Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 yillik sevgilim sözlüm başkasiyla evli çikti

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

çok sinir bozucu bir durum. üzüntü kısmına falan girmiyorum , seninde şu anda o noktada olduğunu sanmıyorum..
    maalesef ilişkilerde kanun, kural yok, tamamen insanların vicdanına bağlı bir durum karşı tarafa yaşatacakları..
    sana yaptığı resmen saygısızlık, aptal yerine koymak.. bunu hayatın herhangi bir alanında bir insan bir insana yapsa mutlaka cezalandırılır ama işte aşkta, ilişkide bunların karşılığı olmuyor. sinirden herşeyi yapman mümkün ve hakkında var ama bence en iyisi bu insanı tamamen ardında bırakmak.. çünkü her şeyi bir kenara bırakıp bakarsan da sağlıklı bir insan olmadığı ortada. çok fazla üzerine kafa yorma bence. bazı insanların davranışlarının ardında çok da anlamlı gerekçeler olmaz.

Yorum

nasaya siz bi roket cal..adamin arkasindan yavasca yaklas ilacli bezle agzini kapat..adami caldigin rokete bagla uzaya firlat..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
        vicdani bir durum tavşan... hukukta karşılığı yoktur bunun...

bence dolandırılık
        vardır bi karşılığııı

Yorum

onun sana verdiği zararı sen ona veremezsin, bununla uğraşma. daha dün evlenmiş kadın boşanmak istemez, sırf çevresinden çekinir yine istemez, ve eşine inanır. eşinin profesyonel yalancı olmasına da gerek yok; çünkü yalana inanmak isteyen inanır bi şekilde. onun zaten sağlıklı ilişkiler kurup düzgün bir hayat süremeyeceği açık, senin ekstra bir şey yapmana gerek yok. ilk şoku atlat, bir süre üzül -ki zaten öyle olacak- sonra hayatına devam et.

Yorum

Yaşadığınız durum çok büyük trajedi malesefki duygudan aşktan yoksun böyle dangalak adamların yada bayanların şansına o kadar düzgün kişiler düşebiliyor. Belki hayattaki sınanma şeklinizdi bu durum ama siz siz olun böylesi adi bir yaratıktan kurtulduğunuz için şükredin şuan eminim çok üzgünsünüz acı çekiyorsunuz ama bu sizin kurtuluşunuz çok daha ileri boyutlardayken yada size farklı zararları dokunduğu zamanlardada bir takım gerçeklerle karşılaşmış olabilirdiniz. emin olunki size gr. sevgisi yoktur bu kişinin keşkelerle acabalarla sakın olaki kendinizi kandırmayın. ve böylesi insanı kaale alıp elinizi dahi oynatmayın sadece içinizde kalmaması için ve insanlık görevi olarak eşinin karşısına dikilin ve delillerle doğruluğunuzu kanıtlayın bundan sonrada inanmayacaksa zaten boşverin oda dengini bulmuştur.
            Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Herkes insan gibi görünebiliyor ama insan olamayabiliyor maalesef. Gerçekten büyük bir yıkım yaşamış olmalısınız. Komik gelecek ama ona yapabileceğiniz en büyük kötülük gerçekten onu umursamayıp hayatınızdan yok etmektir. Tabii ki bunu yapmak hiç kolay değil, profesyonel bir yardım almanız gerek muhakkak.

Bir de unutmayın ki "Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste." demişler. Çıkmasa bile mutlaka ama mutlaka bir yerde yolunuz kesişecektir o insanın(!) fazlasıyla zararlı çıkacağı, merak etmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğimle...
              "Kimi benden çok seversen onu senden alırım. Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaseminnnn View Post
                Merhaba ben bu foruma 2 dakıka önce üye oldum içimdekini kusmazsam çıldırıcam ..4 yıldır birlikte olduğum beni deliler gibi sevdiğini söyleyen insan meğer iki ay önce başka bir kızla evlenmiş ve bana benden ayrıldığını söyleme gereği bile duymadan bana bir açıklama yapma gereği duymadan benim haberm olmadan evlenmiş ..üstelik ben hala birlikteyiz sanıyorum çünkü balayındayken banada seni seviyorum tatile geldim dönücem diye utanmadan sıkılmadan mesajlar yazdı..hiç bir şekilde asla hissettirmedi bu nasıl insan bu açıklaması olan varmı hasta ruhlumu şizofrenimi yoksa sapıkmı Varmı böyle bir şerefsizlik yaa çıldırma noktasındayım
                Öyle bir insandan kurtulduğunuz için çok şanslısınız , ne kendisiyle nede karısıyla muhattap olup kendinizi küçük düşürmeyin ...
                GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Maalesef böyle varlıklar(insan diyemiyorum) hayli fazla. Onun için kalbimizle değil beynimizle düşünmek çoğunlukla olumlu sonuçlar verir.Kurtulduğunuza şükredin.

Yorum

İşleniyor...
                  X