Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşıklar! Gelin sadece yazalım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşıklar! Gelin sadece yazalım...

Saat gece yarısını geçti. sigaramı yakıp hasreti solumaya başladım gene.

Yazmayı 6 ay önce bırakmıştım. Beni derin bir melankoliaya itiyor diye. 10 gün önce de doktora gidip uzun uzun seni anlattım. depresyon dedi. lustral yazdı. kullanmaya başladım. sen içimden usul usul çıkmaya başladın. aslında hiç çıkmadın ama nasıl derler sana dair derin düşünceler dağılmaya başladı kafamda. 10 gün oldu ve ben hala eski benim. evet yazıyorum. şiir misali alt alta yazıyorum hedolarımı, zevklerimi. cinsellikle dalga geçiyorum. seninle ve senin bazı hemcinslerinle dalga geçiyorum. geçiyordum. şu an bakıyorum da sadece debeleniyorum. evet sadece debeleniyorum. sadece rol yapıyorum. kendimi kandırıyorum. olmuyor işte. senden kurtulmam imkansız. imkansız! kader! kader!...

kimseye kızamıyorum. kızma hakkımda yok. seviyorum işte. karşılık ver ya da verme. içimde ki şüpheler beni yiyip bitirecek olsa da bir gün depresyonda dönülmez bir düzlüğe girecek olsam da devam ediyorum. etmek zorundayım. edeceğim.

saat gece yarısını geçti ve sana ulaşmak için bir dize arıyorum.

''sevgiliden ayrılmak bir iman teslimiyetidir belkide''

lustrala devam

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

sevgiliden ayrılma durumunda beni ilaç da kesmiyor. en az 6 ay geçmesi lazım.

Yorum

ayrılmak için önce bir araya gelmek gerekir. değil mi?

vay vay. arkadaşlar. nasıl? lütfen yardım edin. nasıl silinr ki biri kalpten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: narsistik harakiri View Post
          ayrılmak için önce bir araya gelmek gerekir. değil mi?

vay vay. arkadaşlar. nasıl? lütfen yardım edin. nasıl silinr ki biri kalpten.
          seviyorsan silinmez ....
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

öyle. peki ya silmek istersen. gerçekten istersen hani. öylesine değil. ve o kişi senden gerçekten nefret ediyorsa. hatta nefret bile etmiyorsa. iplemiyorsa bile yani.

Yorum

öyle. peki ya silmek istersen. gerçekten istersen hani. öylesine değil. ve o kişi senden gerçekten nefret ediyorsa. hatta nefret bile etmiyorsa. iplemiyorsa bile yani.
              Ancak silmek istersen silebilirsin.

Yorum

4 yıldır seviyorum. defalarca denedim. ama olmuyor silemiyorum. real bir öneriye ihtiyacım var.

ve aslında sebebini merak ediyorum. ısrar etmemin sebebi hakkında?

Yorum

ne diyebilirim ki. 4 yıllık sürecin 2 yılını ondan uzakta geçirdim. ve bu 2 yılda bir daha onu görebileceğimi asla düşünemezdim. o halde bile devam ediyordum. haklısın belkide. ama işte. zor!

Yorum

aklınla kalbin arasında ki koordinasyonu sağlayamıyorsun duygusal bağlamda kalmışsın... aklına şans ver birazda, kalbini devreden çıkart, bu işlerle aklın uğraşsın dostum bak zamanla seni nasıl kör kuyulardan çıkartıyor metin ol

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

unutmak kalkple midir peki yoksa akılla mı?

Yorum

unutmak kalkple midir peki yoksa akılla mı?
                        unutmak yoktur dostum önceliklerin arasından çıkarmak vardır.... harddiskinde depolanır o illaki bir şeylerde onu hatırlarsın ama önceliklerin içinde yoksa mühim değildir, aklına gelir geçer gider... önceliklerini değiştir.

KuzuZade

Yorum

önceliklerimi değiştirmem ne derece mümkün bilmiyorum. denedim. hatta bir zaman 10-15 gün en asgari hissettim. sonra bir şey oldu. buum! yani reset. restart.

Yorum

bu arada çıkmalıyım. cevap yazan arkadaşlara topyekün teşekkürler. yarın bir şeyler daha yazılırsa okur cevap yazarım.

iyi geceler herkese.

Yorum

önceliklerimi değiştirmem ne derece mümkün bilmiyorum. denedim. hatta bir zaman 10-15 gün en asgari hissettim. sonra bir şey oldu. buum! yani reset. restart.
                              hayatı hep tekerrürle yaşarız biliyormusun , bugün dünün tıpatıp aynısı olmasa da benzeridir. dünde bir önceki günlerin vs. normale dönmek istiyorsan olmak istediğin durumları yaşamaya çalış beş yıl öncesinde nasıl biriydin onu hayal et, kendini o haline getir şarj et, gününü öyle yaşamaya çalış . zorlanacaksın ama bunun üstünde ısrarcı olursan bir zaman sonra normale dönersin...

KuzuZade

Yorum

İşleniyor...
                              X