Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evli arkadaşlarım bana nisbet yapıyor ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Evli arkadaşlarım bana nisbet yapıyor ...

meraba arkadaşlar ;
    benim şöyel bir düşüncem var evli arkadaşlarımın bana nisbet yaptığını düşünüyorum .
    şöyleki yakın zamanda lisede bereber okuduğum arkadaşım manekn gibi çok güzel bir kızla nişanlanmış nişana beni çağırmıyor ama bana nisbet olsun diye nişan fotoğraflarını faceboka koyuyor.
    bir başka şeyde benim bekar kız arkadaşımın olmadığını bildikleri halde benim yanımda eşleriyle aşkım canım cicim diye konuşuyorlar çok canım sıkılıyr çok içerliyorum bunun gibi yüzlercesi var sizce ne edir bu durum ???

Öyle algılıyosan oyledır bazılarına alınganlık yapıyosundur buyuk ıhtımalle ama bazılarını da dogru algılıyosundur sonucta kac yıllık arkadasların ınsanlar mutluluklarını baskalarının eksık yonlerıne bakıp daha cok mutlu olurlar herkes ıcın gecerlı olmasa da cogu boyle yapıyor o yuzden hıc aldırma nasılsa bı sene sonra sen onlara nıspet yaparsın kavgalarını kıskanclık yaptıklarını gorunce sende o zmn eglenırsın yanında sevgililerinle =D

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pigettt View Post
      Öyle algılıyosan oyledır bazılarına alınganlık yapıyosundur buyuk ıhtımalle ama bazılarını da dogru algılıyosundur sonucta kac yıllık arkadasların ınsanlar mutluluklarını baskalarının eksık yonlerıne bakıp daha cok mutlu olurlar herkes ıcın gecerlı olmasa da cogu boyle yapıyor o yuzden hıc aldırma nasılsa bı sene sonra sen onlara nıspet yaparsın kavgalarını kıskanclık yaptıklarını gorunce sende o zmn eglenırsın yanında sevgililerinle =D

vay şerefsizler ... demek düşüncelerimde haksız değilmişim ...!!!!
      şimd daha çok üzüldüm çok içerledim ama biliyon mu

Yorum

bence ıcerleme sonucta bunu ısteyerek yapmıyolardır ınsan oglu ıste kımse melek degıl kı bak bir laf var sana yazıyım iyi gelir "bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pigettt View Post
          bence ıcerleme sonucta bunu ısteyerek yapmıyolardır ınsan oglu ıste kımse melek degıl kı bak bir laf var sana yazıyım iyi gelir "bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

evet haklısın ....

Yorum

Sende bekarlık sultanlıktır de Bekardım sultandım, nişanlandım vezir oldum, evlendim rezil oldum Bu arada kızlar arasında da böyle davranış biçimleri olur. Sanırsınız sadece dünyada onların sevgilisi yada eşi var Boşver ya, sen durduk yere kendine böyle şeylerle eziyet etme, tadını çıkar bekarlığın...

Yorum

Evli yada nişanlı çiftlerin mutlu anlarını fotoyla duyurmaları bana garip gelmiştir her daim .Kavganızı da koyun ortaya o zaman bu kadar mertseniz .Özel gün fotoları konulur hatıra olsun diye ama bakın biz ne kadar mutluyuzu ispata çalışmak ayrı bir hastalık sanırım .

Yorum

Faceyi sırf bu yüzden geçen hafta sildim zaten.Milletin mutluluk nispet alanı olmuş faceAdam, kız face için yaşıyor.Şurada şelale gördüm gülüyüm çek foto....ucuz işler bunlar.Sevgilisi olan arkadaşlarımla yalnız görüşürüm.Asosyalim zaten pek dostum yok.Aynı durumdayım seninle.
                Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
                meraba arkadaşlar ;
                benim şöyel bir düşüncem var evli arkadaşlarımın bana nisbet yaptığını düşünüyorum .
                şöyleki yakın zamanda lisede bereber okuduğum arkadaşım manekn gibi çok güzel bir kızla nişanlanmış nişana beni çağırmıyor ama bana nisbet olsun diye nişan fotoğraflarını faceboka koyuyor.
                bir başka şeyde benim bekar kız arkadaşımın olmadığını bildikleri halde benim yanımda eşleriyle aşkım canım cicim diye konuşuyorlar çok canım sıkılıyr çok içerliyorum bunun gibi yüzlercesi var sizce ne edir bu durum ???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ben Böyle Değildim View Post
                  Sende bekarlık sultanlıktır de Bekardım sultandım, nişanlandım vezir oldum, evlendim rezil oldum Bu arada kızlar arasında da böyle davranış biçimleri olur. Sanırsınız sadece dünyada onların sevgilisi yada eşi var Boşver ya, sen durduk yere kendine böyle şeylerle eziyet etme, tadını çıkar bekarlığın...

