Duyuru

Collapse
No announcement yet.

galiba bununda sonu geldi.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• galiba bununda sonu geldi.

biliyorum sizede saçma gelebilir hem işini sevmiyorsun hemde işsiz kalmaktan korkuyorsun diyebilirsiniz ama her ikiside bende mevcut.
    ofisimin baska bi tüp firmasına devredilecek ocak ayı içerisinde söylentilere göre hatta devir sözleşmesi imzalatıldı işten cıkarılmayı bekliyoz gibi bişi benle birlikte sofor ve muasebecide...
    onlar seviniyo,aslında bende seviniyomuyum bilmiyorum bi taraftan seviniyorum o yerden kurtulacam diye bi taraftanda işsiz kalacam diye korkuyorum.aslında kötüde olsa alısmıstım.bi yere kadar ne düsünecemi bilemiyorum sevinsemmi üzülsemmi.daha kapatılmadı ama bu sefer iş ciddi gibi ocak ayını bekliyorum bir hafta fln kaldı bakalım nolacak.
    zaten kendimi işe yaramaz fln hissediyorum.onlarda öle diyo.bakalım

Yeni şirketin sizi çıkarması için bir sebep var mı, sizle yoluna devam edebilir?
    Her şey güzel olacak...

Yorum

dedigim gibi baska bi firmaya devredio ofisi,ofirmanin elemanı calısıyor o işte,senide ya baska bi yere alıo kendi calıstın şirket bünyesinde yada cıkısını verio,ki beni baska yere alacaklarını düsünmüyorum hiç sanmıyorum.cıkartacaklar yüzde 90 eger showroomumuz kapatılırsa ocak ayını bekliyorum.hep şunu konusuoz işyerinde burası kapatılıo kurtuluyoruz fln.

Yorum

ee suskun soru nedir? her gün ayrı başlık açma aynı şeyler için, bir başlık aç o senin günlüğün olsun neden böyle yapmıyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
          ee suskun soru nedir? her gün ayrı başlık açma aynı şeyler için, bir başlık aç o senin günlüğün olsun neden böyle yapmıyorsun?
          öyle olmuo kimse güncellemeyince kaybolup gidio.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Post
            öyle olmuo kimse güncellemeyince kaybolup gidio.
            sen sürekli güncel olmak zorunda mısın peki?
            ayrıca sen yazınca zaten güncellenmiş olmayacak mı?

Yorum

benim yazımın üstüne baskası yorum yapmayınca yeni konular açıldıkca baska knular güncellendikce kayboluyo benim konum.herkes nasıl hergün yeni bişiler açıosa bende kendi sorunlarımı yazıorum işte.konu bu diyil zaten
              Last edited by suskun_styla; 22-12-2012, 11:44 PM.

Yorum

benim yazımın üstüne baskası yorum yapmayınca yeni konular açıldıkca baska knular güncellendikce kayboluyo benim konum.herkes nasıl hergün yeni bişiler açıosa bende kendi sorunlarımı yazıorum işte.
                yaz yaa nolcak bence içinden nasıl geliyorsa yapabilir herkes.. birçok konu bomboş açılıyorken için böyle dolu konu iki kez açılsa da olur.

Bu arada son cümlesinde konunun cevabını vermişsin gibi. Kendini işe yaramaz hissetmek.
                Neden işe yaramaz hissediyorsun bunun içeriğini araştırıp eskilere gitmelisin.

Genel manada şunu söylemek istiyorum yine senin iş kapanacak bugün binlerce kişi devam eden işinde bu mantıkla düzenin kölesi olmaktalar. Bir de unuttumuz en önemli şey insanın kazançları Allahtan gelir biz tanrısal içgüdü ile sanki herşeye biz karar veriyormuşçasına kaygı haline getiriyoruz
                Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

benim yazımın üstüne baskası yorum yapmayınca yeni konular açıldıkca baska knular güncellendikce kayboluyo benim konum.herkes nasıl hergün yeni bişiler açıosa bende kendi sorunlarımı yazıorum işte.konu bu diyil zaten
                  tamam işte sen gelip o konya yeni mesaj yazdığın zaman en üste çıkıyor zaten konu.

Yorum

işte onlarda gider baska firmada calısırım diye düsünüo muasebeci olan calısmaya ihtiyacım yok gezecem dio

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
                      bence kendilerini kandırıyor veya savunma mekanızması falan yapıyorlar.
                      kimse işyeri kapanınca mutlu olmaz.olay gerçekleşince lök gibi ortada kalıcaklar aslında.
                      iş bulmak kolay mı,daha önce yaşamamışlarsa da bilmezler
                      sofor mesela dio ben kendimi bildim bileli işsiz kalmadım muaebecide dio işte gezecem tozacam bıktım burdan bend bıktım ordan ama işsiz kalmaktanda korkuıom

Yorum

İşleniyor...
                      X