Orjinal yazı sahibi: Aforizmal Sancılar
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
evli insan asık olurmu
Collapse
X
-
oyle bir dert var ki basımda hayatın bütün güzelliklerini alıp götürüyor.
Eşimle hazirandan bu yana doğru dürüst ilişkiye giremedik içim istemiyor.
ama çevrem de çok nadir olsada bazı bayanların bana çekici geldiğini hissediyorum (20 de 2 gibi mesela) Bunların da ortak özelliği boylarının en az 1.75 olması ve bunun yanında deri vb gibi giyimleri tercih ediyor olmaları.
mesela bugun durak da uzun boylu mini etekli liseli bir kız gördüm minibüsü son durağa kadar takip ettim . Hayatımda buna benzer çok olay olmuştur içimdeki bu şiddetli arzuyu durdurmakda zorlanıyorum ama boyle tipler en fazla % 10 diğerlerine karşı aşırı kayıtsızım.
Bu mesele çok baş ağrıtmaya başladı bir psikolog bu meseleyi 8-10 seans da hipnoterapi ile çözebileceğini soyledi . evliliğimle ilgili durumun asıl sebebi bumu bilmiyorum ama bu illetten kurtulmak istiyorum .
Yorum
-
Durumdan kurtulmak istiyorum diyorsunuz ama yıllardır bunu aşmaya çalışıp yardım almak yerine halen başka bayanlara, giyimlerine, boyuna bakmakla kendinizi oyalıyorsunuz.madem deriye farklı giyimlere ilginiz var eşinizden biraz sizin zevkinize uygun giyinmesini rica edin. bu bununla sınırlı değilsede size uzmanlardan başkası yardım edemez.Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
-
Yaşın 32 ama sen liseli 14 ile 17 yaş arası kızları takip ediyosun! Senin gerçekten rahatsızlığın var. Çocuk onlar ya, git tedavini ol. İçindeki o duygularıda frenle!Orjinal yazı sahibi: kudret451 View Postoyle bir dert var ki basımda hayatın bütün güzelliklerini alıp götürüyor.
Eşimle hazirandan bu yana doğru dürüst ilişkiye giremedik içim istemiyor.
ama çevrem de çok nadir olsada bazı bayanların bana çekici geldiğini hissediyorum (20 de 2 gibi mesela) Bunların da ortak özelliği boylarının en az 1.75 olması ve bunun yanında deri vb gibi giyimleri tercih ediyor olmaları.
mesela bugun durak da uzun boylu mini etekli liseli bir kız gördüm minibüsü son durağa kadar takip ettim . Hayatımda buna benzer çok olay olmuştur içimdeki bu şiddetli arzuyu durdurmakda zorlanıyorum ama boyle tipler en fazla % 10 diğerlerine karşı aşırı kayıtsızım.
Bu mesele çok baş ağrıtmaya başladı bir psikolog bu meseleyi 8-10 seans da hipnoterapi ile çözebileceğini soyledi . evliliğimle ilgili durumun asıl sebebi bumu bilmiyorum ama bu illetten kurtulmak istiyorum .
Yorum

)) 1.69 boyun var türlü türlü huyun var hey allam yaa
Yorum