Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eşcinsel ilişkimden dolayı izinler elimden alındı.

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: gecko View Post
    yani ne yapsamda ben bu insanlari sinirlendirmeden bi bariscil yol bulsam bu konu her acildiginda parliyorlar cunku. iki kelime edemeden hobaaa bi kavga daha
    Arkidiş biz Türk toplumu olarak alışık değiliz böyle şeylere biz kızımızın erkek arkadaşıyla görüşmesini bile sindiremeyiz. Sen yarın bir gün bir bayan olarak " baba ben aytenle evlenmek istiyorum" dersen o adam napcek, hıdı ordan.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

yav yok ben evlilik falan dusunmuyorum daha ani daha cok eren dusunmek icin bile ama bizimklere sorsan ben evlendim 2 tane bebe yaptim 3 ye de hamileyim

Yorum

o zaman biri bana atomu parcaciklarina ayirmayi ogretsin

Yorum

yav yok ben evlilik falan dusunmuyorum daha ani daha cok eren dusunmek icin bile ama bizimklere sorsan ben evlendim 2 tane bebe yaptim 3 ye de hamileyim
          Bak yaa bir de utanmadan daha erken diyor. Yani şartlar olgunlaşınca bayan bayana evleneceksiniz öyle mi, aman Allah'ım üstümüze taş yağacak taş. Neyse ben çıktım bana iyi geceler.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
            Bak yaa bir de utanmadan daha erken diyor. Yani şartlar olgunlaşınca bayan bayana evleneceksiniz öyle mi, aman Allah'ım üstümüze taş yağacak taş. Neyse ben çıktım bana iyi geceler.
            av yok genel evlenme kavramindan bahsediyodum ben.... iyi geceler snaa

Yorum

normal bir evlilik yaparsan ancak onların baskısından kurtulursun hele töre gibi bir anlayışınız varsa affetmezler ne yazıkki hala töreler var biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24

çözüm yok,,,, gizleyeceksin,,,,
                ya be ici disi bir bi insanim sorarlarsa soylerim yalan soyleyememki nasi gizliyim. arti gizlemekte istemiyorum acik ve net yani sonucta hersey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post
                  normal bir evlilik yaparsan ancak onların baskısından kurtulursun hele töre gibi bir anlayışınız varsa affetmezler ne yazıkki hala töreler var biliyorum
                  ya ok aman allahtan oylke bi tore olaylarimiz yokta normal evlilik arkasina saklan diyen baskalarida olmadi degil hani

Yorum

daha forumun hafızları gelmedi )9

çarşaf çarşaf aYET HADİSLERİ DİZERLER GÖRÜRSÜN ÖNÜNE
                    oha bide oyle bir grup varhehehe tabi herkesin fikrini almak lazm yinede

Yorum

bu eşcinselliği hiç anlamıyorum hadi erkeklerde çok oluyorda bu bayanlarda nasıl oluyor anlamıyorum bu bir hastalıktır gidip doktora başvurun kurtulun eşcinsellikten çünkü yaptıklarınız gerçekten olağan şeyler değil gidin kendinize erkek arkadaş filan ayarlayın......

Yorum

ya ok aman allahtan oylke bi tore olaylarimiz yokta normal evlilik arkasina saklan diyen baskalarida olmadi degil hani
                        valla öyle yap başka çaren yok ancak o zaman herkesin sinirleri normale döner bayan arkadaşınla ilişkiniz ne boyutta sadece duygusal bir yakınlık mı neden bunu soruyorum öyle değil ise bir erkekle yaşaman pekte mümkün değil

Yorum

tövbe edersin sonra ):
                          herkesin inanci kendine dostum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post
                            valla öyle yap başka çaren yok ancak o zaman herkesin sinirleri normale döner bayan arkadaşınla ilişkiniz ne boyutta sadece duygusal bir yakınlık mı neden bunu soruyorum öyle değil ise bir erkekle yaşaman pekte mümkün değil
                            ya bir kadin erkek arasindaki iliski4 sene icinde ne duzeydeyse kiz arkadasimla benimkide o duzeyde sadece konusmuyoruz sonucta

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BARTH View Post
                              bu eşcinselliği hiç anlamıyorum hadi erkeklerde çok oluyorda bu bayanlarda nasıl oluyor anlamıyorum bu bir hastalıktır gidip doktora başvurun kurtulun eşcinsellikten çünkü yaptıklarınız gerçekten olağan şeyler değil gidin kendinize erkek arkadaş filan ayarlayın......
                              olay biyolojikse ne yazıkki öyle olmuyor arkadaşım ya kişi fiziksel özellikleri kadınım diyorda hormonları erkeği baskın gösteriyorsa

Yorum

sosyalkauçuk; yonca görmüş eşek gibi sırıtmaya başladın yine (:

Yorum

İşleniyor...
                                X