Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşıklar! Gelin sadece yazalım...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Bir aşkı ancak başka bir aşk söndürebilir.. Mesela bak bu forumda fazla havalarda olduğu için beynine oksijen gitmeyen bir hatun var o'na aşık olabilirsin (:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: narsistik harakiri View Post
      Saat gece yarısını geçti. sigaramı yakıp hasreti solumaya başladım gene.

Yazmayı 6 ay önce bırakmıştım. Beni derin bir melankoliaya itiyor diye. 10 gün önce de doktora gidip uzun uzun seni anlattım. depresyon dedi. lustral yazdı. kullanmaya başladım. sen içimden usul usul çıkmaya başladın. aslında hiç çıkmadın ama nasıl derler sana dair derin düşünceler dağılmaya başladı kafamda. 10 gün oldu ve ben hala eski benim. evet yazıyorum. şiir misali alt alta yazıyorum hedolarımı, zevklerimi. cinsellikle dalga geçiyorum. seninle ve senin bazı hemcinslerinle dalga geçiyorum. geçiyordum. şu an bakıyorum da sadece debeleniyorum. evet sadece debeleniyorum. sadece rol yapıyorum. kendimi kandırıyorum. olmuyor işte. senden kurtulmam imkansız. imkansız! kader! kader!...

kimseye kızamıyorum. kızma hakkımda yok. seviyorum işte. karşılık ver ya da verme. içimde ki şüpheler beni yiyip bitirecek olsa da bir gün depresyonda dönülmez bir düzlüğe girecek olsam da devam ediyorum. etmek zorundayım. edeceğim.

saat gece yarısını geçti ve sana ulaşmak için bir dize arıyorum.

''sevgiliden ayrılmak bir iman teslimiyetidir belkide''
      Kısa ama roman tadında bir yazı. Yazma hususunda kabiliyetlisin. Lakin yazının "cinsellikle dalga geçiyorum" kısmı hikaye. Bu kısım dışında roman tadı var ama bu kısım hikaye. Bu ülkede yaşıyorsan ve erkek cinsiyetindeysen cinsellikle asla dalga geçemezsin. Ama yine bu ülkede yaşıyorsan ve dişi cinsiyetindeysen evet cinsellikle dalga geçmen veya cinsellikten nefret etmen gayet doğaldır.

Aşıklar gelin yazalım kısmına gelince; bugüne kadar 6 kız sevdim. Köpekler gibi sevdim. Ve ikisine de gittim açıldım ama o ikisi köpekler gibi ezdiler beni. Hee sonra anladım ki; açılmamak gerekiyormuş hatta aşık olmamak gerekiyormuş. Bak bana 28 yaşındayım çevreme bakıyorum ve beğendiğim kızları ulaşılmaz olarak görüyorum. Onlara ulaşamayacağımı adım gibi biliyorum ama dediğim gibi gerçekleri kabul ettim artık; gerçekler; asla açılma, asla aşık olma.

Evlenmiyorum bu arada. Evliliğide kesinlikle sildim. 28 yaşıma kadar evlenmediysem bu saatten sonra zaten istemem evlenmeyi, aşkı, meşki, sevgiliyi...

Yorum

günaydın herkese. arkadaşlar yazdıklarınızı okduum karışık cevap vereyim.

bade 18 yaşındayım. 4 senedir bu aşkı yaşıyorum.

beyza'de dediğim gibi 4 senedir bu aşkı yaşıyorum. onun içimde bulunmadığı zamanlar taa 14-15 li yaşlara götrüyor beni. yaşım daha kemal bile değildi. düşünüyorumda şu 18 yıllık hayatımda ki en büyük etken sevgili.

insani senin de yazdıklarını okudum dostum. senin geçmişini yaşıyorum belkide. ne diyebilirim ki! sana tavsiyede bulunmak benim haddime değil.

he birde cinsellikle dalga geçiyorumla ilgili; örnek bir şiirim.

