Duyuru

Collapse
No announcement yet.

evli insan asık olurmu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Aforizmal Sancılar View Post
    "Fight Club" kapital sistemi en iyi eleştiren filmlerdendir. filmi izlemenizi tavsiye ederim, başta , Edward Norton'ın Tyler'ı zihninde oluşturarak önce kendi evini sonra kredi kartı merkezlerini havaya uçurması, kapital sisteme yönelik eleştirilerin somutlaştırılmış halidir.
    Evet seyretim o filmi hemde bir kaç kez film olarak iyi gaza getirici, ama adı üstünde film Kudretin veya içimizden birinin Taylor Durden olmadığıda kesin.
    I'm fine. I'm just not happy.
    G.House

Yorum

oyle bir dert var ki basımda hayatın bütün güzelliklerini alıp götürüyor.

Eşimle hazirandan bu yana doğru dürüst ilişkiye giremedik içim istemiyor.
      ama çevrem de çok nadir olsada bazı bayanların bana çekici geldiğini hissediyorum (20 de 2 gibi mesela) Bunların da ortak özelliği boylarının en az 1.75 olması ve bunun yanında deri vb gibi giyimleri tercih ediyor olmaları.
      mesela bugun durak da uzun boylu mini etekli liseli bir kız gördüm minibüsü son durağa kadar takip ettim . Hayatımda buna benzer çok olay olmuştur içimdeki bu şiddetli arzuyu durdurmakda zorlanıyorum ama boyle tipler en fazla % 10 diğerlerine karşı aşırı kayıtsızım.

Bu mesele çok baş ağrıtmaya başladı bir psikolog bu meseleyi 8-10 seans da hipnoterapi ile çözebileceğini soyledi . evliliğimle ilgili durumun asıl sebebi bumu bilmiyorum ama bu illetten kurtulmak istiyorum .

Yorum

Durumdan kurtulmak istiyorum diyorsunuz ama yıllardır bunu aşmaya çalışıp yardım almak yerine halen başka bayanlara, giyimlerine, boyuna bakmakla kendinizi oyalıyorsunuz.madem deriye farklı giyimlere ilginiz var eşinizden biraz sizin zevkinize uygun giyinmesini rica edin. bu bununla sınırlı değilsede size uzmanlardan başkası yardım edemez.
        Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

eşim sağolsun o noktaya soğuk değil ama çekicilik aşk eşik enerjisi gerekli olmadı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kudret451 View Post
            oyle bir dert var ki basımda hayatın bütün güzelliklerini alıp götürüyor.

Eşimle hazirandan bu yana doğru dürüst ilişkiye giremedik içim istemiyor.
            ama çevrem de çok nadir olsada bazı bayanların bana çekici geldiğini hissediyorum (20 de 2 gibi mesela) Bunların da ortak özelliği boylarının en az 1.75 olması ve bunun yanında deri vb gibi giyimleri tercih ediyor olmaları.
            mesela bugun durak da uzun boylu mini etekli liseli bir kız gördüm minibüsü son durağa kadar takip ettim . Hayatımda buna benzer çok olay olmuştur içimdeki bu şiddetli arzuyu durdurmakda zorlanıyorum ama boyle tipler en fazla % 10 diğerlerine karşı aşırı kayıtsızım.

Bu mesele çok baş ağrıtmaya başladı bir psikolog bu meseleyi 8-10 seans da hipnoterapi ile çözebileceğini soyledi . evliliğimle ilgili durumun asıl sebebi bumu bilmiyorum ama bu illetten kurtulmak istiyorum .
            Yaşın 32 ama sen liseli 14 ile 17 yaş arası kızları takip ediyosun! Senin gerçekten rahatsızlığın var. Çocuk onlar ya, git tedavini ol. İçindeki o duygularıda frenle!

Yorum

kudret451; Sen beni güldürdün Allah'da seni güldürsün.. Bir insan içinde bulunduğu durumu hem edebi hem istatistiksel analizlerle ancak bu kadar anlatabilirdi )) 1.69 boyun var türlü türlü huyun var hey allam yaa )

Yorum

bence olmaz ama duygularına hakim olmayabilir ama yinede olmaz benim gözümde
                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nemesis4 View Post
                  dısarda arama mutlulugu kardes hayarınıza yenı tatlar katın daha sonra pişan olacagın seylerı yapma bence
                  Aynen öyle mutluluğu dışarıda arama, sonra çok pişman olursun.. Dayım yaşındasın bir de gelmiş soruyosun

Yorum

psikologa gittik bakalım hayırlısı olsun. biraz masraflı bir tedavi 24 seans 24x250

Yorum

İşleniyor...
                    X