat senin için devam ediyor ve en yaşadığın hiç bir şey için pişman olma.Yaşaman gerekiyordu yaşadın.Hayatına bir fırsat daha ver.Toparlayacaksın.
Yorum
-
senin gibi saf ve iyi niyetli kızlar benim karşımada çıksa keşke !!!!!!!!!!Orjinal yazı sahibi: yaseminnnn View Postolayları tam olarak bilsen öyle profosyonel bir oyuncuymuşki ben asla başkasıyla birlikte oldunu şüphelenmeyi bırak hissetmedim bile antalyaya iş için gidiyorum aşkım dedi meğer balayına gitmiş
Yorum
-
Dün dünyam başıma yıkıldı resmen kanser hastasıydı bunu öyle güzel kullandıki belkide kanser değildi bana öyle dedi acıtasyon yaptı heppp...Benimle sinemaya gitti ertesi günde kendi nikahına gitmiş bu nasıl şey ya ben bu kadar kör bukadar saf salak olduğuma inanamıyorum kul hakkı yokmu, onu geçtim 4 yıl neler neler yaptım onun için onların hatrına bir açıklama yokmu bana
kafayı sıyırma noktasındayım geceyi zor ettim....Karısına attım bana attığı mesajları ama sanmıyorum bir etkisi olsun belkide kızda biliyordu bile bile razı geldi böyle kaşarlarda çok yada hiç birşey bılmıyor ona yapıcağı açıklamada şu olucak eski sevgilim hazmedemedi evlenmemizi ...Bunu bana yapan insan profosyonel oyuncu onada güzel senaryo yazıcak ...istediğim tek şey yürekli olup bir açıklama yapmasıydı eşşekten düşer gibi öğrenmem beni bu mahvetti, şakamı yapıyor acaba aşkım bana kıskandırmak için kurduğu bir tezzgahmı acaba yok canım kesin kurmaca bir şaka diye dakıkalarca düşündüm taki evlilik cüzdanlarını facede görene kadar ohaa dedim ohaa dedim bilgisayarı parçalıcaktım
Yorum

Yorum