kafamda bazen o kadar cok düsünce oluyoki yada kafamdaki düsünceler okadar yarım yamalak oluyoki neye yogunlasacamı bilemiyorum konudan konuya atlıyorum.arda kural şizofren olmuş mesela oyuncu onu düsünüyorum şizofreniye yogunlasıyorum bi baska haberde ona yogunlasıyorum ikisini bir düsünüyorum.kafam cok karısık benim ya.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sizce bu nedir ?
Collapse
X
-
Suskun, merhaba... Bu yoğun düşünce bombardımanı bende de oluyordu. Dakikada inanılmaz hızda düşünceler zihnimden adeta akıyordu. Hatta en son ALES sınavında yine düşünce bombardımanına tutulmuştum. Bir soruyu okurken zihnim hiç susmuyordu, zihinsel gevezelik içinde soruları yapmaya çalışmıştım. Zihnimin bu istem dışı daldan dala atlmasına psikiyatristim obsesyon dedi. Sana da gelen bu düşünceler obsesif düşünceler olmasın? Ama daha önceleri paranoya olduğum zamanlarda da yağmur gibi paranoid düşünceler geliyordu aynen böyle (Yani obsesif düşüncelerle paranoid düşünceleri karıştırmamak lazım) Obsesif düşüncelerim artık kesildi. Çünkü, serotoninim yükseldi... Serotonin hormonu düşük olunca oluyormuş böyle....
Yorum
-
o doktora gitmez, ilaç da kullanmaz, ona göre bi çözüm üretmek lazımOrjinal yazı sahibi: Warrior.Girl View PostSuskun, merhaba... Bu yoğun düşünce bombardımanı bende de oluyordu. Dakikada inanılmaz hızda düşünceler zihnimden adeta akıyordu. Hatta en son ALES sınavında yine düşünce bombardımanına tutulmuştum. Bir soruyu okurken zihnim hiç susmuyordu, zihinsel gevezelik içinde soruları yapmaya çalışmıştım. Zihnimin bu istem dışı daldan dala atlmasına psikiyatristim obsesyon dedi. Sana da gelen bu düşünceler obsesif düşünceler olmasın? Ama daha önceleri paranoya olduğum zamanlarda da yağmur gibi paranoid düşünceler geliyordu aynen böyle (Yani obsesif düşüncelerle paranoid düşünceleri karıştırmamak lazım) Obsesif düşüncelerim artık kesildi. Çünkü, serotoninim yükseldi... Serotonin hormonu düşük olunca oluyormuş böyle....
Yorum
-
o düşünceler bendede oluyo bu yorucu ama daha yorucusu heleki bi konusma anında o düşünceden düşünceye geçme halinde o an kuracagım cümlem için kelime secerken buluyorum kendimi ve sectiğim kelime okdar sacma oluyoki sanki içimden konuşmuşum ama dışarıya bunu yansıtamıyorum yani sacma cümleler olarak yansıtıyorum benmde kafam cok karısıyo zaten ilk ne düüşündüğümüde unutuyorum:/ bnm sorunum mu var
Yorum
-
Ergenlik çağını geçenlerde hızlı bir hayal dünyası ve zihinsel gelişme olur.Onun etkisindesin.Gücünü yönlendir bir yere.Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Postkafamda bazen o kadar cok düsünce oluyoki yada kafamdaki düsünceler okadar yarım yamalak oluyoki neye yogunlasacamı bilemiyorum konudan konuya atlıyorum.arda kural şizofren olmuş mesela oyuncu onu düsünüyorum şizofreniye yogunlasıyorum bi baska haberde ona yogunlasıyorum ikisini bir düsünüyorum.kafam cok karısık benim ya.
Yorum
-
ben 26 yaşındayım ergenlikten coktan cıktım.doktorada gitmeyi ilaçta kullanmayı düsünüyorum ama ne biliyim kafam cok karmakarısık anlamıyorum hiçbişi darmadagan düsüncelerim var.yogunlastım bi konu yok yani hatta hiç konu yok yani.bazen kafamın içi bomboş gibi.
en önemli sorunlarımdan biri şu: insanlardan cekinmem korkmam zarar görecekmiş gibi hissetmem yani tartısmaya girsem su sonuclar dogurur fln gibi şeyler.yada bazen arabayla giderken sofor arabayı kötü kullanıosa kaza yapacaz gibi düsünceler kayboldum gibi düsünceler.sonucta görsem hafızam iyi ama mekanların isimlerinin cogunu bilmiyorum.yönümü bulabiliyorum veya sorabiliyorum allahtan.dedim gibi en büyük sorunum korkaklık ve ezber yapamamam.
cok karmasık duygular içerisindeyim.bazen kafayı tamamen yemekten korkuom.
Yorum

Yorum