Arkadaşlar ben sürekli birine veya birilerine hayran oluyorum sizce neden olabilr bu durum ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayranlık?
Collapse
X
-
ünlülere mi çevrendekilere mi? bu hayranlık aşk gibi bir şey mi yoksa imrenmek gibi mi? aşksa normal, aşk hayranlıkla iç içedirOrjinal yazı sahibi: İstanbul34 View PostArkadaşlar ben sürekli birine veya birilerine hayran oluyorum sizce neden olabilr bu durum ?
değilse özgüven eksikliği muhtemelen...
Yorum
-
Ne demek istediğini çok iyi anladım. Bende kendimden memnun olmadığım zamanlarda her şeye hayranlık duymaya başlıyorum. Hatta sana bu mesajı yazarken istanbul34 arkadaşımızın mesajındaki Google reklamındaki adama bile özendim. Ekran görüntüsü: http://b1211.hizliresim.com/13/r/g6fyp.jpg (Vücut geliştirmeye merakım olduğu için özendim, yanlış anlaşılmasın
)
İnsan bu... Güzel gördüğü şeyi beğenir. Ben niye onlar gibi olamıyorum der. Reklamların da amacı budur zaten. "Bu ürünü al, sen de onun gibi olacaksın." Sanki bir kremle Brad Pitt olacağız?
Reklamlar, klipler, filmler... Her şey hayranlık uyandırıp, beğeni oluşturmaya ve bunu ticari tarafa çekmeye yönelik. "Başkaları böyle, ben niye böyleyim" diye düşünüyorsan hemen dur! Senin sahip olduklarına sahip olamayanları düşün ve kendini daha çok sev.
Yorum
-
birderdimvar kardeşim dediğin çok doğru,belkide ben kendimde bulamadıklarımı başkalarında gördükçe onlara karşı hayranlık duyuyorum.Benim açıklayamadığımı sen açıkladın.Dediğin gibi artık kendimle barışık olup kendime olan güvenimi arttırmam lazım.Bu arada Vücut geliştirmeye benimde merakım var hatta bir dönem bende yapmıştım sonra bırakmak zorunda kaldım.Özgüven açısından iyi bir spor :9:Kara saç ak defterle geldik, Ak saç kara defterle gidiyoruz..
Yaşlı Çocuk.!
Yorum
-
Kendinize güvensizlikten kaynaklanabilir. Bu durumda başkasıyla özdeşim kurarak beyin savunma mekanizmaları üretebiliniyor .. Hayranlık kötü bir durum değil ama dengeyi tutturmak lazım hassas bir nokta..Orjinal yazı sahibi: İstanbul34 View PostArkadaşlar ben sürekli birine veya birilerine hayran oluyorum sizce neden olabilr bu durum ?........
Yorum

Yorum