mrb arkadaşlar kaldığım yurtta bi baş belam var kız manyağın teki çıktı hiç bişeyini tek başına yapamıo güya gittiği her yere yanına birisini istio iki kat aşağı inerken bile tek inemio ilk zamanlarda ne mal olduğunu anlamadığım için kızla aram iidi tabi o arada kız da bnm hayır diyememe özelliğimi fark etti sürekli gideceği her yere yanına beni de istio kafyı yedirecek kadar inatçı yok desen bile ısrar edio en küçük alakasız bi şeyde bile küsüp gidio sonra bi bakıosun kendi kendine barışmış gelio hem aynı yurttayım hem aynı sınftayım ama ne yapsam kurtulamıorum sırf o kız yüzünden ne şehre ne de yurda alışabildim üstelik onun yüzünden olur olmaz her şeye sinirlenip kendime de zarar vermeye başladım vee konuştuğu zaman da makineli tüfek gibi attırıo konuşmasam bile ne apıyor ediyor yine yanıma gelioyor ya bidiğiniz yapıştı arkadaşlar kimseyle küsmek istemiorum uzaklaşsa yeter ama bi türlü gitmio ya lüttttttfen bi akıl verin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bi baş belam var
Collapse
X
-
hacım yapma böyle, mücadele etmeli onu düzeltmeli halka kazandırmalı, durmak yok yola devam... Biraz siyasete kaydı gibi ama idare et.Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24hacı kız ondan kurtulmak istiyor
)) onu düzeltmeye kalkarsa ,, ooooo ne hale düşer,,,
Her şey güzel olacak...
Yorum
-
kiza sert bir sekilde cikisman gerekiyor aksi halde kiz seni birakmayacaktir. ama sen sert bir sekilde biraz zor cikisirsin. cikissan bile miymiy cikisirsin buuk ihtimalle, bu da ise yaramaz. sinirli oldugun bir anda cikis o zaman sert bir sekilde.cikisabilirsin, ofkeli anlari kullanabilmeyi bilmek lazim.
Yorum
-
bizim yurda da 2 kız gelmişti dişçilik 1. sınıf. bir tanesi hayır diyemiyordu kendisi de söylüyordu ben hayır diyemem diyeOrjinal yazı sahibi: rosebahar View Postmrb arkadaşlar kaldığım yurtta bi baş belam var kız manyağın teki çıktı hiç bişeyini tek başına yapamıo güya gittiği her yere yanına birisini istio iki kat aşağı inerken bile tek inemio ilk zamanlarda ne mal olduğunu anlamadığım için kızla aram iidi tabi o arada kız da bnm hayır diyememe özelliğimi fark etti sürekli gideceği her yere yanına beni de istio kafyı yedirecek kadar inatçı yok desen bile ısrar edio en küçük alakasız bi şeyde bile küsüp gidio sonra bi bakıosun kendi kendine barışmış gelio hem aynı yurttayım hem aynı sınftayım ama ne yapsam kurtulamıorum sırf o kız yüzünden ne şehre ne de yurda alışabildim üstelik onun yüzünden olur olmaz her şeye sinirlenip kendime de zarar vermeye başladım vee konuştuğu zaman da makineli tüfek gibi attırıo konuşmasam bile ne apıyor ediyor yine yanıma gelioyor ya bidiğiniz yapıştı arkadaşlar kimseyle küsmek istemiorum uzaklaşsa yeter ama bi türlü gitmio ya lüttttttfen bi akıl verin
2. kız da yarım dönem musallat oldu buna. bi keresinde ikisi alçı yontup diş yapıyorlar, hayır diyemeyen kız kendi alçısını kırdı yanlışlıkla, baya bi emeği boşa gitti filan 2. kız bunu yarım saat azarladı, hayır bi de kendi alçısı yani
) fazla üstüme gelmiyo musun diye sorunca da "ama tatlım ben seni düşünüyorum şimdi baştan yapmak zorunda kalcaksın seni düşünmesem önemsemez banane der geçerdim dedi." bu bir anlık yumuşaklığın üstüne yine azarlamaya devam etti
) neyse işte sonunda uzaklaştı o kızdan da sonra bir baktık aslında neşeli, muhabbet bi kızmış sadece yumuşak bi insan olduğu için kimseyi kıramıyor, ama o kızla yakın olmaya devam etseydi kendisi olamadan ezik ezik dolaşacaktı boş yere. yani kurtul gitsin.
Yorum
-
katılıyorum çok ağır yük yapma kendine ne olursa olsun insanın önce kendisiOrjinal yazı sahibi: fincan View Postbizim yurda da 2 kız gelmişti dişçilik 1. sınıf. bir tanesi hayır diyemiyordu kendisi de söylüyordu ben hayır diyemem diye
2. kız da yarım dönem musallat oldu buna. bi keresinde ikisi alçı yontup diş yapıyorlar, hayır diyemeyen kız kendi alçısını kırdı yanlışlıkla, baya bi emeği boşa gitti filan 2. kız bunu yarım saat azarladı, hayır bi de kendi alçısı yani
) fazla üstüme gelmiyo musun diye sorunca da "ama tatlım ben seni düşünüyorum şimdi baştan yapmak zorunda kalcaksın seni düşünmesem önemsemez banane der geçerdim dedi." bu bir anlık yumuşaklığın üstüne yine azarlamaya devam etti
) neyse işte sonunda uzaklaştı o kızdan da sonra bir baktık aslında neşeli, muhabbet bi kızmış sadece yumuşak bi insan olduğu için kimseyi kıramıyor, ama o kızla yakın olmaya devam etseydi kendisi olamadan ezik ezik dolaşacaktı boş yere. yani kurtul gitsin.
Yorum
-
aslında haklısınız bi başkası için kendini bu kadar kasmaya değmez ama elimde olan bişey değil gibi neden bilmiorum bugün küstü galiba bana üstelik aptal ötesi bi sebep ve suçlu olan yine kendisi kendi bencilliği yüzünden ama bn bi insanla sürekli aynı ortamda bulunup nası küs durucam onu da bilmiorum çok geriliorum nerden çıktı ki karşıma yurt değiştirmeyi bile düşünüorum şu anyaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine.:RpS_wink:
Yorum

Yorum