öyle yapacagım gibi görünüyor giray. Hepinizede çok teşekkürler öneriler ve destek için
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
eşcinsel ilişkimden dolayı izinler elimden alındı.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bilmiyorlar durumu... Anlamıyorlar henüz... Korkuyorlar... Korktukları için tehdit ediyorlar. Ama bakma onlar açısından bakmaya çalış... Benim annem alman gurbetçisi...Orjinal yazı sahibi: gecko View PostHani ortada tehditler havada ucusmasa problemde olmicakta. onlar beni darladı daha cok sanırım
Çocukluğumda travestiler çok çıkardı medyada ben hep sorardım anneme. Annem hep "Onlar için çok üzülüyorum maalesef bizim toplumumuz onları hiç kabul etmiyor. Onların bu şekilde olması önlemesi gerekiyor" derdi. Ancak konu kendi çocuğu oldu
Bana evleneceksin diye baskı yaptığını biliyorum. Konu kendi çocuğun olunca işler değişiyor işte...
Ben lgbtt topluluklarının içinde bulunmam ve çıkmam bir oldu. Zaten çok çok yasal sorunun olmadığı sürecene maddi kaynakların varsa iletişim için psikologlarla görüşmeni tavsiye ederim. Lgbtt topluluklarının dayanışma sıkıntıları var. Ancak listag için aynısını söyleyemem...
Listag, LGBTT topluluklarına bağlı gibi gözükse de. Cinsel eğitim tedavi ve araştırma derneği'nin(cetad) etkisiyle de kurulmuş bir aile grubu... Ve ailelerin amaçları bir olduğu için daha iyi dayanışma sağlanır. O gruptan bir anne ile tanışıp görüşmeni tavsiye ederim... Belki de yanlış yaklaşıyorsundur ailene karşı ve zıtlaşmaya neden oluyordur... Bir Ebeveyn nin düşüncelerini almak sana da iyi gelir...
NOT: "Eşcinsel", kelimesinin içinde gay, lezbiyen, bisekseüellik kavramları bulunur. Eşcinsel değilim diyince sen hetereosekseüel olarak mı görüyor kendini gibisinden bir mantık dolaşıyor aklımda...
hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
-
[QUOTE=audio;401437]NOT: "Eşcinsel", kelimesinin içinde gay, lezbiyen, bisekseüellik kavramları bulunur. Eşcinsel değilim diyince sen hetereosekseüel olarak mı görüyor kendini gibisinden bir mantık dolaşıyor aklımda... QUOTE]
yahu hayır ben kendimi hetero yada başkabir şekilde adlandırıyorum işte onu diyorum humanist bir insanım ben bütün insanlara aşığım öyle düşün. cinsellik gibi değil o konuda her bireyin kendi artı eksisi var ama konu o değil
ve keisnlikle o listag de birileriyle görüşeceğim gibi duruyor bir şekilde ikna ederimde annemi ama babamı bilemiyorum adam hala gelinlik duvak birşeylerden bahsediyor.diyorum benim daha düşünmediğim bütün hareketlerimi düşünmüşsünüz
ya kötü niyetli değiller ama yakınlarında ailede böyle bi olay ilk defa karşılarından oluyor diye düşünüyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24öyle,,,, bir baba, yada abi kız ın başka bir erkekle çıkmasını bile içine sindiremezken :
)) seninki 2 level birden atlamak hacı..
ya abim ki allahın öküzü o bile senin bileceğin iş deyip kabullendi. babamı aklım almadı işte
Yorum
-
gecko hiç eşcinselliği bırakmak istedin mi? Toplumda pek görülmüş bir şey değildir bu yüzden insanlar anlayışla karşılamıyor, işhayatında, sosyal hayatta karşına bir çok problem çıkartabilir. Sırf bu problemlerden kurtulmak için bile eşcinselliği bırakmak isteyebilirsin?Her şey güzel olacak...
