Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eşcinsel ilişkimden dolayı izinler elimden alındı.

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: audio View Post
    sen hala videoyu' yu izlememişsin... neden doktorlar arasında görüş farklılığını bile açıklıyor. Kendi görüşünü kabul ettirmeye çalışan acaba sen olabilir misin? emin ol ki hepsini araştırdım bunu da bilemezsin... benim yaşadıklarımı yaşadığını zannetmiom... her detayı araştırdığını zannetmiom... o bilgisayarın başında oturup yorum yapmak çok basittir... yaşamayan bilemez...

sorunun ötesine çıkmamızda sizin cahil bilgilerinizle yorum yapmanızdan kaynaklığından eminim... Ayrıcana saygı demişsin... benim üslübüm sert olabilir ancak hakaret etmedim... Saygıyı nasıl tanımlıyorsun bilmiyorum... Ama senin tanımınla benden saygı görmeyeceğin kesin...

bu arada Hayır, YETERİNCE araştırmamışsın
    Kaba saba tarzınla ve kendi özelliklerini belli ettiğin hakaretlerinle cevap verilmeye bile değmezsin.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: audio View Post
      Hala videoyu seyretmediğin belli oluyor arkadaşım... Benim ne demek istediğimi anladığını zannetmiom... Bunun tartışılacak bir durum olmadığını ifade ediyorum... Bu konuda doktorlar yeterince açıklama yapıyorlar ancak maalesef Türk milleti olarak dinlemeyi sevmeyen, araştırmayı yapmadan yorum yapmayı sevenlerdeniz... Benim kızdığım nokta bu...

Şimdi sen eğer araştırma yapmış olsaydın yorum yapacağını zannetmiom...

adminden rica ediyorum bu forum konusunu kilitlesin arkadaşın sorunlarının ötesine çıktık...
      Bende en çok kilitlensin lafına takılıyorum içinden çıkamayınca insan düşüncesine psikolojisine zincir vurmak hiç yakışmıyor günümüz insanına.
      I'm fine. I'm just not happy.
      G.House

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: joseraul View Post
        Bende en çok kilitlensin lafına takılıyorum içinden çıkamayınca insan düşüncesine psikolojisine zincir vurmak hiç yakışmıyor günümüz insanına.
        haklısın ama farklı görüşlere tahammül edemeyen insanların çıldırışını izlemekten iyi bence..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
          Bir erkeğin kızlarla birlikte olması konusunda tedaviye yönlendirmenle aynı şey olarak değerlendirmen "bence" alakasız oldu.

Sonuçta yaratılış gereği cinsiyetlerimiz var.. ve cinsellikte bu yaratılışın bir parçası..
          İnsanların farklı eğilimleri olabilir, bunu yaşamasına kimse karışamaz ama insanların zamanla tercih ettikleri kendilerini buldukları bir durum olduğunu düşünmüyorum. Çünkü zaten yaratılıştan gelen doğal bir durum söz konusu.. senin dediğin gibi olsaydı iki cinsiyetli olarak doğardık hepimiz sonradan kendimizi bulur birisinden vazgeçerdik..
          Bunu sertçe eleştirmek yada sapıklık olarak değerlendirmek bağnazlık evet ama bunun erkek-kadın birlikteliği kadar doğal bir durum olduğunu iddia etmeyi de fazla uçuk bir görüş olarak buluyorum. --- Bunlar benim görüşlerim-kesin gerçekler olduklarını iddia etmiyorum-----

Sizin de bunu kendiniz yaşarken özgürlük beklemeniz çok haklı bir istek ama başkalarının bu konuda farklı görüşlerine bu kadar sert bir şekilde karşı çıkmak ta bir o kadar tezat bir durum.
          Bir kişi bu durumun hatalı bir eğilim olduğunu da düşünebilir, bu düşünce özgürlüğü, burda sizin özgürlüğünüz size karışmamaları ve yargılamamaları yani saygı duyma kısmında yatıyor ama sen bir insanı farklı düşüncesinden dolayı eleştirirsen sende onun düşünce özgürlüğünü kısıtlamaya çalışmış oluyorsun.
          Arkadaşım ben açıklayayım söyle tabiki bunu bilim değerlendirecek bilimde zaman içinde karar verecek hatalarda yapacak yanlız şu var yaratılış gereği yaratılış diye bir şey yok. Sadece canlılığın oluşumu abiyogenez mustayon canlıların türleşmesi vs konuları ve bunları araştıran bilim var.

Bilim bugüne kadar dinsel mitlerde anlatılan yaratılış felsefesine dair en ufak bir kanıt buylamamıştır. Dolayısıyla bir soru zaten tanrı insanı çift olarak erkek dişi diye yaratmış diye başlarsan cevabı bulmam imkansız.
          G.House

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
            haklısın ama farklı görüşlere tahammül edemeyen insanların çıldırışını izlemekten iyi bence..
            O kadarda kızma biraz empati yapmaya çalışın, insanlar kimlikleri dolayısıyla bazen baskı gördüklerinde etiketlendiklerinde sinirleri psikolojileri bozulabilir.
            G.House

Yorum

İşleniyor...
            X