Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayranlık?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayranlık?

Arkadaşlar ben sürekli birine veya birilerine hayran oluyorum sizce neden olabilr bu durum ?
    Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..

Yaşlı Çocuk.!

ben ise sadece kendime hayran olabiliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View Post
      Arkadaşlar ben sürekli birine veya birilerine hayran oluyorum sizce neden olabilr bu durum ?
      ünlülere mi çevrendekilere mi? bu hayranlık aşk gibi bir şey mi yoksa imrenmek gibi mi? aşksa normal, aşk hayranlıkla iç içedir değilse özgüven eksikliği muhtemelen...

Yorum

Aşk değil onların yaşam tarzını veya başka özelliklerine özeniyorum.herhafta birine hayran oluyorum .

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

ben gecen hafta bir programda billur kalkavanı izledim kadına hasta oldum resmen... çok samimi ve tarz bir kadın.....

Yorum

ben de tam tersi gicik olurum.

Yorum

Mesela geçen gün o ses türkiyeyi izliyodum orda bi kız şarkı söyledi ona hayran oldum gecenlerde bi arkadaşıma olmuştum.acaba arkadaşın dediği gibi özgüven eksikliğinden olabilrmi?

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Ne demek istediğini çok iyi anladım. Bende kendimden memnun olmadığım zamanlarda her şeye hayranlık duymaya başlıyorum. Hatta sana bu mesajı yazarken istanbul34 arkadaşımızın mesajındaki Google reklamındaki adama bile özendim. Ekran görüntüsü: http://b1211.hizliresim.com/13/r/g6fyp.jpg (Vücut geliştirmeye merakım olduğu için özendim, yanlış anlaşılmasın )
                İnsan bu... Güzel gördüğü şeyi beğenir. Ben niye onlar gibi olamıyorum der. Reklamların da amacı budur zaten. "Bu ürünü al, sen de onun gibi olacaksın." Sanki bir kremle Brad Pitt olacağız? Reklamlar, klipler, filmler... Her şey hayranlık uyandırıp, beğeni oluşturmaya ve bunu ticari tarafa çekmeye yönelik. "Başkaları böyle, ben niye böyleyim" diye düşünüyorsan hemen dur! Senin sahip olduklarına sahip olamayanları düşün ve kendini daha çok sev.

Yorum

birderdimvar kardeşim dediğin çok doğru,belkide ben kendimde bulamadıklarımı başkalarında gördükçe onlara karşı hayranlık duyuyorum.Benim açıklayamadığımı sen açıkladın.Dediğin gibi artık kendimle barışık olup kendime olan güvenimi arttırmam lazım.Bu arada Vücut geliştirmeye benimde merakım var hatta bir dönem bende yapmıştım sonra bırakmak zorunda kaldım.Özgüven açısından iyi bir spor :9:

Yaşlı Çocuk.!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View Post
                    Kendinize güvensizlikten kaynaklanabilir. Bu durumda başkasıyla özdeşim kurarak beyin savunma mekanizmaları üretebiliniyor .. Hayranlık kötü bir durum değil ama dengeyi tutturmak lazım hassas bir nokta..
                    ........

Yorum

ben de şu internette resimleri olan doğa içindeki muhteşem evlerin sahiplerine imreniyorum ama hayranlık başka bi şey niye hayran olalım. yine özgüvenle alakalı bu.

Yorum

İşleniyor...
                      X