Yorum
-
hahahhahahhahhahhaha yahu siz ne kadar cahilsiniz..... Erkeksen arkadaşım sana şunu ifade edeceğim... Kızlardan hoşlanmayı bırak erkeklerle ol lütfen...Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Postgecko hiç eşcinselliği bırakmak istedin mi? Toplumda pek görülmüş bir şey değildir bu yüzden insanlar anlayışla karşılamıyor, işhayatında, sosyal hayatta karşına bir çok problem çıkartabilir. Sırf bu problemlerden kurtulmak için bile eşcinselliği bırakmak isteyebilirsin?
BU BİR TERCİH DEĞİL HERKES FORUMDA BUNU SÖYLEYİP DURUYOR!!!!! yahu benim tercih edeceğim bir şey olsaydı ben neden isteyeyim...
EŞCİNSELLİK; ZORUNLU BİR YÖNELİMDİR... BİR TERCİH DEĞİLDİRRRR...hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
-
Af buyur eşcinsellik konusunda cahil sayılırım, senin önerini düşündüm erkekten hoşlanır mıyım dedim de, olmadı bana kız lazım, ayrıca ben baba olmak istiyorum karşı taraf mecbur kız olmalı, sakın bana iki erkek çocuk evlat edinip büyütebilirsiniz deyip konuyu gereksiz yere uzatma...Orjinal yazı sahibi: audio View Posthahahhahahhahhahhaha yahu siz ne kadar cahilsiniz..... Erkeksen arkadaşım sana şunu ifade edeceğim... Kızlardan hoşlanmayı bırak erkeklerle ol lütfen...
BU BİR TERCİH DEĞİL HERKES FORUMDA BUNU SÖYLEYİP DURUYOR!!!!! yahu benim tercih edeceğim bir şey olsaydı ben neden isteyeyim...
EŞCİNSELLİK; ZORUNLU BİR YÖNELİMDİR... BİR TERCİH DEĞİLDİRRRR...
Eşcinsellik zorunlu bir yönelim olabilir, daha sonradan zorunlu bir yönelim yapıl kadınlardan hoşlanmayı deneyebilirsiniz, tedavisi yok mu, psikoloğa gittin mi?Her şey güzel olacak...
Yorum
-
ya yok zaten si guc ile ne alakasi var butun bunlarin. Isim ve ozel hayatim zaten basindan beri ayri olaylar oldu isimdeki insanlari zaten sosyal hayatima katmiyorum cokOrjinal yazı sahibi: enerji528 View Postgecko hiç eşcinselliği bırakmak istedin mi? Toplumda pek görülmüş bir şey değildir bu yüzden insanlar anlayışla karşılamıyor, işhayatında, sosyal hayatta karşına bir çok problem çıkartabilir. Sırf bu problemlerden kurtulmak için bile eşcinselliği bırakmak isteyebilirsin?
Yorum
-
veee bu gercekten psikologluk bir durum degil zaten surekli gittigim doktorum var ama yani konusulan konular bu degil cok stabil bir iliskim var sonucta problemimiz yok adam soruyo iyimisiniz diyorum hee iyiyiz yani cunku zaten kiz arkadasimla paylasmadigim bir problemim yok. herhangi bir problem olursa birlikte cozum uretiyoruz zatende. Bu benim kiz veya erkek arkadasim olmasiyla ilgili birsey degildi zaten, ben daha cok ailesel yonuyle ilgili yardim istedim sizlerdenOrjinal yazı sahibi: enerji528 View PostAf buyur eşcinsellik konusunda cahil sayılırım, senin önerini düşündüm erkekten hoşlanır mıyım dedim de, olmadı bana kız lazım, ayrıca ben baba olmak istiyorum karşı taraf mecbur kız olmalı, sakın bana iki erkek çocuk evlat edinip büyütebilirsiniz deyip konuyu gereksiz yere uzatma...
Eşcinsellik zorunlu bir yönelim olabilir, daha sonradan zorunlu bir yönelim yapıl kadınlardan hoşlanmayı deneyebilirsiniz, tedavisi yok mu, psikoloğa gittin mi?
vee burada audio acik ara alkislarimi topladi. tekrar teskkur ediyorum:77:
kusura bakmayin eve geldim turkce harfler yok oldu.
Yorum

Yorum