Duyuru

Collapse
No announcement yet.

---Derdi çok---

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ---Derdi çok---

S.A ARKADAŞLAR
    öncelikle kendimi tanıtayım benima dım emre namıdiğer programcı emre 20 yaşındayım 3 senedir bilgisayar yazışlımları üzerine çalışıyorum ayrıca 4 senedir de dermansız depresyon hastasıyım 3 senedir de psikolojik tedavi görüyorum . Şimdi benim sorunum bende son bir aydır mesleğime karşı bazı sorunlar gelişti içimde ben bu yazılım işine çok büyük azim ve istkle başlamıştım ama bende son bir aydır ne olduğunu çözemediiğim garip duygular oluşmaya başladı mesleğimden soğudum şu anda yazılaım işiyle uğraşmıyorum içimden program yazmak hiç gelmiyor ama eskiden bilgisayarın başından kalkmazdım son bir ayda ne olduysa mesleğimden soğudum aslında bu işi hala çoks eviyorum ama çalışamıyorum ne zaman evde sıkılşsam sürekli sakinleştirici ilaçlar alıyorum ama rtık onlarda fayda etmiyor sürekli doktora gidip derdiimi anlatmak istiyorum ama arkadaşlarım bana sen hastalık hastası olmuşsun diyor bana ne yapacağımı bilmiyorum yardımıc olursanız sevinirim...

bence beynin seni zora sokan ve onu yoran şeylerden uzaklaşma çabasında olabilir...

bisüre kendine iyi gelicek uğraşlar bul istersen keyif alacağın şeyler yap...rahatlamanı sağlicak şeyler...sonra tekrar işini yapmaya devam edevilirsin...
    ama mağdem tedavi görüyorsun doktoruna danışmanda iyi olur tabi

Yorum

KİMSE YOK MU ?????

Ya arkadaşlar okadar sitede yayınlanan eften püften şeyleri okuyup yorum yazıyorsunuz tavsiyede bulunuyorsunuz yok benim derdimi dinleyecek banada yardım edecek birisi.......

Yorum

emre arkadaşım çok sevdigin işine sevememene gerçekten çok üzüldüm...sana diyecegim şey şuki işine biraz ara ver yani yapma birazcık işini özle derim bakarsın daha çok seversin ve daha çok yapmak istersin bide bunu derim ben
        <div>ALMA BENİ KARŞINA,,KAN KARIŞIR GOZYASINA</div><br />

Yorum

yapmak istemediğin bi işi zorla yapmak ilerde yapmak isteme ihtimalini de zayıflatır tamamen soğuyabilirsin.bi süre bırak çalışmayı.hobiler edin kendine.çalışırken sıkıldığında yapmak istediğin yapamadığın ne varsa yap hepsini.işini yapma ama boşta durma,içine kapanma.

Yorum

Bende depresyon hastasıyım ve 2 yıl önce aynı şey benimde başıma geldi, iş konsantrasyonumu tamamen kaybetmiştim. Öyleki iş yerinin kapısından geri dönüyordum, daha sonra iş konsantrasyonu il ilgili terapi aldım beş kere filan ve şuan öyle bir sıkıntım kalmadı. Şimdide tam tersi durum söz konusu şuanda işten eve gelmek istemiyor canım.
            Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Emrecan sen arkadaşlarının sözüne bakma .Sıkıntıyı çeken sensin Bir dr a görünmende fayda var.
              Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
              Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

slm

valla inanın bende ne yapacağımı bilmiyorum zaten ben 3senedir psikolojik tedavi görüyorum ama pekde faydasını görmedim onun için artık kime inanacğımı bilmiyorum evet haklısın sonuçta bunu yaşayan benim benden iyi kimse bilemez ama çok kötüyüm aslında bende biraz öyle düşünüyorum belki diyorum kısa bir süre ara versem belki düzleirim...

Yorum

İşleniyor...
                X