Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikiyatristlere Güvensizlik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Psikiyatristlere Güvensizlik

Psikolojik hastalık neden benim başıma geliyor?

diğer insanların davranışları yüzünden

hastanede psikiyatri kliniğinde çözüm aramaya çalışmam ne de

saçmalık ve ben şimdiye kadar çok ilaç kullandım hepsi bana çok daha fazla zarar verdi yan etkileri çok çok fazla

ben yaklaşık 4 sene sözde bipolar tedavisi gördüm bipolar olduğumdan bile şüpheliyim zaten

yanlış teşhis de olabilir

hem beni hasta edenlerden hem de bana bu saçmasapan ilaçları yazarak başından savmaya çalışan

doktorlardan NEFRET ediyorum !!!

düşünün bakalım abuk subuk ilaçlar kullanıp mallaşmak çok mu hoşunuza gidiyor

resmen kandırılıyoruz

doktorlara güvenip de çeşit çeşit ilaçlar kullanıp daha fazla zarara uğramak denen bir olay var

onlar iyileştirmek yerine bence daha çok hasta ediyorlar rastgele ilaç yazarak hastaları başlarından

savıyorlar insan hayatı hiç önemli değil yani senin ne yaşadığının ne önemi

var istersen intihar et ya da beyninden ol kimsenin umrunda olmaz!!!

psikiyatristlerden çare beklemeyin ve onlara asla güvenmeyin

eğer beyniniz ve bedeniniz sizin için değerliyse tavsiye ettikleri ilaçları asla düşünmeden kullanmayın

mümkünse hiç kullanmayın
    Last edited by * Trip; 23-11-2012, 01:42 PM.

evet doktorlar kötüdür ama ilaçlar iyidir.
    önemli olan hangi ilacın ya da ilaçların size iyi geldiğini saptamak. bunu da en iyi siz kendiniz yapabilirsiniz.
    doktorlar size bir sürü ilaç yazar ama o ilaçlardan hangisinin size iyi geldiğini ancak siz bilirsiniz.

Yorum

hayır bence iyi ilaç yok çünkü yan etkileri fazla özellikle çalışan işe gitmek zorunda olan kişiler için maalesef yok

Yorum

İlaçla tedavi en etkili yöntem diye biliyorum, daha geçen aylarda egede bir üniversitede depresyon ilaçlarının beynin kimyasını düzelttiği kanıtlandı yani laf olsun diye çıkmıyor ilaçlar. Doktorlar hangi ilacın bize iyi geleceğini bilemezler deneme yanılma yöntemiyle doğru ilacı bulacaklar.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

hayır ben şahsen beyin kimyam daha çok bozulmuş gibi hissediyorum

dün diazem iğne vuruldum

öyle pişman oldum ki anlatamam şimdiye kadar kullandığım ilaçları da keşke hiç kullanmasaymışım

bugün abilify 5 mg aldım ama neredeyse bayılıyorum nedir bu yani moralim bozuk

Yorum

İlaca alışma süresinir geçmen lazım ayrıca her ilaç her insana iyi gelmez.
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
              İlaçla tedavi en etkili yöntem diye biliyorum, daha geçen aylarda egede bir üniversitede depresyon ilaçlarının beynin kimyasını düzelttiği kanıtlandı yani laf olsun diye çıkmıyor ilaçlar. Doktorlar hangi ilacın bize iyi geleceğini bilemezler deneme yanılma yöntemiyle doğru ilacı bulacaklar.
              ben ilaçları kötülemekten ziyade bu ilaçları hastasına 10 dk içinde hiç düşünmeden yazıp gönderen doktorlardan nefret ediyorum dedim

ben denek değilim asla yazdırdığım son ilacı da kullanmamaya karar verdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: * Trip View Post
                ben ilaçları kötülemekten ziyade bu ilaçları hastasına 10 dk içinde hiç düşünmeden yazıp gönderen doktorlardan nefret ediyorum dedim

ben denek değilim asla yazdırdığım son ilacı da kullanmamaya karar verdim
                Bence doktora gelen hastaların %80i için 10dklık dinleme yeterlidir. Hangi ilacın sana iyi geldiğini denemeden bilemezsinki.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

İlaca alışma süresinir geçmen lazım ayrıca her ilaç her insana iyi gelmez.
                  onun farkındayım 6 senedir sürekli ilaç kullandım değiştirdim de biri bile iyi gelmedi diyorum iyi gelen ilaç yok diyorum kalıcı zararlar

veriyor örneğin akineton,zyprexa,rexapin tabi kişiye göre değişir ama özellikle şişmanlama vs kas gevşemesi yaptığı için beynin konuşma

merkezini de etkilediğinden iyileştirmek yerine daha çok hasta etti beni.. ilaç kullanmadan önce iyi düşünmek gerekir araştırmak gerekir

Yorum

Bence doktora gelen hastaların %80i için 10dklık dinleme yeterlidir. Hangi ilacın sana iyi geldiğini denemeden bilemezsinki.
                    denemeden bilemezsin ?

dene dene nereyee kadar gidecek kimyasal sonuçta bunlar 10 dk dinleme yeterli değildir bence insan hayatı ve

beyni o kadar basit mi

Yorum

eskiden ben de sizin gibi düşünürdüm son zamanlarda ise tam tersi ne ilaç kullanırım ne doktora giderim

gidiyorum gittiğime bin pişman eve dönüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
                        ilacı savunan arkadaşlar,,,

o ilacı sürekli kullanamazsınızki....
                        Sürekli kullanmayacaksınki... Depresyon, sf, okb gibi hastalıklarda ilaç kullanırken yani iyi durumdayken davranışlarımızı düşüncelerimizi yaşam biçimi haline getirip ilacı bırakacağız.
                        Trip ben de 7-8 yıldır ilaç kullanıyorum düzenli kullandığım sadece iki ilaç var biri cipralex diğeri anafranil ve bana iyi gelen sadece bu iki ilaç, diğerlerini düzenli kullansaydım belki onlar da iyi gelecekti. Cipralexi ve anafranili bıraktıktan sonra neden kötü oldum çünkü bilinçsizce kullanmıştım o anki olumlu düşüncelerimi benimseyemedim, kişiliğimle özdeşleştiremedim böyle olunca ilacı bırakınca tekrar eski halime döndüm. İlaç kullanmaktan hiç hoşlanmıyorum emin olabilirsiniz ama ilaçsız sinirlerime hakim olamıyorum ve depresif bir halde oluyorum buyüzden tekrar ilaca başladım.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

butun ilaclarin recetesiz olmasi lazim. vucut benim vucudum ne kullanacagimdan size ne. kendi kendimi tedavi etmek istiyorum ben ama yok illa ilaclari doktor yazcak. bu benim ozgurlumu kisitlamaktir. yaziklar olsun.

Yorum

evet cipralex ben de kullandım ama arkadaşlar

bana iyi gelen ilaç yok ki o ilacı kullanırkenki halimi yaşam biçimi getireyim

durmaksızın ağlayasım var sürekli ağlayasım geliyor

ilaç aldım tüm kaslarım gevşedi kolumu kaldıramıyordum bayılmak üzereydim bugün ben bu halimden nasıl kurtulayım bilemiyorum

Yorum

ben 1 sene ilaçları bıraktım hiç çok zor durumda kalmadım son zamanlar kötüyüm ilaca başlamaya çalışıyorum ama ne bünyem kabul ediyor

ne de benim doktora ve yazdığı ilaca güvenim var çaresizlik denen budur herhalde.

Yorum

İşleniyor...
                              X