Duyuru

Collapse
No announcement yet.

neden mutlu olmak istemiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• neden mutlu olmak istemiyorum

Kendimi bildim bileli sürekli bir yalnızlık arayışı içerisindeyim nerede olursam olayım yalnız kalmak istiyorum. Arkadaşlarım bana şaka yaptıklarında onların kalplerini kırıyorum. Ortalıkta boş boş, yalnız gezmeyi seviyorum. Ailemi sevmiyorum, arkadaşlarımı sevmiyorum sadece yalnızlığımı seviyorum. Mutlu olmak istemiyorum ortalıkta boş boş gezmek beni mutlu etmiyor ama rahatlıyor. Yanımda birileri olunca onları bir kaşık suda boğasım geliyor, yalnızlığa kaçmak istiyorum. Söyleyin ne yapmalıyım...

sosyal fobin varsa insanların yanında rahat olamadığın için onlardan kaçıyor olabilirsin, bir doktora git.

Yorum

yapı meselesi sanırım bende de biraz var..

Yorum

yalnizligi sevmek baska bi sey kendini tamamen soyutlamak.baska.bi sey. muhtemelen sosyalfobi vardir. doktora git.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okanarslan20 View Post
          Kendimi bildim bileli sürekli bir yalnızlık arayışı içerisindeyim nerede olursam olayım yalnız kalmak istiyorum. Arkadaşlarım bana şaka yaptıklarında onların kalplerini kırıyorum. Ortalıkta boş boş, yalnız gezmeyi seviyorum. Ailemi sevmiyorum, arkadaşlarımı sevmiyorum sadece yalnızlığımı seviyorum. Mutlu olmak istemiyorum ortalıkta boş boş gezmek beni mutlu etmiyor ama rahatlıyor. Yanımda birileri olunca onları bir kaşık suda boğasım geliyor, yalnızlığa kaçmak istiyorum. Söyleyin ne yapmalıyım...
          çok iyiymiş bence ,halinde fazla bir problem yokmuş;yalnız kalmak,tenha yerler,sokaklarda,sahillerde gezmek,evde yalnız yasaşamak..vb bunlar herkezin harcı yapacağı şeyler değil...bende çok severim hemde yaşım ilerledikçe daha çok kendime çekilmeye başladım...
          sadece senin abartılı kısmın konuştuğun zman insanlarla öldürmek istemen felan..kardeşim konuş insancıkla,gül geç gitsin ufak insancık dertleriyle uğraşsın...
          sen rahatın bak yekten takıl

Yorum

bende çözemedim ama insan olarak arabesk bir yapımız var,mutluluğu kaydetmez kafamız üzülelim diye uğraşırız (bir arkadaşada söyledim bunu)

Yorum

İşleniyor...
            X