Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikiyatristlere Güvensizlik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

doktorlara pek güvenmiyorum ama ilaçlara güveniyorum. doktorları da genellememek lazım tabi.
    ilaçları da kullananları genellememek lazım. herşeyi ilaçlardan bekleyenler fayda göremezler..

Yorum

bu sorularına cevap sakın öyle olumsuz olaylar kurgulama ,son derece pozitif düşünmeye çalış,

kurgulayacaksan annenle güzel bir hayat düşün , asla kendini o kadar fazla da kaptırma yani düşüncelerine hakim olmaya çalış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: * Trip View Post

Psikolojik hastalık neden benim başıma geliyor?

diğer insanların davranışları yüzünden

hastanede psikiyatri kliniğinde çözüm aramaya çalışmam ne de

saçmalık ve ben şimdiye kadar çok ilaç kullandım hepsi bana çok daha fazla zarar verdi yan etkileri çok çok fazla

ben yaklaşık 4 sene sözde bipolar tedavisi gördüm bipolar olduğumdan bile şüpheliyim zaten

yanlış teşhis de olabilir

hem beni hasta edenlerden hem de bana bu saçmasapan ilaçları yazarak başından savmaya çalışan

doktorlardan NEFRET ediyorum !!!

düşünün bakalım abuk subuk ilaçlar kullanıp mallaşmak çok mu hoşunuza gidiyor

resmen kandırılıyoruz

doktorlara güvenip de çeşit çeşit ilaçlar kullanıp daha fazla zarara uğramak denen bir olay var

onlar iyileştirmek yerine bence daha çok hasta ediyorlar rastgele ilaç yazarak hastaları başlarından

savıyorlar insan hayatı hiç önemli değil yani senin ne yaşadığının ne önemi

var istersen intihar et ya da beyninden ol kimsenin umrunda olmaz!!!

psikiyatristlerden çare beklemeyin ve onlara asla güvenmeyin

eğer beyniniz ve bedeniniz sizin için değerliyse tavsiye ettikleri ilaçları asla düşünmeden kullanmayın

mümkünse hiç kullanmayın

+1

böyle soyut bir konudan rahat para kazanmak için iyi yere tezgah açmış doktorlar ve ilaç şirketleri, elini veren kolunu kaptırıyor, psikiyatriste gidip elinde reçeteyle çıkmayan biri olmuş mudur çok merak ediyorum.

Yorum

kendim eczaneden ilac alıyorum.

Yorum

Ben de psikiyatristle gıcık oluyorum. Biraz dinleyip bir sürü ilaç deniyorlar. İlaçlar çare olsaydı 96 senesinden beri ilaç kullanıyorum biraz olsun düzelirdim. Ama başkada çare de yok ilaçlar dışında en azından bilimsel dayanakları var. Bazen hiç içmeseymiydim diyorum ama korkuyorum da...

Yorum

güvensizlik haricinde bide ücret olayı var...psikologa gitmeyi düşündüm arayıp seans ücretini sordum...1,5 saate 230 lira dedi...yuhh...
              haftada 1 seans gitsem ben biterim zaten...

Yorum

evet dogru dedigin trip ama ben bunu kendi psikiyatristime dedim ilaclar sen neysen onu ortaya cikartir senin mizacin neyse onu dedi eger mizacini duzeltmek istersen psikologla konusabilirsin dedi ve evet psikologlarin seansi cok yuksek para istiyorlar durumu cok iyi olmayanlar icin zor ben paxera ve paxil kullaniyorum teshisim karisik anksiyete ve depresif bozukluk paxilin bana iyi geldigini dusunmuyorum paxera daha iyi geldi ama bu hastaligim yuzunden cok zayifladim ve kilo alamiyorum paxera cok kilo aldirir diyorlar ama bana aldirma psikiyatristimde sende kilo aldirici etkisini gostermiyor dedi acaba varmi baska kilo aldiran ve cok uyutmayan bana uygun ilac

Yorum

Bende cok zor zaman atlatmis bir insanim, psikologa gittim, anlattim anlattim anlattim, baktim kadin beni
                  dinleyecegine sürekli gözü saatte, o gün dedimki, bana care sadece kendimde..ilacta yazmisti, ama
                  icindekileri ve zararlarini okuyunca kullanmaya hic baslamadim bile, kendime oyalanacak bambaska seyler
                  aradim buldum ve düzeldim..elhamdülillah, ilaclar bi ise yaramiyor demiyorum cünkü kullanmadim, ama
                  bir insan düzelmek istiyorsa ilk basta icindekiyle savasmasi gerek bence. Ben iyi olucam ve bu
                  gidishati degistiricem diyebilmek ve icrata baslamak lazim bence..
                  Gecmis olsun, darisi basiniza..

Yorum

230tl yi oraya verecegine tatile cık daha iyi gelir
                    push push. you. can do it!

Yorum

iyileşmek için mümkün olan yolları denemek yerinde olanı... ne ilaca bağımlı kalınmalı ne tedaviyi reddetmeli nede madde ve alkol bağımlılığına yönelmeli... sabır ve sebat ile uzun süren bir süreç sonunda meyvalarını toplayabiliriz ancak.

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
                      X