evet ilginç bir yaklaşım olmuş senin ki....
                  yazını okuyunca aklıma münir özkul ile adile naşitin bir filmi var o geldi aklıma neşeli günlerdi sanırım. çocuk babasına diyordu boşver be baba evlenip ne yapacan diyordu baba daoğluna sen hiç b.. yıkayan sultan gördün mü diyordu...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: imagemaker View Post
                    Evli yada nişanlı çiftlerin mutlu anlarını fotoyla duyurmaları bana garip gelmiştir her daim .Kavganızı da koyun ortaya o zaman bu kadar mertseniz .Özel gün fotoları konulur hatıra olsun diye ama bakın biz ne kadar mutluyuzu ispata çalışmak ayrı bir hastalık sanırım .
                    evet kısmende olsa haklısın şimd duyurmak ayrı bir olay foto çekip faceye vermek ayrı bir olay. şimdi resim çektiirirsin ama bunu insanlara nisbet yapar gibi internet ortamına vermek bence yanlı geçen gördm yine bir arkadaşım kız arkadaşıyla sarılıp öpüşürken resimlerini çekmiş nete vermiş....

Yorum

insanlar kiz arkadaslarini evliliklerini face vb yerlerde paylasarak insanlara gostermekten zevk alirlar..ben bazen sinirlenip birbirinize hic yakismamissiniz ya da arkadasima sevgilin cok cirkin vb seyler yaziyorum yorum olarak..boylece biraz da olsa rahatliyorum..senin boyle laf atma gibi bir durumun yoksa yapabilecegin iki secenek var..ya o arkadaslarini birak kendin gibi evlenmemis evlenememis arkadaslar bul ya da sen de evlen..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                        insanlar kiz arkadaslarini evliliklerini face vb yerlerde paylasarak insanlara gostermekten zevk alirlar..ben bazen sinirlenip birbirinize hic yakismamissiniz ya da arkadasima sevgilin cok cirkin vb seyler yaziyorum yorum olarak..boylece biraz da olsa rahatliyorum..senin boyle laf atma gibi bir durumun yoksa yapabilecegin iki secenek var..ya o arkadaslarini birak kendin gibi evlenmemis evlenememis arkadaslar bul ya da sen de evlen..

evet mantıklı ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferman View Post
                          meraba arkadaşlar ;
                          face kişisel reklam alanı gibi bir şey, eleştiriyorsan genel olarak eleştir de... ama o paylaşımların "sana" nispet olduğunu düşünmen normal değil haberin olsun. bir de insanlar sevgilisi olmayanların yanında aşkım canım cicim dememeli şeklinde bir anlayışı nasıl edindin? hiç kimse her şeye sahip değil merak etme, sende olmayan her şey için olanlara düşman olma, bu sadece sana zarar verir. ve bir psikiyatriste git.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                            face kişisel reklam alanı gibi bir şey, eleştiriyorsan genel olarak eleştir de... ama o paylaşımların "sana" nispet olduğunu düşünmen normal değil haberin olsun. bir de insanlar sevgilisi olmayanların yanında aşkım canım cicim dememeli şeklinde bir anlayışı nasıl edindin? hiç kimse her şeye sahip değil merak etme, sende olmayan her şey için olanlara düşman olma, bu sadece sana zarar verir. ve bir psikiyatriste git.

vallaha cinnet geçirecem aslında söyledikerinde haklısın ....
                            ama insan en azından biraz daha dikkatli olur . mesela benim bekar yalnız olduğumu bilen bir yav bu adamın kız arkadaşı yoktur şimdi nisbet yapar gibi düğün resimlerini face vermiyiim der. mesela en basit örneği. veya benim yanımda eşine sevgilisine aşkım canım cicm demez ne bilim daha dikkatli olmaları gerekir bence bu aynı yeni boşanmış birine düğüne çağırmak gibi bişey oluyor ...

Yorum

Benimde bazı arkadaşlarım ünlülerle çektirdiği resimleri face ve msn de profil resmi yapar yayınlarlardı ben bunu aşagılık kompleksi olarak yorumlardım.Bana çok lüzumsuz gelir böyle paylaşımlar bilen biliyor zaten sosyal ortamda yayınlamak niçin?
                              Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

İşleniyor...
                              X