Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rahat olamiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• rahat olamiyorum

Arkadaslar oncelikle sunu belirteyim sosyal fobi tedavisi goruyorum ve kalabalik ortamlarda bi turlu rahat olamiyorum surekli etraftaki insanlarin gozunde nasil gorundugumu dusunuyorum, acaba mutsuz gibi mi duruyorum diye dusunuyorum surekli insanlarin bana bakip bakmadigiyla ilgileniyorum. Onerilerinizi bilmek isterim

O zaman kafana takacağın bir şey de yok demektir. Ben de bazen aynı sorunla karşılaşırım. Hatta yanımdaki insanlar bi konu hakkında güldüğünde bile konuyu öğrenmeye çalışırım acaba benimle mi ilgili diye Gerçek şu ki hepimiz insanız ve karşıdaki insanın kendimiz hakkındaki düşüncelerini merak ederiz. Sana tavsiyem her zaman rahat olmayı dene. Resmi bi görüşmede falan da değilsin ki kasma kendini, ne kadar sosyal ve rahat görünürsen insanlar senin hakkında o kadar pozitif düşünürler
    If you need me, I can always be found.

Yorum

Dedigin gibi kafama takmamaya calsiyorum ama bazen ne yapicami sasiriyorum acaba kendi tedavim icin gereken dogru seyimi yapiyorum diye celiskiye dusuyorum bu nedenlede gozlerimde kasiliyo ve kizarmalar oluyo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: care12 View Post
        Dedigin gibi kafama takmamaya calsiyorum ama bazen ne yapicami sasiriyorum acaba kendi tedavim icin gereken dogru seyimi yapiyorum diye celiskiye dusuyorum bu nedenlede gozlerimde kasiliyo ve kizarmalar oluyo
        Psikiyatri ve nöroloji ilaçları gözde kuruluk yapabilir bu da gözde kızarmaya yol açar, gözlerinin kızarması ilaçlardan dolayı olabilir.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Bu hic aklima gelmemisti dediginiz gibi olabilir

Yorum

sizinkisi sf belirtisi gibi duruyor........

Yorum

Yaşın küçük sanırım, geçer zamanla kafana takmamaya çalış diycem ama demiyorum çünkü insan birşeyi kafasına taktığı zaman o konuda kendisini geliştiriyor zamanla(farkında olsa da olmasa da). Çünkü taktığın zaman hırs yapıyosun bitsin artık diyip bıkıyosun üstüne gidiyosun..
              Bunu artı yöne çevirebilirsin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaan2 View Post
                Yaşın küçük sanırım, geçer zamanla kafana takmamaya çalış diycem ama demiyorum çünkü insan birşeyi kafasına taktığı zaman o konuda kendisini geliştiriyor zamanla(farkında olsa da olmasa da). Çünkü taktığın zaman hırs yapıyosun bitsin artık diyip bıkıyosun üstüne gidiyosun..
                Bunu artı yöne çevirebilirsin..
                Yasim cok da kucuk degil 20 yasimdayim ve yasitlarimin cogunda boyle bi problem yok ve mutlular bu beni cok uzuyo neden ben diye dusunuyorum.herkes bu sorunun uuzerine giderek asabilecrgimi soyluyo bende kendimi zorluyorum fakat benim icin gerek li olan en dogru seyi yapiyomuyum diye celiskiye Dusuyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                  sizinkisi sf belirtisi gibi duruyor........
                  Aynen dediginiz gib doktorumda belirtmisti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: care12 View Post
                    Yasim cok da kucuk degil 20 yasimdayim ve yasitlarimin cogunda boyle bi problem yok ve mutlular bu beni cok uzuyo neden ben diye dusunuyorum.herkes bu sorunun uuzerine giderek asabilecrgimi soyluyo bende kendimi zorluyorum fakat benim icin gerek li olan en dogru seyi yapiyomuyum diye celiskiye Dusuyorum
                    Bu konuda çelişkiye düşmek mükemmelliyetçilikle ilgili olabilir doktoruna söyledin mi, bence burası ince bir nokta doktora belirtmen iyi olur.
                    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                      Bu konuda çelişkiye düşmek mükemmelliyetçilikle ilgili olabilir doktoruna söyledin mi, bence burası ince bir nokta doktora belirtmen iyi olur.
                      Aynen belkide biraz mukemmelliyetcilik olabilir peki bu nasil asabilirim

Yorum

Yüzme bilmeyen birini denize atarsan ne olur? Boğulur yada yüzmeyi öğrenir. Sen kendini denize atacaksın bunun çaresi bu. Boğulmayı göze alarak atacaksın kendini. Neyden korkuyosan onun üstüne git. Zor biliyorum ama bunun başka çaresi yok. Hata yapmaktan korkma.Gerekirse alkol al, ilaç al sosyal ortama gir kalabalığa gir, git istiklalde bağır çağır. Bu dünyada kimsenin kimseyi önemsediği yok aklından çıkarma. Kimse kimsenin umrunda değil. Hiçkimse seni gözetlemiyor. Ah şu bi hata yapsa da gülsek demiyor. Ya da sen hata yapınca seni idam sehpasına götürmeyecekler. Kaybedecek birşeyin yok. Bu dünyada herkeste esra-ceyda ersoy kardeşlerdeki kadar özgüven olsa .Çok farklı olurdu herşey....

Yorum

İşleniyor...
                        X