Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Başkasının hayatını yaşamak.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Başkasının hayatını yaşamak.

İlk başta bunu belirtmek istiyorum.Bir yardım veya bir yorum yazılsın diye değil, sadece içimi dökmek mahiyetinde yazıyorum.

Nerden başlanmalı acaba başkasının hayatını anlatmaya? yaşadığı acıları mı yoksa yaşayamadığı hayal ettiği yaşantıdan mı başlanmalı. Yıllardır kendim olmayan bir başkasının hayatını yaşıyorum. sahip olmadığım kimlik, sahip olmadığım değer yargıları yaşatıp duruyorum.istemediğim sevmediğim herşeyi yapıyorum. yapmak zorunda bırakılıyorum. Hayal edemediğim edemediklerim başıma geldi anlayacağınız. Bu yaşantının benim ama benim olmayan yaşantının iyi veya kötü olması hiç kimseyi umurunda olmayacak niye olsun ki? olması da gerekmez.
    Hayatım boyunca hep, bir fotograf makinemin olmasını hayal ederdim.Ama şöyle bu nikan kanonun büyük siyah olanlarından.Fotograf çeki çekip ruh ekleyecektim.Hepsine ayrı ayrı anlamlar barındıracak hayaller ülkesinde gezecektim. şimdi makinem olsa da bunların hiç biri mümkün değil, insan tek bir yerden mi şanlı olmaz.İnsanın ailesi olmasa bari, arkadaşı olur. oda olması, kendi sağlığı oda olması iyi bir işi, hayata bağlayan bir şeyi olur insanların ama benim hiç birisi yok. olasılıkla yaşıyorum. Niye yaşıyorsun sorusuna da her zamanki gibi "ölemediğim için yaşıyorum" diyip geçiştiriyorum.eminim beni anlamaz o sorunlarda çünkü beni ben bile anlayamıyor ken onlardan bunu beklemem saçma olur.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Ah bide ne biliyor musun? Şu tatminsizlik yok mu hiç bir şey yapma isteğin kalmaz.Neye elini atsan ne gerek var ki yapmaya ? diyip oturursun aşağı. aç kalacağını bilsen bazen gidip yemek yiyemez susasan bardağı kaldırıp su içmeye bile isteğin kalmaz.İşte tatminsizlik bunu yaratıyor.Geçen gün yağmurun altında saatlerce ıslandım. ama bilerek tabi ki ıslandım. Bir an acı vermek öyle güzel geldi ki, sanki acı çektikçe artık olması gereken yerde olacakmışım gibi. Hayatım boyunca hep bir parça mutluluğa ve umudu yapıştım elimde kalan ne? 0 şimdi diyorum işte karamsarlığa bağlanırsam belki bir şeyler farkeder kim bilir.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

yağmurda ıslanmak mı acı verdi?

Yorum

kendin olman için ne eksik imkan mı meslek mi para mı kişilik geliştirme mi ne eksik hayatında da kendin olamıyorsun bence tam açıklamamışsın sorununu

Yorum

Tam tabloyu göstemiyor olmam belki de, bu yüzden farklı anlaşılmama neden oluyor. farklı bir durumum var. iş para farklı bunlardan daha başka. ama kısmi olarak buda var.ama bunlarda değil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: macabre View Post
            yağmurda ıslanmak mı acı verdi?
            akülü arabanız bozulup yolda kalmanıza ve çaresiz hisstmenize neden oluyorsa evet malesef acı veriyor.

Yorum

peki sen nasıl bir insan olmak istediğini tam olarak biliyor musunyani buraya mı yazmak istemiyorsun yoksa kendin de mi arayıştasın

Yorum

Bilmesem zaten farklı biri olduğumu da görmem ve bu sanıp yola devam etmiş olurum.Tam olarak ne olmayı istediğimi bilmesem de ki hiç kimse bilmez.ama bu olma istemediğim apacık ortada.

Yorum

peki madem şöyle sorayım nasıl biri olmak istiyorsun açıkca cümlelere döker misin

Yorum

Umut, ben en iyisi içimi dökmekle yetineyim.

Yorum

YABANCI ANLADIĞIM KADARIYLA FİZİKSEL ENGELLİSİN DOĞRUMU,hayatındaki olumsuzluklar büyük ölçüde buunulamı ilgili
                      içindeki öküz e oha de.

Yorum

hayır bu sadece etken tabiki bunun dışında çok başka şeyler var.

Yorum

pardon büyük acıymış.. beni aşıyor.

Yorum

yabancı bende senin gibi tesadüf beklentisiz yaşayan biriyim fakat senle aramızda ki fark ben kendi yaşantımla barışığım şu atmosferde yaşanabilecek en ideal hayat benimkisi gibi geliyor bana ........

Yorum

benim hayatta sadece kedilerim var.... onları sevdiğim için yaşıyorum ben olmasam onlar ne yaparlar... hep bunu düşünüyorum ve hastanelik olmamak için direniyorum....

Yorum

İşleniyor...
                              X