Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eşcinsel ilişkimden dolayı izinler elimden alındı.

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
    eminim hiç aklına gelmemişti bu ihtimal :))
    xDxD off guldum de guldum yaa

Yorum

Yabancı kültürleri sadece samimi olarak tanıdım. Düşünce yapılarına hiç girmedim. O yüzden bu söyleyeceğim şey türklere mi özgü insanlara mı özgü bilmiyorum. Tabi benim düşüncem türklere özgü olması.

Bir gün bir adam sevgiler gününde çiçekçiye gider.
      -Bana 40 tane ayrı gül hazırlar mısın?
      -Ne kadar çok sevgiliniz var.
      -Evet çoklar. Çok şanlı biriyim.
      -Evet.
      -Karım, kızım, annem, babam, dostlarım hepsi benim sevgilim.

Dinlemeyi bilmiyorsunuz. Genco bir erkeğede aşık olabilirdim, hayat karşıma onu çıkardı, demiş. Kişilik özelliklerin ötürü sevdiğini söylemiş. Birazda muhabbet etmek istemiş.
      Olayı dinsellikten tutupta hastalığa kadar birçok yere çekmişsiniz. Size ne? Kendi komplekslerinizi başkalarıda yaşamak zorunda mı?
      Last edited by tytoV; 21-11-2012, 10:37 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BARTH View Post
        bu tür şeylerin hepsi boş kalmaktan oluyor kim ne derse desin bence başka meşguliyetin yok onun için böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsun kendini işine versen yada başka şeylere kendini yönlendirsen bu tür sorunlarla karşılaşmazsın
        valla sabah 9 aksam 8 e kadar calisiyorum aslinda cok megulum onun disinda ilk defa bu gun boyle forum a girdim muabbetlere falan iyiymis gerci

Yorum

iyi de bir çok insan boşluğa düşüyor herkes aynı şeye yönelmiyor valla ben çok denedim olmuyor illaki psikolojik veya fiziksel onu oraya iten birşeyler var ilk sebeblerden biri zaten küçük yaşta cinsel istismar kişi hatırlamasa da bilinç altında yerleşen bazı sorunlardan olduğu söylenir demekki arkadaşın da bu yönde sıkıntıları varki bu durumda mutlu veya değil ama yinede kişiler bu şekilde yadırganmamalı diye düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
            bencilce,, empatiksiz,, insan psikolojisinden anlamayan,, sadece sorgulayan bir beyne sahipsin dostum...
            ulan sen benim kadar psikolojik sorun yaşadın mı konuşuyorsun?? ben her türlü insan psikolojisinden anlarım, hatta pdr bölümü öğrenicisiyim dikkatini çekerim.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post
              iyi de bir çok insan boşluğa düşüyor herkes aynı şeye yönelmiyor valla ben çok denedim olmuyor illaki psikolojik veya fiziksel onu oraya iten birşeyler var ilk sebeblerden biri zaten küçük yaşta cinsel istismar kişi hatırlamasa da bilinç altında yerleşen bazı sorunlardan olduğu söylenir demekki arkadaşın da bu yönde sıkıntıları varki bu durumda mutlu veya değil ama yinede kişiler bu şekilde yadırganmamalı diye düşünüyorum
              yav yok yani kendi acimdan konusuyorum aslinda ilk kiz arkadasim olana kadar bende cok dusunmemistim bu konularla ilgili. yani olacagi varsa oluyo zaten. karsindaki kisiyle cok alakasi var aslinda bu durumun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gecko View Post
                valla sabah 9 aksam 8 e kadar calisiyorum aslinda cok megulum onun disinda ilk defa bu gun boyle forum a girdim muabbetlere falan iyiymis gerci
                ne işinde çalışyosun?? ne işle meşgulsun??

Yorum

ulan sen benim kadar psikolojik sorun yaşadın mı konuşuyorsun?? ben her türlü insan psikolojisinden anlarım, hatta pdr bölümü öğrenicisiyim dikkatini çekerim.....
                  ya psikolojik sorun yasamis olman her turlu psikolojiden anlayacagin anlamina gelmiyor. ne demisler okumak cahilligi alir esseklik baki kalir.

Yorum

o zaman öğrencilerine de böyle anlayışsız yaklaşırsan vay onların hallerine hayatlarına bence insanları anlamaya çalış hatta artık o senin işin olmuş bu bölüm diploma yarıştırmak için değil insanlara yardım eli uzatılabilmek için kullanılsın arkadaşım

Yorum

ne işinde çalışyosun?? ne işle meşgulsun??
                      reklamciyim dostum ben. reklam yapmiyorumda yani tasarimlari ben yapiyorum

Yorum

Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!!

Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!! Mod konuyu kilitle lütfen!!!!!

Yorum

Böyle bir cümle kurabildiğie göre senin öğrencilik bitmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gecko View Post
                            ya psikolojik sorun yasamis olman her turlu psikolojiden anlayacagin anlamina gelmiyor. ne demisler okumak cahilligi alir esseklik baki kalir.
                            yok arkadaş psikolojiden anlamayan ''empatiksiz'', ''bencil'' gibi ifadelere yer vermiş, her türlü psikolojiden anlarım derken her türlü psikolojik sorunu yaşadım demek istedim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Giray View Post

copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste

Bir tane söyleyince anlaşılmıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tytoV View Post
                                copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste copy paste

Bir tane söyleyince anlaşılmıyor.
                                manyak mısın kardeşim sen??

Yorum

İşleniyor...
                                X