şimdi adamım
        ayarı değiştirdim
        kafa yormayı ve düşünmeyi bıraktım
        anlamı araladım. pragmatik bir nokta buldum
        irdeledim. depresyona giden bir patika.
        sisli bir hava.
        yorgun bir beden

artık şiirde ki özeneyi değiştiriyorum
        şelale saçlı zayıf bir bedene bakıp eriyorum
        gökyüzünün mavisini çaldım
        onu uyutacağım sıvıyı kamufle etmek için kullandım
        iç güzelim. bak micheal jacks bile öldü.
        halbu ki hep tek bir maşuğunun olduğunu iddia ederdi.

burada sevgiliyle dalga geçme çabam var. ve aslında hala nefret ve aşkı şiddetle yaşadığımı iddia ediyorum.

sadece kurtulmam lazım. ama işte.
        Last edited by narsistik harakiri; 02-12-2012, 12:25 PM.

Yorum

kafani mesgul etmelisin. suriyeye git mesela catisma olan bolgelerde bi ev kirala yasa ya da afrikanin aclikla mucadele eden bir koyunde bir eve yerles buna benzer seyler kafani dagitir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
            kafani mesgul etmelisin. suriyeye git mesela catisma olan bolgelerde bi ev kirala yasa ya da afrikanin aclikla mucadele eden bir koyunde bir eve yerles buna benzer seyler kafani dagitir..
            ben denedim faydası olmadı, yan etkileri çok daha fazla oldu.. ayrıca arkadaşı yanlış yönlendirme, doktor kontrolü olmadan kafayı dağıtmak çok tehlikelidir!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
              ben denedim faydası olmadı, yan etkileri çok daha fazla oldu.. ayrıca arkadaşı yanlış yönlendirme, doktor kontrolü olmadan kafayı dağıtmak çok tehlikelidir!
              oylesine denemissindir. insan once karnini doyurmak ister guvenli bir ortamda olmak ister karni ac olan birinin sevgili durumunu dusunmesi olmaz. sen oylesine kafayi dagitmissindir ki zaten bir insan kendini caresiz ve aci durumlara sokmak istemez yani sen oylesine kafa dagitmaya calismissindir.o yuzden ise yaramamistir. ayrica ben dusuncemi soyluyorum arkadasimiz kendi akil.suzgecinden gecirecektir yani hemen dedigimi uygulamayacaktir ozgur insanlariz sonucta. madam derinn.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                oylesine denemissindir. insan once karnini doyurmak ister guvenli bir ortamda olmak ister karni ac olan birinin sevgili durumunu dusunmesi olmaz. sen oylesine kafayi dagitmissindir ki zaten bir insan kendini caresiz ve aci durumlara sokmak istemez yani sen oylesine kafa dagitmaya calismissindir.o yuzden ise yaramamistir. ayrica ben dusuncemi soyluyorum arkadasimiz kendi akil.suzgecinden gecirecektir yani hemen dedigimi uygulamayacaktir ozgur insanlariz sonucta. madam derinn.
                inan bana bay kedi, açken ve çok daha derin çaresizlikler içinde iken bile sevgili durumlarını düşünebilen nice insanlar gördü bu gözler.. bence doktor kontrolünde aşık olunmalı ve doktor kontrolünde ayrılınmalı.. çünkü doz ayarlaması çok önemli, aniden kesildiğinde boşluğa adım atma, baş dönmesi, beyinde elektriklenme ve forumlara duygu yüklü yazılar yazıp çare arama gibi yan etkileri olabiliyormuş.. çok ciddi bir konu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
                  inan bana bay kedi, açken ve çok daha derin çaresizlikler içinde iken bile sevgili durumlarını düşünebilen nice insanlar gördü bu gözler.. bence doktor kontrolünde aşık olunmalı ve doktor kontrolünde ayrılınmalı.. çünkü doz ayarlaması çok önemli, aniden kesildiğinde boşluğa adım atma, baş dönmesi, beyinde elektriklenme ve forumlara duygu yüklü yazılar yazıp çare arama gibi yan etkileri olabiliyormuş.. çok ciddi bir konu.
                  ben maddi durumu dusuk kisiler sevgiliyi pek dusunmez demiyorum, gercekten yiyecek bir sey bulamayan acliktan olme ihtimali bulunan kisileri kastetmek istemistim. neyse aclik konusunu salla.....ask konusuna gelince haklisin bu yuzden ben kadinlarin tumunun marsa gonderilmesi taraftariyim.

Yorum

Sevdiğim kızla çok iyi bir arkadaşlığımız var ve ben bu kızla arkadaşlığımız bozulur diye konuşmaya korkuyorum.Ben onu deliler gibi seviyorum onun arkadaş olarakta olsa yanımda olması beni çok mutlu ediyor.Ondan dolayı riske de giremiyorum.İkilemdeyim açıkçası.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
                      Sevdiğim kızla çok iyi bir arkadaşlığımız var ve ben bu kızla arkadaşlığımız bozulur diye konuşmaya korkuyorum.Ben onu deliler gibi seviyorum onun arkadaş olarakta olsa yanımda olması beni çok mutlu ediyor.Ondan dolayı riske de giremiyorum.İkilemdeyim açıkçası.
                      abi neden kendinize acı çektiriyorsunuz ki , o kız her hangi bir nedenle senden uzak kalması gerekirse ne hale gelebileceğini de biliyorsun ... onun için tedbirli yaklaşıp duygularına bir düzen vermelisin...

KuzuZade
                      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
                        seni seviyorum falan filan de ne oluyorsa olsun. olan olsun. ve sonra yasam ve zaman bu aninin uzerine cok baska yasantilar cikarir karsina ve yasamin surup gider boylece.

Yorum

Aşk acısı denen o lanet duyguyu iyi bilirim, maalesef tek ilacı zamandır...

Onunlayken elin yüzün bata bata midye yemek bile sana dünyadaki en büyük zevklerden biridir ama o olmadan ne yaparsan yap hep bir şeylerin eksik kaldığını hissedersin. Onun sende ne büyük yer kaplandığını ayrıldıktan sonra anlarsın ve bunun için kendine çok kızarsın. Artık o gemi senin limanından kalkmıştır...

Gemi yakındayken belki durur, geri döner, bozulur diye umutlanırsın. Gemi uzaklaştıkça, limanının boş kalmasının aslında seni ne kadar üzdüğünü fark edersin. Bu arada gemi git gide uzaklaşır ve gemi küçüldükçe, artık onu tamamen kaybettiğini anlarsın. Arkasından baktıkça hüzünlenirsin. Bu sırada birileri yanına gelip başka gemilerin geleceğini söyleyerek seni teselli etmeye çalışırlar ama sen onları duymazsın bile...

Başka gemi gelse ne olacaktır ki? Sen o geminin rengini, şeklini, içini, her şeyini ezberlemişsindir. Yeni bir gemiyi limanına yaklaştırmak ne kolay mı olacaktır sanki?.. Onca emek harcadığın gemin, artık yoktur ve durduramıyorsundur. Bir süre sonra o gemi o kadar uzaklaşır ki, bağırsan bile duyamaz artık. Git gide onu, sadece bir silüet olarak görmeye başlarsın ve sonunda o da yok olup gider...

Kim bilir hangi limana yanaşacaktır, yanaştığı limandaki kaptan onu senin kadar sevip koruyabilecek midir?..

Başta söylediğim gibi, bu duygunun tek ilacı zamandır...

Yorum

aradan epey zaman geçti ama yinede her insanda onu arıyorum bundan nasıl vazgeçeki insan ilaçlarlamı sanmıyorum yalnızca anlık unuturur sonra yine aynı acı çekmiyorum ama yinede sevöekden vazgeçeçmiyorum insanın elinde diğil bu bence
                            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

geçmiyo,bitmiyo,sabah benimle uyanıyo,akşam benimle uyuyo,olmasada aldığım her nefeste,benden beter olsun inşallah.süründüğünü görünce mutlu oluyorum.bazen karşılaşıyoruz.kalbim yerinden çıkacak gibi çarpıyor.karşıma oturduğu zaman hiç konuşmuyorum.gözyaşlarım beni hiç dinlemiyo.10 larca kişinin içinde ağlamaya başlıyorum.kendimi bitirdim,onu bitiremedim.
                              Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı.....

Yorum

benim adım süperman gel benimle leydi
                                neye üflerken neyzen gözlerin nefesimi kesti
                                seni ilk görüşüm bir tür mantıksal paradokstu
                                rüya gibiydi aslında daha öte sanki bir aşk oku.

manik felan dönemimdeyim herhalde. )

Yorum

İşleniyor...
                                X